It’s not about simply having dreams. Dreams are too easy. I want you to become fully awake to your biggest and most worthwhile ambitions by becoming fully awake to yourself and your God-given purposes.

[ bob goff ]

Niet alleen voor ondernemers, maar voor élke gedreven vrouw die richting zoekt.

Vraag jij jezelf wel eens af 'hoe moet ik verder'? Of: 'is dit het nou'? Of heb je het gevoel dat er nog zoveel meer in je zit, dan dat er uit komt? Schrijf je notitieboekjes vol met gedachten, reflecteer je zo ongeveer de hele dag op jezelf, maar kom je er toch niet uit? En verlang je er vooral naar om dit proces niet alleen, maar samen met God te doen?

Wanneer je dit soort vraagstukken in je eentje probeert op te lossen, is de kans groot dat je rondjes blijft draaien en niet verder komt. Ons brein vind het namelijk lastig om uit zichzelf, buiten de gebaande kaders te denken. Soms is iemand die durft door te vragen, je prikkelt om bepaalde uitdagingen aan te gaan en je helpt om dit proces ook echt samen met God te doorlopen, precies wat je nodig hebt om nieuwe stappen te zetten.

Ik loop graag een stukje met je mee. Dat kan op dit moment door een eenmalige sessie, of een wat langer traject.

Eenmalige sessie

Tijdens een online sessie van anderhalf uur of een offline sessie van twee uur, duiken we in op jouw vragen & gaan we samen op zoek naar antwoorden. Ik beloof je geen vast resultaat, maar wel helderheid en de start van een nieuw proces.

dive deep

Neem contact op

Online €229,-*

Offline €299,-*

Traject op maat

Wil je niet alleen helderheid, maar ook graag zeker weten dat je echt stappen gaat zetten? Wil je iemand die mee kijkt, vragen stelt, advies geeft en je helpt om door de uitdagingen op de weg heen te werken? Ik bel graag met je om kennis te maken en samen te kijken wat bij jou past.

drie of zes maanden

Neem contact op

Je ontvangt voor akkoord een offerte op maat, a.d.v. jouw vraagstuk en doel voor het traject.

prijzen

Tijdelijke prijzen

*Incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor ondernemers

Life is a serie of taking risks. When we own our calling, when we step into that next thing, there is a risk. Go trough your fear. So that you can make the contribution you were born to make to the world in the BEST way possible

Jordan lee dooley

Hey! Let's chat. You never know what the outcome may be.

Voel je aan alles dat wij een match zijn & wil je graag samenwerken? Vul het formulier hiernaast in of neem contact op via hello@elsaschaddelee.nl.

Ik kijk er naar uit om je te spreken & te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Liefs,
Elsa

Neem contact op

Hey wat tof dat je contact hebt opgenomen! Ik mail je binnen 1-3 werkdagen terug.

Lieve groet,
Elsa

let's meet!

@elsaschaddelee