Creatieve concepten die tot in de puntjes zijn uitgedacht en uitgevoerd om je klant en warme volgers te verassen, raken of inspireren.

Elsa Schaddelee

called for greatness podcast

Jij bent geroepen om een verschil te maken.

Jij en ik, we zijn geroepen om Gods grootheid te weerspiegelen, door zelf ten volle te omarmen wat God in ons heeft gelegd en dit vol passie en kracht uit te dragen. Tot opbouw van anderen en glorie van God!

luister Op ITUNES

luister via de website

luister op SPOTIFY

podcast

CALLED FOR GREATNESS

WELKOM BIJ DE CALLED FOR GREATNESS PODCAST

De christelijke podcast voor vrouwen die geestelijk, privé én zakelijk willen groeien.

Met deze podcast wil ik jou inspireren om dat te doen waarvoor ik geloof dat God ons roept, namelijk: opstaan en een krachtig en moedig leven leiden. Ik geloof dat Hij ons roept om ook echt iets te gaan doen met de dromen en verlangens in ons hart. Ik geloof dat je juist daardoorheen Gods liefde en karakter kan laten zien aan de mensen om je heen.

FEATURED EPISODES

25: Een carrière samen met God, met Sifra Denneboom

Al 12 jaar is Sifra Denneboom een christelijke ondernemer. En niet zomaar een, deze vrouw heeft een sterke relatie met God – ze betrekt Hem bij elke beslissing

LISTen NOW

FEATURED EPISODES

AFL 24: Kleine dromen bestaan niet

Ik ben ervan overtuigd dat kleine dromen niet bestaan. Ik geloof dat elke droom belangrijk is en niet te meten is aan een omschrijving als ‘groot’ of ‘klein’. Jouw droom, de droom die God jou heeft gegeven, doet ertoe...

LISTen NOW

FEATURED EPISODES

AFL 23: Waar wil jij dit jaar in groeien?

Alles wat je aandacht geeft groeit… Dat weten we,toch?! Maar sta jij ook echt bewust stil bij wat je dan eigenlijk aandacht wil geven? Waar wil jij dit jaar in het algemeen
 op focussen?

LISTen NOW

Deze podcast is de podcast voor jou als:

Je wil groeien in je relatie met God

Je verlangt naar werk waarbij je een verschil kan maken

Je gek bent op persoonlijke ontwikkeling en strategieën 

Je geniet ervan om te kunnen reflecteren 

Ik wil niet alleen dat je zomaar iets doet met je dromen en verlangens, ik wil óók dat je de kennis in huis hebt om jouw droom te realiseren op een goede en aantrekkelijke manier. Want ook dat hoort, vind ik, bij een goede rentmeester zijn. Zodat je jouw droom realiseert op een manier die verschil en impact maakt.

you're in the right place.

wat anderen zeggen

"Elsa maakt zo'n fijne podcast! Kwetsbaar en krachtig. Persoonlijk en een diversiteit aan onderwerpen. Een warme host met een hart voor Jezus."

- Bien

wat anderen zeggen

"Ik geniet altijd zo van deze podcasts! Er zijn weinig podcasts waar ik mijn aandacht zo lang bij kan houden, maar hier voelt het alsof ik er zelf bij zit."

- Mirjam

wat anderen zeggen

"De gesprekken die Elsa voert met andere vrouwen inspireren me. Ze zetten me aan het denken over mijn eigen geloofsleven en moedigen me aan om hier weer stappen in te zetten."

- Myrthe

wat anderen zeggen

"Ik heb alle afleveringen gedownload, zodat ik ze op vakantie nog eens kan luisteren! Ik ben zo dankbaar voor deze podcast!"

- Elise

wat anderen zeggen

"De podcast gaat over essentiële onderwerpen. Het zet me aan het denken en bouwt me op."

- Marlinde