Creatieve concepten die tot in de puntjes zijn uitgedacht en uitgevoerd om je klant en warme volgers te verassen, raken of inspireren.

Elsa Schaddelee

Podcast

Te gast bij de podcast voor christelijke ondernemers: Stadspoort van 4Musketiers en Arise

Dit is wat ik voor jou kan doen

Ik ben Elsa Schaddelee en ik help jou graag om vanuit rust en plezier (samenwerking)campagnes, live-dagen, evenement en lanceringen te runnen.

Door creatieve (marketing) concepten die tot in de puntjes zijn uitgedacht en uitgevoerd om je klant en warme volgers te verassen, raken of inspireren.

Samen met Pieter Struik, Jan-Willem de Koning schoof ik recent aan bij host Dennis Grasdijk, die ons voor de podcast Stadspoort interviewde.

In aflevering #7 bespreken we het thema: begin. Waarom begin je een bedrijf? Hoe start je een bedrijf? Hoe kan je succesvol zijn met je bedrijf? Wat betekent succesvol zijn met je bedrijf eigenlijk? Wat heb je als persoon nodig om te starten en vanuit welke drijfveren ga je aan de slag? Dit en nog veel meer komt tijdens de podcast aanbod.

Luisteren kan via iTunes, Spotify of door hieronder op play te klikken.

Stadspoort is een initatief van LIFE, het ondernemersnetwerk van de 4 Musketiers en Arise.

In de podcast hebben we het ook kort even over het thema ‘Gods plan met je leven’. Een thema waar ik, naast het ondernemerschap, veel mee bezig ben. Deze zomer komt mijn boek ‘Geroepen voor Gods plan met jou’ uit via uitgever Jongbloed en Sestra.

Wil je het boek alvast bestellen? Dat kan via deze link.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aangenaam kennis te maken

Vanuit mijn helikopterview heb ik oog voor alle zaken die belangrijk zijn voor een optimale klantbeleving. Vanuit mijn ervaring in de zowel aansturende, als uitvoerende rol, weet ik voor jou te vertalen naar de uitvoerende partij wat jij voor ogen hebt. En het belangrijkste: vanuit mijn hart voor jou en jouw klant, bedenken we samen concepten die ook echt bij jóu passen en het gevoel vertalen dat jij aan jouw klanten mee wilt geven. Jouw signature, jouw saus. Zodat jouw klanten voelen dat deze livedag, event, campagne of lancering jóu ademt en dat jij hen echt ziet.


lees verder →

Ik ben Elsa Schaddelee en ik help jou graag om vanuit rust en plezier (samenwerking)campagnes, live-dagen, evenement en lanceringen te runnen. Mijn reis en kennis als ondernemer is enorm divers en dat maakt dat ik geloof dat ik de schakel ben die jij nodig hebt.