Dream big. Ask yourself big questions. Take a risk. Jump. It will be worth it.

Business throw-back

Omdat beelden meer vertellen dan duizend woorden. (En het ook gewoon leuk is om terug te kijken.)

2019

Start van de Called for Greatness podcast, waarbij ik zowel zelf podcasts opneem als inspirerende gasten mag interviewen.

Met inmiddels 19,993 unieke downloads

luister hier

2016-2020

De start van mijn bedrijf The Confetti Collective, waar ik samen met Raisa Zwart eigenaresse van was. We hielpen ondernemers een goede basis neer te zetten met hun bedrijf. (verkocht 2020)

2017-2018

Founder van de Trouwblog Dusty Blue. Opgericht in 2017, verkocht in 2018.

2018

Als business coach mee naar Marrakech met The Souk Department, om met zeven onderneemsters te werken aan hun bedrijf.

2013-2018

Als bruidsfotograaf mocht ik de op ruim 80 bruiloften de liefde vastleggen.

2011

Organiseren en presenteren van een polderconcert met o.a. de Jostiband, Jan Vayne, Lucas Kramer, Lisanne Leeuwenkamp, Geert Chatrou. Het was geniaal, 2000 mensen op een klapstoel in het grasveld.

2011

Als eind-stage organiseer ik voor Erdee Media een uniek onderdeel van de Naar Buiten beurs, genaamd: Holland in Muziek. Met een complete set, oudhollandse spelen en 'acteurs' die in klederdracht rondlopen.

artikel in het rd

Samen met m'n vader die graag met dit soort gekkigheden mee doet.

2010

Organiseren van een reis naar Canada met 350 koorleden, met o.a. elke ochtend een 'ontbijtshow' die ik samen met mijn vader presenteerde op de reformatorische omroep.

2010

Samen met mijn vader organiseerde ik ook de National Muziekdag. 5000 bezoekers, die door heel Zeist dwaalde, om van concert naar concert te gaan. Muzikanten op de fiets en 100 concerten op één dag.

artikel in het rd

Jesus doesn’t need you to be a leader; He wants you to be His.

[ bob goff ]

Vat de complexiteit van een persoonlijk verhaal maar eens in een paar woorden...

Als puber, maar ook in de eerste jaren van mijn leven als twintiger - heb ik enorm gestruggled met mijn identiteit. Ik had geen idee wie ik precies was en haalde mijn waarde vooral uit de mensen in mijn omgeving. Hoe leuk zij mij vonden, bepaalde hoe leuk ik was. Dat in combinatie met een kerk waarin er weinig ruimte was voor een (gedreven) vrouw om zich te ontplooien, was voor mij persoonlijk het recept om compleet uit het oog te verliezen hoe ik in de kern door God gemaakt bent en dat ook ik, mag zijn wie ik ben. 

Ik ben ervan overtuigd dat God onze kern, de basis van wie wij zijn en hoe wij in elkaar zitten, met een doel bereid heeft, zoals Efeze 2:10 ook zegt. Zodat we kunnen floreren, vol blijdschap, rust, liefde, vertrouwen en met een vriendelijk hart vol licht door het leven kunnen gaan. Maar het leven zorgt er soms voor dat je die kern uit het oog verliest en op plekken terecht komt waarvan je op den duur gaat denken 'is dit het nou?' Je probeert in plaatjes te passen, waar je niet in past.

"Want wij zijn Zijn maaksel, geschapen in Christus Jezus om goede werken [te doen], die God van tevoren bereid heeft, opdat wij daarin zouden wandelen."

efeze 2:10

"Jezus zegt: Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed hebben."

In Johannes 10:10 staat "De dief komt alleen maar om te stelen, te slachten en verloren te laten gaan; Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed hebben." en deze tekst vind ik zo bemoedigend. 

God heeft ons geschapen om in relatie met Hem te staan. God stuurde zijn Zoon, Jezus Christus, naar de aarde, om de relatie tussen God en ons weer te herstellen. Zodat we leven hebben. En overvloed. God houdt zoveel van ons, dat Hij Zijn zoon voor ons gaf. En Gods plan; oftewel: de manier waarop Hij ons wil zegenen in het leven, om een zegen te zijn voor anderen; is zo liefdevol en passend bij wie wij zijn. 

Ik verlang er naar dat muren en leugens afgebroken worden, zodat vrouwen niet langer geroofd worden van hun identiteit in Christus, maar dat ze gaan leven in de volle vrijheid en kracht van wie ze zijn. Omdat ik ervan overtuigd ben dat door Zijn kracht voor ons en in ons, wij een BOLD leven mogen leven. Een leven waarin we uitstappen. Een leven waarin we niet gevangen zitten in veiligheid, maar een leven waarin we elke dag stappen mogen zetten in het vertrouwen dat God voor ons zorgt. En dat zolang als we ademen, we all-in zijn om een leven vol voldoening, moed en kracht te leven. Een leven samen met God.

Waarom? Omdat we vanuit daar kunnen uitdelen en een zegen kunnen zijn voor anderen. Blessed to be a blessing.

Samenwerken?

Verlang jij naar een all-in leven met God? En heb jij behoefte aan een no-nonsens coach, die gewoon lekker zegt wat ze ziet, je prikkelende vragen stelt en je helpt om meer helderheid te creëren? Of ben je benieuwd of ik misschien open sta voor een uitdaging of project waarvan je denkt dat ik een goede match ben? Kom maar door, want ik ben altijd wel te porren voor een mooi avontuur. Laten we samen het gesprek aangaan.

samenwerken

contact

  Wil je niks missen?

  let's meet!

  @elsaschaddelee

  Benieuwd wat er aan gaat komen? Jij kunt het als eerste ontdekken.

   No worries. Uitschrijven kan met 1 klik op de knop.