Creatieve concepten die tot in de puntjes zijn uitgedacht en uitgevoerd om je klant en warme volgers te verassen, raken of inspireren.

Elsa Schaddelee

Hi, ik ben elsa

Ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader, opa, en overgrootopa zijn ondernemers en als klein meisje wist ik al: dat wil ik ook.

Twintig jaar later mag ik, gewapend met mijn latte macchiato en laptop, anderen helpen om te groeien in het ondernemerschap.

Want met goed ondernemerschap kunnen we anderen dienen. Met goed ondernemerschap kunnen we anderen laten floreren. En ik ben ervan overtuigd dat dat onze taak is in het leven (wat overigens niet betekent dat anderen laten floreren makkelijk is. Dat vergt moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen.).

Inmiddels ben ik zelf negen jaar ondernemer en heb in deze negen jaar tijd vijf bedrijven gehad, waarvan er drie zijn verkocht. Maar laat je niet om de tuin leiden; ook mijn ondernemersreis verliep niet vlekkeloos 😉.

Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om je prioriteiten op een rij te hebben, omdat je anders voor je het weet twaalf uur per dag aan het werk bent. Ik weet als geen ander hoe de buitenkant niks zegt over hoe het er in je hoofd aan toe gaat.


Ik weet hoe spannend het kan zijn om nieuwe stappen buiten je comfortzone te zetten. Ik weet hoe eng het kan zijn om te investeren als je eigenlijk niet echt zeker weet of het wel goed gaat komen, terwijl je wel aan alles voelt dat dit weleens de juiste stap kan zijn.

 Ik weet hoeveel er op je afkomt bij het ondernemerschap (en dat is veel), maar ik weet ook hoe je kan kiezen wat je vooral wel, maar ook vooral niet moet doen.

Ik weet hoe spannend het kan zijn om te staan voor wat er in je hart leeft. Om die boodschap te durven communiceren. Maar ik weet ook hoe fijn het is als je door die glazen wand bent gestapt en je wat doet met de dromen en verlangens waarvan ik geloof dat God die in jouw hart heeft gelegd.


Je bent gemaakt om in relatie met God te leven.
 Gemaakt om op te staan.
 Om zichtbaar te zijn. 
Om te groeien, in zowel karakter als mentale en fysieke gezondheid. Je bent gemaakt om een verschil te maken voor anderen, juist met de dromen die in jouw hart leven.

Want jouw leven is uniek.

Jij bent uniek. De combinatie van jouw talenten, jouw gaven, jouw karakter en jouw achtergrond is uniek. En jij bent gemaakt om juist vanuit wie je bent, dat enorme licht te zijn dat boven op een berg staat. Omdat Gods liefde door jou heen straalt. En omdat Hij samen met jou, een verschil wil maken op de plek waar jij hart voor hebt. Durf jij dat avontuur met God aan te gaan?

JA, HET IS VEEL MAKKELIJKER OM TE GAAN VOOR SAFE. OM TE BLIJVEN ZITTEN WAAR JE ZIT. OM GEEN STAPPEN TE ZETTEN. MAAR HET IS NIET WAARVOOR JE GEMAAKT BENT.

latte macchiato 

elke dag één

virgin river

huidige favoriete show

italiaans eten & goede gesprekken

daar mag je me voor wakker maken

Ooit wil ik skydiven

maar ik vind het nog even prima dat niemand me daar aan helpt herinneren ;)

all about

I'm ALL ABOUT

Jezus, ondernemerschap, elkaar supporten, eerlijk zijn, genieten van de kleine dingen & ontwikkeling

en ook

yeah

family tijd, reizen,
met een groep mensen God aanbidden,
bloemen, gekleurde nagels, wijn &
werken op
inspirerende plekken

Jesus is the way, the truth and the life

Jesus answered, “I am the way and the truth and the life. No one comes to the Father except through me.

Johannes 14:6

WORdS TO LIVE BY

WHERE TO NEXT?

Luister mijn podcast

Voor vrouwen die met hun geloof als basis, zowel zakelijk als privé willen groeien.

luister nu

Ontdek de blog

Lees je liever? Dan is dit 'the place to be'. Pak maar vast een kop thee, ga lekker zitten en enjoy!

REAd Post

wil je graag samenwerken?

Neem contact op

Heb je een vraag over een van de programma's, wil je weten of ik jou 1-op-1 kan helpen met een uitdaging waar je in je bedrijf tegenaan loopt of wil je een voorstel doen voor een samenwerking? Ik kom graag met je in gesprek.

contact opnemen

Inbox friends!

Direct in je inbox

Wil je een persoonlijke mail ontvangen als er een nieuwe podcast online staat of wil jij het als eerste weten als ik een product of nieuwe cursus lanceer? Let’s be inbox friends!