Boost je marketingteam

Een goede match

Soms loop je als marketingteam gewoon even vast. En dat is niet gek; want er komt steeds meer verantwoordelijkheid op het bord van marketing. Wat moet er gebeuren om weer met plezier én resultaat aan de slag te gaan? 

In zo'n geval kan het verfrissende antwoord zijn om even tijdelijk iemand van buitenaf erbij te betrekken en mee te laten kijken naar de huidige manier van werken. Om vanuit daar samen met het team te werken aan de knelpunten die zich voordoen. Of dat nou heel praktisch in het ontbreken van bepaalde kennis, overzicht, het hebben van een duidelijke strategie óf meer in de manier van samenwerken zit. Door in een korte periode van 3 maanden consitent een dag in de week 'mee te werken'; geeft mij dat de mogelijkheid om knelpunten snel op te merken én te zien waar de krachten van het team liggen. 

Door dat bespreekbaar te maken en hiermee aan de slag te gaan; merken de teamleden binnen een paar weken een mooie verandering bij zichzelf en bij elkaar op. Er is meer werkplezier; meer inzicht én de output die naar buiten draagt bij aan de bedrijfsdoelstellingen.

ik kom graag in contact

Aangenaam!

Mijn naam is Elsa Schaddelee en ik help ondernemers en Marketing (& Sales) teams met het opzetten of optimaliseren van de merk- & klantbeleving en de marketing. Ik werk met start-up's en micro- (<10) & kleine bedrijven (<50), maar ook voor (non-profit) organisaties. Wat al mijn klanten verbind is de manier van waardegericht werken. Voor mijn klanten staat voorop dat hun hart klopt voor dat wat ze aan het doen zijn. Ze willen met het bedrijf waarde toevoegen aan het leven van de klant. Er zit een missie die groter is dan de winst die ze maken. Wat niet wegneemt dat ze willen groeien. Meer inkomsten = meer mogelijkheden. Klinkt dat herkenbaar? Laten we dan eens bellen!

meer over elsa

Hoe kan ik helpen?

Mijn diepste drijfveer is om jullie organisatie écht verder te helpen. Ik geloof dat wanneer je als bedrijf of organisatie alles blijft doen zoals je het altijd deed, er een grote kans is dat je binnen nu tot 10 jaar zodanig wordt ingehaald door andere spelers in de markt dat je al snel niet meer 'meedoet'. Duurzame groei en relevant blijven voor je klant bestaat voor een groot deel uit nú keuzes durven maken om niet in een tunnelvisie te belanden; maar met een scherpe blik te blijven kijken naar de stappen die je maakt. Hoe relevant is je merk voor de markt en je huidige klanten? Sluit je marketing nog wel aan bij de huidige leefwereld van je (potentiële) klant? En is je klant wel echt zo tevreden als jij denkt dat hij of zij is? Durf met een eerlijke blik naar je bedrijf te kijken, breng prioriteiten aan in de getrokken conclusies, kom in beweging en blijf relevant. Dát is waar ik je graag bij help.

dit klinkt goed, laten we bellen!

Ik ben er uit; we willen met je werken. En nu?

laten we dit doen! →

Wat tof dat je dit besluit hebt genomen! Gefeliciteerd. Als je nog geen contact met mij hebt opgenomen, dan kan je dat doen door mij te mailen op hello@elsaschaddelee.nl of door het contactformulier in te vullen. Laat je telefoonnummer in de mail of het bericht achter, dan bel ik je z.s.m. om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

1. Neem contact op

2. We plannen een kennismaking

3. Akkoord op de offerte

4. We gaan van start!

Tijdens onze kennismaking (dit kan zowel online als offline; deze keuze maken we samen) gaan we dieper in op de uitdaging en de hulpvraag die er ligt. Naar aanleiding van dit gesprek zal ik een voorstel doen hoe ik jullie kan helpen richting het gewenste resultaat. 

1. Neem contact op

2. We plannen een kennismaking

3. Akkoord op de offerte

4. We gaan van start!

Jullie zijn er uit; dit is wat er nodig is om de volgende stap te kunnen maken. Je zet een digitale handtekening onder de offerte én we bellen natuurlijk even om elkaar te feliciteren met deze mooie stap. Ook bespreken we gelijk of de voorgestelde startdatum akkoord is.

1. Neem contact op

2. We plannen een kennismaking

3. Akkoord op de offerte

4. We gaan van start!

We gaan van start! Afhankelijk van de uitdaging en het soort traject hebben we gezamenlijke afspraken gemaakt over het verloop van het traject en het doel waar we met elkaar naar toe werken. We hebben een gezamenlijke Google Drive waar we met alle belanghebbende tijdens ons traject bij kunnen; waar we streven naar progressie ipv perfectie en 'on the go' aanscherpen.

1. Neem contact op

2. We plannen een kennismaking

3. Akkoord op de offerte

4. We gaan van start!

"Elsa is een warm en enthousiast persoon die goed aanvoelt waar de knelpunten zitten en daar samen met je mee aan de slag gaat. Elsa stelt op professionele wijze scherpe vragen. Vragen die ervoor zorgen dat je echt toewerkt naar concrete praktische stappen om je als ondernemer verder te helpen komen. Ze heeft met ons echt meegedacht met de punten waar wij in vastlopen en gaf ons van buitenaf een frisse kijk op ons bedrijf.  We hebben heel veel concrete handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan en zien het resultaat hiervan toenemen!"

"Een frisse kijk op ons bedrijf"

- Ruchama & Serah, Studio Nijenhuis

“Laten we beginnen met onze dankbaarheid uit te spreken voor wat jij in de afgelpen maanden voor WIS en in het bijzonder voor team Marketing & Sales hebt betekend. Verhelderende en inspirerende inzichten hebben wij van jou mogen ontvangen, maar ook jouw enthousiasme en inzet waarderen we enorm. Je bent een enorm toegewijd persoon, maar ook heel empatisch en je voelde binnen 1 dag tijd als al onderdeel van ons team. We hopen dat je nog heel veel toffe projecten mag gaan doen en gunnen andere bedrijven ook de toegevoegde waarde die wij hebben mogen ervaren!”

“Je bent een enorm toegewijd persoon, maar ook heel empatisch en je voelde binnen 1 dag tijd al als volledig onderdeel van ons team.”

- PAOLA, NAMENS TEAM MARKETING & SALES BIJ WIS

kind words

Samenwerking: Inspiratiesessie

Samenwerking: Boost je marketingteam

Het is een voorrecht om met Elsa te werken bij Best Life Business. Elsa is een uitzonderlijk getalenteerde prof, consultant en coach.
 
Elsa heeft een unieke manier om mensen te inspireren en te motiveren, en haar passie voor het helpen van anderen om hun volledige potentieel te bereiken is echt inspirerend. Ze helpt onze club om de sterke punten van de community te identificeren en deze ook op een praktische, down-to-earth manier te benutten. Sinds Elsa betrokken is de club verassend snel verbeterd.
 
Elsa is niet alleen een expert in haar vakgebied, maar ze is ook een geweldige communicator en een uitstekende teamspeler. Ze is in staat om complexe ideeën op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit te leggen, en haar positieve vermogen om samen te werken met anderen is bewonderenswaardig.

Bovendien is Elsa ongelooflijk toegewijd aan haar team, klanten en collega's. Ze zet zich altijd volledig in om ervoor te zorgen dat iedereen die met haar werkt, de best mogelijke resultaten behaalt. Ik kan eerlijk zeggen dat Elsa een van de beste professionals is waarmee ik ooit heb samengewerkt.
 
Ik kan Elsa van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een uitstekend en autonoom expert. Haar kennis, toewijding en persoonlijke benadering maken haar echt een unieke en waardevolle professional.
 
- Simon P. Roelofsen
Strategisch Partner, Orama

"Elsa zet zich altijd volledig in om ervoor te zorgen dat iedereen die met haar werkt, de best mogelijke resultaten behaalt."

Samenwerking: kernteam Best Life Business

Zie je een mooie match en wil je graag eens in gesprek om te ontdekken wat ik of wij voor jullie kunnen betekenen? Laten we gewoon even bellen! Plan hier direct een afspraak in of laat je gegevens achter; dan bel ik je op kort termijn.

(of ons)

Werk met mij

laten we bellen →