Vacature tekstschrijver

Ik ben opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver, met affiniteit met de Called for Greatness podcast. (Bij voorkeur luister je al regelmatig een aflevering).

 

Ik ben opzoek naar iemand die het tof vind om vanuit een aflevering:

 1. Een sterke blog te creëren. Deze blog hoeft níet 1:1 te zijn wat er besproken is, maar ik wil juist dat het een lekker leesbare samenvatting / inspirerend artikel is van wat er besproken wordt, wat anderen motiveert om het gesprek te beluisteren.
 2. Verschillende social media posts creëert (in ieder geval tekstueel) vanuit één aflevering. Dit kan door middel van quotes, het uitlichten van een onderwerp dat besproken wordt of bijv. een leuke vraag die mensen prikkelt om ook te gaan luisteren. Creativiteit en toffe ideeën zijn zeer welkom!
 3. Vanuit de blog een inspirerende mail opstelt die wordt verstuurd naar de mensen die op de nieuwsbrief staan voor de podcast.

 

Ik vind het belangrijk dat:

 1. Je ervaring hebt met SEO en de blog ook SEO technisch sterk schrijft, waarin je je vooral focust op long tail SEO.
 2. Je een taalnerd bent en spelfouten jou niet snel overkomen. (Je bent perfect geschikt als je ergens in het afgelopen jaar hoofdschuddend mijn post hebt gelezen en bijv. dacht: ‘Els, dat schijf je met dt!’ ;))
 3. Je vind het het heerlijk om creatief te zijn met woorden en je ziet het als een fantastisch compliment als het je lukt om mensen tot de laatste letter geboeid houden.
 4. Je schrijft vanuit je hart. Je beseft je dat de woorden die je schrijft kracht hebben. Ze kunnen iemand in stil zetten en in beweging laten komen en dat maakt dat je enorm geniet van je werk.
 5. Je van jezelf weet dat je niet snel uitgekeken bent. Wanneer het goed klikt en je jouw verantwoordelijkheden vol plezier durft op te pakken, zie ik hier ook zeker mogelijkheden voor een lange termijn samenwerking.

 

Wat krijg je?

 1. Een plek waar jij je creativiteit kunt uiten en mensen kunt aanmoedigen om te luisteren naar een podcast waar jij zelf ook hart voor hebt, omdat je de gesprekken die gevoerd worden waardevol vindt.
 2. Verantwoordelijkheid. Ik vind het belangrijk dat, nadat ik je uiteraard ingewerkt heb, je je zelf ook echt verantwoordelijk voelt voor de taak. Natuurlijk help ik je en kunnen we samen brainstormen, maar ik wil dat je dit gaandeweg gaat zien als echt jouw ‘afdeling’. Ik wil jou als jij het tof vind om ook echt die rol te gaan ‘ownen’! Binnen een aantal belangrijke richtlijnen is er veel creative vrijheid.
 3. Inspraak. Ik geloof dat je samen veel verder komt dan alleen. Als jij deze taak op je neemt, ben je ook echt onderdeel van het ‘Called for Greatness’ team. (Oftewel: dan zijn we voor nu samen, haha.) Ik ben super benieuwd naar jouw ideeën om de podcast (en andere leuke dingen die in mijn hoofd zitten) nog beter te maken!
 4. Uiteraard een financiele vergoeding voor het werk wat je doet. Het bedrag hiervoor is in overleg en ook afhankelijk van de ervaring die je hebt.

 

Klinkt als op jouw lijf geschreven?

Mail naar hello@elsaschaddelee.nl en verzin wat leuks om mij te laten weten wat je mij te bieden hebt en waarom ik dus voor jou moet kiezen. Op PB’s op Instagram over de vacature reageer ik niet. Reactie graag voor maandag 21 september.

 

*voel je je niet ervaren, maar kan je op de rest (of bijna alles) volmondig ja zeggen en ben je meer dan bereid om te leren? Niet geschoten is altijd mis, dus stuur me gewoon een mail en verras me!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hier word je wellicht ook blij van...

#9 Rauw en hoopvol, het levenverhaal van Esther – deel 1

Anders dan anders, luisteren we deze keer naar een heel levensverhaal. Het rauwe, maar ook hoopvolle verhaal van Esther (37). Op school wordt ze als 9 jarig meisje mishandeld en in haar tienertijd komt ze in aanraking met occultisme. Eenzaamheid, bindingsangst en er niet bijhoren zijn onder andere thema’s waar ze haar hele jeugd en […]

called for greatness  • podcast

lees verder

#8 Spiritualiteit en God? met Zoë van Her Delight

Misschien vind je het woord spiritualiteit in combi met het Christendom een gekke en ook spannende combinatie, of misschien ook wel niet. Ik ga met Zoë van Her Delight (ze host onder andere Christelijke meditaties) in gesprek om samen met jou te ontdekken wat haar visie hierop is en wat de Bijbel hier eigenlijk over […]

CALLED FOR GREATNESS • PODCAST

lees verder

#6 Leven in vandaag 

Een nieuw jaar, vol nieuwe mogelijkheden. Het moment dat we nadenken over nieuwe doelen, dromen, een plan opzetten en vooruitkijken. Ik word er altijd weer enorm blij van en kan enorm genieten van het lege canvas wat nog voor ons ligt! Tegelijkertijd bekruipt mij vaak met oud en nieuw ook vaak een beetje een onheilspellend […]

CALLED FOR GREATNESS • PODCAST

lees verder

let's meet!

@elsaschaddelee