Ondernemerschap

Te gast bij podcast voor ondernemers: Stadspoort van 4Musketiers en Arise

Aangenaam!

Vanuit mijn passie voor klantbeleving, neem ik je graag mee in een wereld waar groeiende resultaten en de klant voorop blijven zetten samen gaan.

Bekijk de gratis masterclass

bekijk direct

Strategie bepaald je koers

TOp categories

Klantbeleving is nauw verbonden met marketing

Een blik achter de schermen

Hoe je écht verschil maakt

Samen met Pieter Struik, Jan-Willem de Koning schoof ik recent aan bij host Dennis Grasdijk, die ons voor de podcast Stadspoort interviewde.

In aflevering #7 bespreken we het thema: begin. Waarom begin je een bedrijf? Hoe start je een bedrijf? Hoe kan je succesvol zijn met je bedrijf? Wat betekent succesvol zijn met je bedrijf eigenlijk? Wat heb je als persoon nodig om te starten en vanuit welke drijfveren ga je aan de slag? Dit en nog veel meer komt tijdens de podcast aanbod.

Luisteren kan via iTunes, Spotify of door hieronder op play te klikken.

Stadspoort is een initatief van LIFE, het ondernemersnetwerk van de 4 Musketiers en Arise.

In de podcast hebben we het ook kort even over het thema ‘Gods plan met je leven’. Een thema waar ik, naast het ondernemerschap, veel mee bezig ben. Deze zomer komt mijn boek ‘Geroepen voor Gods plan met jou’ uit via uitgever Jongbloed en Sestra.

Wil je het boek alvast bestellen? Dat kan via deze link.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Als er iets is waar mijn hart sneller van gaat kloppen, dan zijn dat organisaties en bedrijven die ook daadwerkelijk doen wat ze beloven en mij als klant daarmee echt zien. Integriteit wordt ook bij bedrijven steeds belangrijker. Zeg je het een en doe je het ander? Klanten prikken daar steeds sneller doorheen. 

In de afgelopen 11 jaar als ondernemer heb ik diverse kwaliteiten mogen ontwikkelen, waardoor ik inmiddels een brede kijk heb op het gebied van klantbeleving en marketing. Daarnaast is leiderschap een persoonlijke passie van mij, wat je in zekere mate zal kunnen proeven in de manier waarop ik graag samenwerk met mijn klanten. 

ondek meer

© ElsaSchaddelee 2023. All rights reserved. | Legal

@ElsaSchaddelee

Doelgericht de merk- & klantbeleving en de marketing opzetten of optimaliseren. We werken samen vanuit het hart van de organisatie en continu met de klant voor ogen.

De foto's op deze website zijn gemaakt door Studio Lin Maakt

home

Strategie & advies

uitvoering

over

cases

contact

Elsa Schaddelee

kennismaken