Creatieve concepten die tot in de puntjes zijn uitgedacht en uitgevoerd om je klant en warme volgers te verassen, raken of inspireren.

Elsa Schaddelee

Als bedrijf, organisatie of ondernemer creëer je een aanbod dat je klanten toegevoegde waarde biedt.

Lanceringen, livedagen, events of campagnes helpen je om consistent te bouwen aan een warme doelgroep en optimale klantbeleving. Om te laten zien wie jullie zijn en wat jullie voor de klant kunnen betekenen.

Maar mijn doel voor jou is natuurlijk ook gewoon dat er door de campagne meer klanten zijn die 'ja' zeggen en er meer omzet of financiële support is. Want daardoor kan je bedrijf of organisatie gezond verder groeien. En dat maakt dat er uiteindelijk nóg meer impact gemaakt kan worden.

Haal het het maximale voor de klant en je bedrijf uit een campagne.

Waarom zou je anders een campagne draaien? ;)

De praktijk is alleen vaak...

→ Je merkt dat je weinig tijd hebt om creatieve en speelse ideeën te bedenken om de unieke merk beleving mee te geven. 

→ Je daardoor te laat aan de voorbereiding begint.

→ Je tijd mist om alles uit de campagne te halen wat er in had kunnen zitten.

→ Je frustratie voelt omdat je niet altijd helder uitgelegd krijgt aan de uitvoerende partij (vormgever, event planner, editor etc.) wat je voor ogen hebt. 
→ Waardoor je plannen in de uitvoering soms niet lekker uit de verf komen óf veel tijd kosten om het op het juiste niveau te brengen.

→ Je vervolgens dingen zelf aan het regelen bent die jij helemaal niet wilt regelen.

→ Je merkt dat je weinig tijd hebt om creatieve en speelse ideeën te bedenken om de unieke merk beleving mee te geven. 

→ Je daardoor te laat aan de voorbereiding begint.

→ Je tijd mist om alles uit de campagne te halen wat er in had kunnen zitten.

→ Je frustratie voelt omdat je niet altijd helder uitgelegd krijgt aan de uitvoerende partij (vormgever, event planner, editor etc.) wat je voor ogen hebt. 

→ Waardoor je plannen in de uitvoering soms niet lekker uit de verf komen óf veel tijd kosten om het op het juiste niveau te brengen.

→ Je vervolgens dingen zelf aan het regelen bent die jij helemaal niet wilt regelen.

hier wil ik een oplossing voor →

Ik kan je helpen. Samen bedenken we creatieve concepten om het maximale uit een lancering, livedag, event of campagne te halen.

Hoe zou het zijn als...

+ klanten sneller ja zeggen of grotere investeringen doen, waardoor je omzet omhoog gaat.

+ Je campagnes ervoor zorgen dat er consistent wordt gebouwd aan een optimale klantbeleving?

+ Je rust en creativiteit ervaart omdat je voelt dat alles onder controle is?

dit is wat ik nodig heb →

+ je visie in alles zichtbaar is en Je klanten zich door jou echt gezien & begrepen voelen.

Je hebt besloten dat je het optimale uit een campagne  wilt halen. Ik kan je op twee manieren helpen. Door je creatieve brein te zijn voor een enkele campagne óf door te kiezen om een langdurig traject aan te gaan en meerdere campagnes samen uit te denken en realiseren.

Wanneer we een samenwerking aangaan voor een enkele campagne kunnen we snel schakelen, kan jij je focussen op dat wat op dit moment óók alle aandacht nodig heeft en behalen we targets voor de korte termijn
Een langdurige samenwerking heeft heeft als grote meerwaarde dat ik steeds sterker op jouw bedrijf, wensen en visie ben ingespeeld. Ik ken je bedrijf goed en we kunnen samen snel schakelen. Je kan mij zien als jouw 'head of operations'; zodat je continu blijft bouwen aan een warme doelgroep en optimale klantbeleving. En als je wilt neem ik ook nog eens de projectmanagement voor je uit handen. Zodat écht alles tot in de puntjes geregeld is en jij je kunt focussen op dat waar jij knettergoed in bent. Wat wil je nog meer? ;)

Dit is hoe ik jou kan helpen.

Elsa heeft de strategie rondom de lancering van een nieuw product voor ons begeleid op gebied van online marketing. Haar adviezen waren secuur en grondig. Dat gaf een aangename sturing in een voor ons nieuw proces. Ze doorzag de vragen achter de vragen, ze was goed voorbereid voor brainstorms en andere meetings en ze denkt groter dan het project waarvoor ze wordt ingevlogen. Daarnaast werkten we met Elsa samen in een prettige en gezellige sfeer. De volgende keer schakelen we haar expertise graag weer opnieuw in.

