Vrouwen met daadkracht en ambitie, stimuleren en inspireren met Gods woord als fundament.

Ondernemerschap

Te gast bij de podcast voor christelijke ondernemers: Stadspoort van 4Musketiers en Arise

Hi, ik ben Elsa

Host en founder van Called For Greatness. Luister interviews met inspirerende gasten, of losse afleveringen via jouw favoriete hosting kanaal. 

Elke eerste dinsdag van de maand (met uitzondering van juni), is er een online Evening Gathering. In een workshop van ca. 1,5 uur start je de maand samen met mij en andere vrouwen aan de voeten van Jezus.

Luister je graag naar Called For Greatness? Dan ben ik op zoek naar jou! Door middel van een kort onderzoek (paar minuten) ontdek ik graag wat onderwerpen zijn waar jíj graag meer over zou willen horen en hoe jij over de CFG podcast denkt. Jouw antwoorden zijn enorm helpend voor de toekomst van CFG. Alvast bedankt!

"Heeft God een specifiek plan voor mijn leven? Zo ja, hoe werkt dat dan? Kan ik dat plan ook missen?" Een paar van de vele vragen die ik had, waardoor ik het boek: 'Geroepen voor Gods plan met jou' schreef.

Samen met Pieter Struik, Jan-Willem de Koning schoof ik recent aan bij host Dennis Grasdijk, die ons voor de podcast Stadspoort interviewde.

In aflevering #7 bespreken we het thema: begin. Waarom begin je een bedrijf? Hoe start je een bedrijf? Hoe kan je succesvol zijn met je bedrijf? Wat betekent succesvol zijn met je bedrijf eigenlijk? Wat heb je als persoon nodig om te starten en vanuit welke drijfveren ga je aan de slag? Dit en nog veel meer komt tijdens de podcast aanbod.

Luisteren kan via iTunes, Spotify of door hieronder op play te klikken.

Stadspoort is een initatief van LIFE, het ondernemersnetwerk van de 4 Musketiers en Arise.

In de podcast hebben we het ook kort even over het thema ‘Gods plan met je leven’. Een thema waar ik, naast het ondernemerschap, veel mee bezig ben. Deze zomer komt mijn boek ‘Geroepen voor Gods plan met jou’ uit via uitgever Jongbloed en Sestra.

Wil je het boek alvast bestellen? Dat kan via deze link.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *