Inspiratie
sessie

Een luisterend oor, een frisse en scherpe blik & een inspirerende dag

Soms heb je gewoon even een frisse blik nodig

Herken je dat? Dat je soms gewoon vastloopt in je eigen denkproces, tot iemand je een aantal scherpe vragen stelt. De mogelijkheden komen, met dat je aan het praten bent, opeens weer bovendrijven. Dit komt omdat wie je ook bent en wat je ook doet; het onmogelijk is om je eigen spiegel te zijn. En daarom is het ook zo belangrijk om mensen om je heen te verzamelen die het beste met je voor hebben, maar ook niet bang zijn om eerlijk met je te zijn. 

Die persoon kan ik voor je zijn door middel van een inspiratiesessie voor jezelf en/of je team. 

Ja, dat heb ik nodig

Waarom wil ik helpen?

Mijn drijfveer is om jullie organisatie écht verder te helpen. Wanneer ik zie dat iemand floreert op de juiste plek; dat geeft mij voldoening. En wanneer er genoeg mensen op de juiste plek zitten; kan een bedrijf ook floreren! En daarmee weer tot zoveel zegen zijn voor anderen.

Ik geloof alleen ook dat wanneer je als bedrijf of organisatie alles blijft doen zoals je het altijd deed, er een grote kans is dat je binnen nu tot 10 jaar zodanig wordt ingehaald door andere spelers in de markt dat je al snel niet meer 'meedoet'. Duurzame groei en relevant blijven voor je klant bestaat voor een groot deel uit nú keuzes durven maken om niet in een tunnelvisie te belanden; maar met een scherpe blik te blijven kijken naar de stappen die je maakt. Hoe relevant is je merk voor de markt en je huidige klanten? Sluit je marketing nog wel aan bij de huidige leefwereld van je (potentiële) klant? En is je klant wel echt zo tevreden als jij denkt dat hij of zij is? Durf met een eerlijke blik naar je bedrijf te kijken, breng prioriteiten aan in de getrokken conclusies, kom in beweging en blijf relevant. Dát is waar ik je graag bij help.

dit klinkt goed, laten we bellen!

Inspiratiesessie voor ondernemers

Loop je vast, heb je behoefte aan een frisse en scherpe blik en even iemand die volledig onpartijdig met je mee denkt? Als ondernemer is er zoveel waar je rekening mee moet houden en er zijn zoveel petten die jij dagelijks draagt. Soms heb je gewoon even iemand nodig die je kan vertrouwen, die niet bang is om scherpe vragen te stellen en die advies durft te geven over wat je zou kunnen doen. Laat via de button hieronder je gegevens achter en de uitdaging waar je tegen aanloopt in het kader van ondernemerschap, merk- of klantbeleving of marketing. Dan neem ik z.s.m. contact met je op om kennis te maken. 

neem contact op

Investering vanaf: €995 excl. BTW en reiskosten
kick-off, vragenlijst en 1x 3 uur dagdeel 

Inspiratiesessie voor teams

Wil je jouw mensen inspireren op het gebied van merkbeleving, klantbeleving of marketing? Een inspiratiesessie is daar de perfecte manier voor! Een inspiratiesessie is een mix tussen een training en een workshop; waarbij we op een interactieve én betrokken manier de gewenste teams mee nemen in de uitdaging of de behoefte die voor ons ligt. Ontspannen, warm én input waar de deelnemers ook echt wat mee kunnen. Laat via de button hieronder je gegevens achter en de uitdaging waar je tegen aanloopt in het kader van ondernemerschap, merk- of klantbeleving of marketing. Dan neem ik z.s.m. contact met je op om kennis te maken. 

neem contact op

Investering vanaf: €1295 excl. BTW en reiskosten
vragenlijst, kick-off en 1x 3 uur dagdeel, max. 8 mensen. Meer mensen op aanvraag.

Spreken

Hosten jullie een event, communicatie of kennisdag en willen jullie de luisteraar graag kennis bieden over het positioneren van je merk; hoe je een optimale klantbeleving kunt creëren of over hoe je relevant blijft voor je doelgroep? Ik wissel hierover graag van gedachten met jullie doelgroep tijdens een interactieve talk of panel. Waarbij ik in zowel talks als panels er altijd naar streef om de aanwezigen ook echt te betrekken in het verhaal. Zodat ze de boodschap niet alleen horen, maar het ook binnenkomt. Met als doel dat een luisteraar die de volgende dag weer aan het werk gaat concreet weet: dit is wat ik kan en wil gaan doen om een eerste of volgende stap te zetten.

laten we bellen →

Investering vanaf: €1195 excl. BTW en reiskosten
Kennismaking, vragenlijst, talk van 30 - 50 minuten, aanwezig op een event van een halve dag, ruimte voor vragen van aanwezigen.