Nathalie Booij, creatieve preventie

Samen met Elsa heb ik de lancering van een nieuw concept uitgewerkt. En echt, 100 punten voor de hulp van deze strateeg en creatieveling! Als zelfstandig ondernemer ben je toch vaak in je eentje dingen aan het uitdenken en uitwerken. Om dit concept samen met iemand vorm te geven heeft zoveel creativiteit en efficiëntie gebracht. Elsa stelt de juiste vragen, prikkelt je als ondernemer en ze komt met de meest creatieve ideeën voor een geweldige lancering. Het hebben van een coach op dit gebied heeft mij echt geholpen om mijn dromen om te zetten in concrete stappen richting het eindresultaat.

sifra bekx, het eerste lied

Enkele campagne

Door mij in te schakelen voor een enkel project, haal je het maximale uit de campagne door er écht aandacht aan te geven en werk je met een helder plan naar de gestelde targets.

lees meer →

Langdurige samenwerking

Ik ben jouw schakel tussen jouw visie, signature saus én de door ons bedachte concepten. Ik ben volledig op jou en jouw bedrijf ingespeeld, ken je bedrijf en klanten goed en samen werken we consistent aan een warme doelgroep.

lees meer →

Strategie sessie

Jij wilt gewoon even een paar extra ogen die mee kijken met het plan dat je aan het uitrollen bent. Terugkoppeling en bijsturing is niet nodig, maar twee uur sparren en concrete keuzes maken klinkt als muziek in de oren.

lees meer →

Enkele campagne

Aan one size fits all doe ik niet. Want jij bent niet zoals de rest. Jij bent jij en dat mag gezien en gevoeld worden door de klant.

Tijdens een enkele campagne starten we met een kick-off waarin we zowel brainstormen als concreet maken. Aan het einde van de kick-off loop jij met helderheid naar buiten en ontvang je niet veel later het volledig uitgewerkte plan van aanpak. Het enige wat jij (of jouw team) hoeft te doen, is het letterlijk volgen van de uitgewerkte stappen. Hallo overzicht en rust. ;)

Tussendoor zijn er in-check momenten naar de realisatie toe en help ik je om, waar nodig, bij te sturen tijdens de campagne periode. En uiteraard evalueren we met elkaar het effect van de campagne.

Laten we bellen, dan maak ik een plan op maat  voor je aan de hand van jouw verhaal.

vanaf €1899,- excl. BTW

ik maak graag kennis →

Langdurige samenwerking

Om kennis te maken is een enkele campagne samen draaien fijn. Maar wanneer je consistent aan een warme doelgroep wilt werken én dat met rust en plezier wilt doen, wil je voor een langdurige samenwerking gaan.

Een langdurige samenwerking biedt de heerlijke geruststelling dat je niet steeds opnieuw aan iemand hoeft uit te leggen wat je belangrijk vind, waar je voor staat en wat voor jou key is voor je klanten en je bedrijf. Ik begrijp dat. Daarom kan je mij als jouw campagne manager inschakelen. 

Wat houdt dat in? Samen werken we een jaarplan uit met de targets die jij wilt halen (te starten op elk moment van het jaar) en vanaf daar werken we gedurende het jaar samen om de targets d.m.v. verschillende concepten realiteit te maken. Wat de behoefte van jouw doelgroep ook is, samen gaan we consistent werk maken van het warm maken van potentiële klanten.

vanaf €11.597,- excl. BTW per jaar

laten we bellen →

Losse strategiesessie

Dat het werk pas begint na een strategiesessie, dat weet jij als geen ander. Je bent gepokt en gemazeld in het uiteen zetten van projecten die tijdens een rustige wandeling opeens op kwamen drijven. ;) Je gaat er goed op om zelf knopen door te hakken, en marketing is jouw jam. Je hoeft een idee maar voor ogen te zien en je weet al precies hoe je dit van A-Z gaat realiseren. 

Neemt niet weg dat je er soms behoefte aan hebt om gewoon even iemand in te schakelen die met je mee kijkt. Iemand die het snapt. Iemand die mogelijkheden ziet. Iemand die met een frisse blik naar jou en jouw onderneming kan kijken. Iemand die kansen of juist valkuilen ziet die je zelf mogelijk over het hoofd hebt gezien. Dat is waar een losse strategie sessie voor is.

In een dagdeel duik ik samen met je in het project of de campagne die je bezig bent te realiseren. We tackelen uitdagingen, hakken knopen door en aan het eind weet je precies wat je wilt en hoe je het wilt doen.

vanaf €799,- excl. BTW

ik maak graag kennis →

Samenwerkings mogelijkheden

Samenwerkingsmogelijkheden

jouw klant verdient het beste en jij verdiend de rust om je te kunnen focussen op dat waar je echt goed in bent.

Laten we bellen

Mijn brein denkt in concepten. In mogelijkheden om jouw klanten mee te nemen op reis en aan je onderneming of organisatie te verbinden. In schoonheid om je potentiële klanten verliefd te laten worden op je werk. In sfeer om (potentiële) klanten te laten weten hoe het is om met jou / jouw organisatie samen te werken. En ik doe niets liever dan deze kracht voor jou inzetten. Gun je klanten én je bedrijf het om het maximale uit je campagnes te halen.

ik wil bellen →

ik ga je nu mailen →