Het is een voorrecht om met Elsa te werken bij Best Life Business. Elsa is een uitzonderlijk getalenteerde prof, consultant en coach.
 
Elsa heeft een unieke manier om mensen te inspireren en te motiveren, en haar passie voor het helpen van anderen om hun volledige potentieel te bereiken is echt inspirerend. Ze helpt onze club om de sterke punten van de community te identificeren en deze ook op een praktische, down-to-earth manier te benutten. Sinds Elsa betrokken is de club verassend snel verbeterd.
 
Elsa is niet alleen een expert in haar vakgebied, maar ze is ook een geweldige communicator en een uitstekende teamspeler. Ze is in staat om complexe ideeën op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit te leggen, en haar positieve vermogen om samen te werken met anderen is bewonderenswaardig.

Bovendien is Elsa ongelooflijk toegewijd aan haar team, klanten en collega's. Ze zet zich altijd volledig in om ervoor te zorgen dat iedereen die met haar werkt, de best mogelijke resultaten behaalt. Ik kan eerlijk zeggen dat Elsa een van de beste professionals is waarmee ik ooit heb samengewerkt.
 
Ik kan Elsa van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een uitstekend en autonoom expert. Haar kennis, toewijding en persoonlijke benadering maken haar echt een unieke en waardevolle professional.
 
Simon P. Roelofsen
Strategisch Partner, Orama

"Elsa zet zich altijd volledig in om ervoor te zorgen dat iedereen die met haar werkt, de best mogelijke resultaten behaalt."

kind words

“Elsa heeft de strategie rondom de lancering van een nieuw product voor ons begeleid op gebied van online marketing. Haar adviezen waren secuur en grondig. Dat gaf een aangename sturing in een voor ons nieuw proces. Ze doorzag de vragen achter de vragen, ze was goed voorbereid voor brainstorms en andere meetings en ze denkt groter dan het project waarvoor ze wordt ingevlogen. Daarnaast werkten we met Elsa samen in een prettige en gezellige sfeer. De volgende keer schakelen we haar expertise graag weer opnieuw in."

"Elsa denkt altijd groter dan het project waarvoor ze wordt ingevlogen."

- nathalie, eigenaar Creatieve preventie

Elsa expertise is beyond measure en dat geeft enorm veel rust. Je voelt dat je ontwikkelt en dat Elsa je echt verder kan en gaat helpen. De combinatie van haar expertise, kwaliteit van binding met de klant en de enorme dosis humor die erbij komt kijken (want geen enkele sessie is saai), maakt haar een geweldige professional en een onwijs tof persoon om mee te werken.

"Vanaf moment één had ik gelijk door dat Elsa precies weet waar zij het over heeft."

- Sami, eigenaar van grit music

Enkele maanden geleden hebben wij Elsa ingeschakeld voor een belangrijke stap in ons bedrijf. Van een 'gewoon' installatiebedrijf maakten wij de stap naar een installatiebedrijf met een focus op duurzame installaties. Samen met Elsa zijn wij het avontuur aangegaan en hebben we deze mooie switch gemaakt. En wat een voorrecht om dit samen met Elsa te mogen doen!

"Elsa is een echte allrounder met een bak ervaring in diverse vakgebieden. Zó fijn in een complex proces als dit!"

- Annemiek, marketing&communictaie bij fh team

more kind words

Samen met Elsa heb ik de lancering van een nieuw concept uitgewerkt (Het Eerste Lied). En echt, 100 punten voor de hulp van deze strateeg en creatieveling! Als zelfstandig ondernemer ben je toch vaak in je eentje dingen aan het uitdenken en uitwerken. Om dit concept samen met iemand vorm te geven heeft zoveel creativiteit en efficiëntie gebracht. Elsa stelt de juiste vragen, prikkelt je als ondernemer en ze komt met de meest creatieve ideeën voor een geweldige lancering. Het hebben van een coach op dit gebied heeft mij echt geholpen om mijn dromen om te zetten in concrete stappen richting het eindresultaat.

"100 punten voor de hulp van deze strateeg en creatieveling!"

- Sifra Bekx, samenwerking voor Het eerste Lied

Vanuit de beleving van de klant adviseerde Elsa om niet met brochures, maar met een objectief magazine te werken; waar we onze producten en klanten centraal konden zetten. Het resultaat is absoluut een upgrade voor ons bedrijf te noemen. We krijgen enorm veel enthousiaste reacties van klanten. Elsa haar inbreng was voor ons zeer waardevol!

"Het resultaat is absoluut een upgrade voor ons bedrijf te noemen."

- jacco, eigenaar rovero

"Elsa neemt de tijd voor je en geeft je veel meer dan waar je om vraagt. Ze draait nergens om heen, maar durft te zeggen waar het op staat. Ze helpt je om de controle over je bedrijf weer te herpakken en met visie en hernieuwde moed aan de slag te gaan. En dat vanuit een warme persoonlijkheid en oprechte aandacht.

Ik merkte aan de dingen die we bespraken dat ze verstand van zaken heeft en dat ze zich goed had voorbereid. Ik voelde me gezien en begrepen, en ik reed gesloopt en dolenthousiast naar huis met een hoofd dat duizelde van alle informatie.

"Elsa draait nergens omheen, maar durft te zeggen waar het op staat."

- Petra, Puur bij Petra n.a.v. strategiesessie

FH Team

Rovero

GritMusic

Bureau Delight

eerdere klanten

Het Eerste Lied

Atelier Agapé

C-Studio

Creatieve Preventie

eerdere klanten

ontdek meer →

Willen jullie aan de slag met klantgericht ondernemen en ontdekken hoe jullie de klantbeleving kunnen optimaliseren? Ik vertel graag meer over wat ik daarin kan betekenen.

Werk met mij