Schaddelee & Co (llectief)

Een totaal concept bureau om strategie & doelen met waarde voor de doelgroep realiteit te maken

Collectief van zzp'ers die samenwerken als een bureau

De échte doorbraak ontstaat wanneer je samenwerkt. Daar ben ik van overtuigd. Iedereen heeft kwaliteiten; maar niemand is goed in alles. Maar wanneer je verschillende mensen met eigen kwaliteiten bij elkaar zet; dan ontstaat er een resultaat om trots op te zijn! Niet elk bedrijf waar ik mee samenwerk heeft een eigen marketingafdeling óf heeft binnen de afdeling die er wel is alle kwaliteiten in huis die binnen het vakgebied marketing vallen. Daarom sla ik de handen in één met een collectief van zzp'ers die - ieder vanuit hun eigen expertise - weten hoe je een merk het fundament geeft wat ze nodig heeft voor een kwalitatieve klantbeleving en opvallende marketing. 

interessant, vertel meer!

Wat is de kwaliteit van het collectief?

De kracht van dit concept is dat iedereen die we voor een opdracht inschakelen ook écht goed is in zijn of haar vak. De mensen met wie we binnen het collectief samenwerken zijn zzp'ers die ook een eigen bedrijf runnen waarin ze op professioneel vlak hoogwaardige kwaliteit leveren en continu bezig zijn met het blijven ontwikkelen en groeien binnen hun eigen vakgebied. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je iemand precies op de plek zet waar ze in uitblinkt; dat je dan dus ook de best mogelijke resultaten gaat behalen. Bij ons vind je dus geen tekstschrijver die de vormgeving moet fixen of een videograaf die doelgroeponderzoek voor je gaat doen. Daar wordt niemand gelukkig van. Tenzij we een multi-talent in huis hebben; in dat geval neem ik mijn woorden terug en kan het zomaar zijn dat onze videograaf ook je SEO teksten aan het schrijven is. ;)

dit klinkt goed, laten we bellen!

Wie zit er achter het collectief?

Dat ben ik, Elsa Schaddelee. In mijn 11 jaar ervaring ondernemer, waarvan 6 jaar als ondernemerscoach & adviseur voor zzp'ers, heb ik veel zelfstandig ondernemers voorbij zien komen. En soms zie je mensen langs komen waarvan je weet: deze persoon weet écht wat ze doet. Dat zijn de mensen waar ik blij van wordt en die ik benader om onderdeel te zijn van dit collectief.

Elke opdracht en elke opdrachtgever vraagt om andere kwaliteiten in het team. En dus kijk ik elke keer opnieuw weer naar de juiste samenstelling van mensen voor de opdracht die voor ons ligt. Vanuit de 'vaste' pool, als ook vanuit de 'flex' pool. Zodat jij altijd het team krijgt waarvan ik overtuigd ben: hiermee gaan we het resultaat behalen dat we voor ogen hebben. Welk resultaat dat ook is.

Meer over elsa

Homebase Team

Het collectief bestaat uit dit vaste team professionals in het 'homebase' team. Iets waar ik ontzettend blij mee ben; want dit zijn de eerste kwaliteiten die we nodig hebben om alles dat ook maar iets met merkbeleving en marketing te maken heeft; te laten slagen.

Tekstschrijver met flair. Van een paar woorden weet zij een beleving te creeren met tekst.

Nienke Kruijt

meer over nienke →

Onze vrolijke grafisch designer. Jarenlange ervaring en weet als geen ander hoe ze een identiteit visueel kan vertalen.

Melanie
Scheffers

meer over melanie →

Onze online designer en advertentie expert. Rebecca heeft het vermogen zich volledig te kunnen inleven in de klant, en dat te vertalen.

Rebecca Schalk

meer over rebecca →

1

2

3

Vormgever

Tekstschrijver

Webdesigner

Van jongs af aan vind je mij met een pen in de hand. Wat begon met verhaaltjes voor mijn knuffeldieren, veranderde in een passie. Mijn liefde en talent voor het geschreven woord zet ik nu in voor bedrijven en organisaties. Naast het schrijven van teksten richt ik mij op het vertalen van boeken van het Engels naar het Nederlands. Als christelijke boekvertaler breng ik Gods boodschap helder over in modern en vlot Nederlands.

Nienke Alblas

N

Moderne en vlotte teksten

Website teksten, nieuwsbrief, e-mail funnel, persbericht bedrijfsmagazine, social media teksten en meer

laten we samenwerken

Mijn stijl is fris, persoonlijk, chic en strak. Mijncreativiteit en de wensen van de opdrachtgever smelt ik samen en deze vertaal ik door tot een uniek en sterk vormgegeven eindresultaat. Met zo’n 12 jaar ervaring als allround vormgever kan ik de vormgeving van A tot Z voor jullie verzorgen. Naast mijn werk, geniet ik van het leven, houd ik van lekker eten en kan ik niet goed stil zitten. Ik ben altijd bezig en bruis van de creatieve ideeën. 

Melanie Scheffers

M

Fris, chique & persoonlijke vormgeving

Huisstijl, brochures, bedrijfsmagazines, social media templates, communicatiemateriaal en meer

laten we samenwerken

Mijn naam is Rebecca, creative designer uit Gouda en trotse mama van 2 kids. Ik heb een liefde voor ontwerpen, vormgeven en creativiteit. Mijn stijl omschrijf ik als chique, modern en elegant. Ik werk graag samen met ondernemers die groots durven dromen en iets toe willen voegen in hun branche maar ook in de maatschappij. "Wat mij enthousiast maakt is het vormgeven van jouw website, zodat jij ook online verbinding kan maken met jouw klanten."

Rebecca Schalk

R

Moderne & elegante websites

Webdesign & nieuwsbrief templates

Handig om te weten
Vanuit Creative Concepts Collectief ontwerpen wij websites met Showit en Squarespace. Twee CMS mogelijkheden die heel flexibel en toegankelijk zijn. Voor 90% van onze klanten is dit precies de oplossing die ze zoeken. Zijn deze twee mogelijkheden beide niet toereikend genoeg? Dan zoeken we graag met je mee naar een andere oplossing.

laten we samenwerken

Welk talent hebben jullie nog meer in jullie pool?

Fotograaf

Videograaf

SEO specialist

Content creator

Social media beheer

Influencers

Mailblue expert

En meer

laten we bellen →

Benieuwd naar onze cases?

Dat snappen we wel ;)

Onze cases zijn op dit moment nog een mix van individueel werk. Wanneer we een aantal mooie cases vanuit het collectief hebben afgerond zullen we deze hier uiteraard aan toevoegen.

ga naar de cases →

Zie je een mooie match en wil je graag eens in gesprek om te ontdekken wat wij voor jullie kunnen betekenen? Laten we gewoon even bellen! Plan hier direct een afspraak in of laat je gegevens achter; dan bel ik je op kort termijn.

het collectief

Werk met

laten we bellen →