Podcast

Te gast bij de podcast voor christelijke ondernemers: Stadspoort van 4Musketiers en Arise

Ik ben Elsa!

Christen, mama van twee jongens, ondernemer, creatieve geest, altijd in voor nieuwe plannen, gepassioneerd om mensen te laten ontdekken hoeveel ze te geven hebben. 

hey there

Ontdek en verdiep

TOp categories

Ontwikkeling op speed-dial

Omdat we gemaakt zijn om te groeien.

Vergeet de tijd niet. :)

Samen met Pieter Struik, Jan-Willem de Koning schoof ik recent aan bij host Dennis Grasdijk, die ons voor de podcast Stadspoort interviewde.

In aflevering #7 bespreken we het thema: begin. Waarom begin je een bedrijf? Hoe start je een bedrijf? Hoe kan je succesvol zijn met je bedrijf? Wat betekent succesvol zijn met je bedrijf eigenlijk? Wat heb je als persoon nodig om te starten en vanuit welke drijfveren ga je aan de slag? Dit en nog veel meer komt tijdens de podcast aanbod.

Luisteren kan via iTunes, Spotify of door hieronder op play te klikken.

Stadspoort is een initatief van LIFE, het ondernemersnetwerk van de 4 Musketiers en Arise.

In de podcast hebben we het ook kort even over het thema ‘Gods plan met je leven’. Een thema waar ik, naast het ondernemerschap, veel mee bezig ben. Deze zomer komt mijn boek ‘Geroepen voor Gods plan met jou’ uit via uitgever Jongbloed en Sestra.

Wil je het boek alvast bestellen? Dat kan via deze link.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik help ondernemers die vanuit hun geloof wil groeien in visie, persoonlijk leiderschap en zowel praktische als strategische kennis. Zodat je de dromen die God in je hart heeft geplaatst, met kwaliteit kan realiseren. Dit doe ik door het creëeren van producten en diensten rond onderwerpen waar mijn hart sneller van gaat kloppen en waarvan ik hoop en bid dat het jou een stap verder helpt in de stappen die je zet..

ontdek meer

TOP RESOURCES

Zonder focus, geef je de pen van jouw leven uit handen. Waar wil je dit jaar in groeien, zowel geestelijk, privé als professioneel? 

TOP RESOURCES

Een eerlijke podcast over mijn hobbelige jaar: 2020. In de podcast deel ik o.a. waarom we besloten The Confetti Collective te verkopen en ik deel waarom ik besloot om met een persoonlijke coach aan de slag te gaan.

luister de podcast →

luister de podcast →

Inbox friends!

Direct in je inbox

Wil je een persoonlijke mail ontvangen als er een nieuwe podcast online staat of wil jij het als eerste weten als ik een product of nieuwe cursus lanceer? Let’s be inbox friends!

Elsa Schaddelee

Ondernemen vanuit visie, strategie & bijbels fundament.

@ELSASCHADDELEE

Foto's: Studio LinMaakt. | Algemene voorwaarden | Cookies