It’s not about simply having dreams. Dreams are too easy. I want you to become fully awake to your biggest and most worthwhile ambitions by becoming fully awake to yourself and your God-given purposes.

[ bob goff ]

Waarom een christelijke ondernemerscoach?

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat God er voor ons wil zijn op álle vlakken van je leven. Ik geloof dat er voor God geen onderscheid is tussen wat je doet voor de kerk, je eigen bedrijf of je familie of gezinsleden of andere dingen die je doet. In Kolossensen 3: 17 staat "En alles wat u doet met woorden of met daden, doe dat alles in de Naam van de Heere Jezus, terwijl u God en de Vader dankt door Hem." En in spreuken 16:2 (NBG) staat bijvoorbeeld: "Vertrouw bij je werk op de HEER, en je plannen zullen slagen." En verderop in Kolossensen 3:22 "En alles wat u doet, doe dat van harte, als voor de Heere en niet voor de mensen."

Oftewel: ik geloof dat God het werk wat wij doen enorm belangrijk vind en dat Hij ons daar ook echt in wil ondersteunen. Omdat dat wat jij doet voor God niet iets kleins is, maar Hij jouw business ook echt als een instrument ziet om daar doorheen tot zegen te kunnen zijn. Voor jezelf en voor anderen. Ik ben ervan overtuigd dat er een hoopvolle belofte op jouw leven en je bedrijf ligt. 

Als christelijke ondernemerscoach wil ik je niet alleen de kennis geven die je nodig hebt om je bedrijf uit te bouwen en strategische stappen hoe je dit kunt aanpakken, maar samen je bedrijf ook echt bekijken vanuit het licht (en de daarbij behorende zoektocht) van Gods visie voor je bedrijf en leven.

Eenmalige sessie

Tijdens een online of offline sessie van ca. twee uur, gaan we samen aan de slag met jouw uitdaging. Aan het einde van deze twee uur loop jij naar buiten (of sluit je je laptop af) met een concreet plan, visie en vertrouwen in de toekomst.

dive deep

Neem contact op

Losse sessie €299,-*

Traject op maat

Wil je niet alleen helderheid voor dit moment, maar echt de uitdaging aangaan om samen je bedrijf op lange termijn te laten groeien? In dit traject op maat passen we de sessies aan op basis van jouw behoeften. Ik bel graag met je om kennis te maken en samen te kijken wat bij jou past.

onbepaalde tijd

Neem contact op

Je ontvangt voor akkoord een offerte op maat, a.d.v. jouw vraagstuk en doel voor het traject.

prijzen

Tijdelijke prijs

*excl. BTW

de 1:1 trajecten zitten vol tot in ieder geval december 2020*

*neem contact op als je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer er een plek vrij komt.

Life is a serie of taking risks. When we own our calling, when we step into that next thing, there is a risk. Go trough your fear. So that you can make the contribution you were born to make to the world in the BEST way possible

Jordan lee dooley

Hey! Let's chat. You never know what the outcome may be.

Voel je aan alles dat wij een match zijn & wil je graag samenwerken? Vul het formulier hiernaast in of neem contact op via hello@elsaschaddelee.nl.

Ik kijk er naar uit om je te spreken & te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Liefs,
Elsa

Neem contact op

Hey wat tof dat je contact hebt opgenomen! Ik mail je binnen 1-3 werkdagen terug.

Lieve groet,
Elsa

let's meet!

@elsaschaddelee