Ik ben er uit; we willen met je werken. En nu?

laten we dit doen! →

Wat tof dat je dit besluit hebt genomen! Gefeliciteerd. Als je nog geen contact met mij hebt opgenomen, dan kan je dat doen door mij te mailen op hello@elsaschaddelee.nl of door het contactformulier in te vullen. Laat je telefoonnummer in de mail of het bericht achter, dan bel ik je z.s.m. om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

1. Neem contact op

2. We plannen een kennismaking

3. Akkoord op de offerte

4. We gaan van start!

Tijdens onze kennismaking (dit kan zowel online als offline; deze keuze maken we samen) gaan we dieper in op de uitdaging en de hulpvraag die er ligt. Naar aanleiding van dit gesprek zal ik een voorstel doen hoe ik jullie kan helpen richting het gewenste resultaat. 

1. Neem contact op

2. We plannen een kennismaking

3. Akkoord op de offerte

4. We gaan van start!

Jullie zijn er uit; dit is wat er nodig is om de volgende stap te kunnen maken. Je zet een digitale handtekening onder de offerte én we bellen natuurlijk even om elkaar te feliciteren met deze mooie stap. Ook bespreken we gelijk of de voorgestelde startdatum akkoord is.

1. Neem contact op

2. We plannen een kennismaking

3. Akkoord op de offerte

4. We gaan van start!

We gaan van start! Afhankelijk van de uitdaging en het soort traject hebben we gezamenlijke afspraken gemaakt over het verloop van het traject en het doel waar we met elkaar naar toe werken. We hebben een gezamenlijke Google Drive waar we met alle belanghebbende tijdens ons traject bij kunnen; waar we streven naar progressie ipv perfectie en 'on the go' aanscherpen.

1. Neem contact op

2. We plannen een kennismaking

3. Akkoord op de offerte

4. We gaan van start!

"Elsa is een warm en enthousiast persoon die goed aanvoelt waar de knelpunten zitten en daar samen met je mee aan de slag gaat. Elsa stelt op professionele wijze scherpe vragen. Vragen die ervoor zorgen dat je echt toewerkt naar concrete praktische stappen om je als ondernemer verder te helpen komen. Ze heeft met ons echt meegedacht met de punten waar wij in vastlopen en gaf ons van buitenaf een frisse kijk op ons bedrijf.  We hebben heel veel concrete handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan en zien het resultaat hiervan toenemen!"

"Een frisse kijk op ons bedrijf"

- Ruchama & Serah, Studio Nijenhuis

“Laten we beginnen met onze dankbaarheid uit te spreken voor wat jij in de afgelpen maanden voor WIS en in het bijzonder voor team Marketing & Sales hebt betekend. Verhelderende en inspirerende inzichten hebben wij van jou mogen ontvangen, maar ook jouw enthousiasme en inzet waarderen we enorm. Je bent een enorm toegewijd persoon, maar ook heel empatisch en je voelde binnen 1 dag tijd als al onderdeel van ons team. We hopen dat je nog heel veel toffe projecten mag gaan doen en gunnen andere bedrijven ook de toegevoegde waarde die wij hebben mogen ervaren!”

“Je bent een enorm toegewijd persoon, maar ook heel empatisch en je voelde binnen 1 dag tijd al als volledig onderdeel van ons team.”

- PAOLA, NAMENS TEAM MARKETING & SALES BIJ WIS

kind words

Samenwerking: Inspiratiesessie

Samenwerking: Boost je marketingteam

Het is een voorrecht om met Elsa te werken bij Best Life Business. Elsa is een uitzonderlijk getalenteerde prof, consultant en coach.
 
Elsa heeft een unieke manier om mensen te inspireren en te motiveren, en haar passie voor het helpen van anderen om hun volledige potentieel te bereiken is echt inspirerend. Ze helpt onze club om de sterke punten van de community te identificeren en deze ook op een praktische, down-to-earth manier te benutten. Sinds Elsa betrokken is de club verassend snel verbeterd.
 
Elsa is niet alleen een expert in haar vakgebied, maar ze is ook een geweldige communicator en een uitstekende teamspeler. Ze is in staat om complexe ideeën op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit te leggen, en haar positieve vermogen om samen te werken met anderen is bewonderenswaardig.

Bovendien is Elsa ongelooflijk toegewijd aan haar team, klanten en collega's. Ze zet zich altijd volledig in om ervoor te zorgen dat iedereen die met haar werkt, de best mogelijke resultaten behaalt. Ik kan eerlijk zeggen dat Elsa een van de beste professionals is waarmee ik ooit heb samengewerkt.
 
Ik kan Elsa van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een uitstekend en autonoom expert. Haar kennis, toewijding en persoonlijke benadering maken haar echt een unieke en waardevolle professional.
 
- Simon P. Roelofsen
Strategisch Partner, Orama

"Elsa zet zich altijd volledig in om ervoor te zorgen dat iedereen die met haar werkt, de best mogelijke resultaten behaalt."

Samenwerking: kernteam Best Life Business

Zie je een mooie match en wil je graag eens in gesprek om te ontdekken wat ik of wij voor jullie kunnen betekenen? Laten we gewoon even bellen! Plan hier direct een afspraak in of laat je gegevens achter; dan bel ik je op kort termijn.

(of ons)

Werk met mij

laten we bellen →