groeien met je bedrijf vanuit rust, met visie en een helder plan.

Wil jij weer grip op je bedrijf?

Met inmiddels meer dan 9 jaar ervaring als ondernemer, help ik jou graag verder. Want jouw dromen, die overstijgen het succes in je eigen leven. Ze zijn groter dan jezelf. Je droomt, samen met God over een toekomst vol hoop voor de mensen die jij door jouw bedrijf heen mag helpen...

Maar soms ben je zelf het plaatje even kwijt

Daar doorheen werken, dat doe je niet alleen. Dat doe je samen.

Soms ben je de grip op je bedrijf en op het geniale wat in jou zit kwijt. Staar je je blind op de mogelijkheden en het verschil dat jij kunt maken. Het is lastig om jezelf écht goed door de spiegel te zien. Door middel van een losse één-op-één sessie, help ik je het plaatje (je visie) weer helder te krijgen. Zodat de puzzelstukjes op de juiste plek vallen. Ik lees tussen de regels door en vang dat wat je niet hard-op uitspreekt, maar wel stiekem hoopt. En als de puzzelstukjes kloppen, werken we (als nodig) samen een eerste opzet van je bedrijfsstrategie voor de komende tijd uit. Zodat de dromen die God in jouw hart legt ook stap voor stap werkelijkheid gaan worden en je op papier hebt staan hoe je van a-naar-b kunt komen.

Je bent op de juiste plek

SUCCESS STORIES

petra had binnen 24 uur een nieuwe dienst uitgewerkt + een eerste deelnemer!

Je triggert mij om mijn focus te bewaren op het grote plaatje en de visie.

Elsa, ik ben zo blij met jou! Deze strategiesessie had ik zóveel meer nodig dan ik dacht, en was echt goud! Je hebt oog voor mijn missie en begrijpt mijn hart en visie voor m'n klanten en vak. Je triggert mij me daarop te richten en m'n focus te bewaren op het grote plaatje en de visie. Je helpt me m'n gedachten op een rijtje zetten met een paar scherpe vragen en analyses, en van daaruit vervolgstappen te formuleren. Waardoor ik nu zelf weer aan de slag kan zonder aan het handje gehouden te hoeven worden. Je neemt me serieus, begrijpt waar mijn uitdagingen zitten, maar ook waar ik géén hulp nodig heb. Dat laat me voelen dat je vertrouwen in mij hebt, en ik krijg daardoor vertrouwen in jou, waardoor ik je juist lekker scherp kan laten zijn.

Het resultaat? Binnen 24u na ons gesprek heb ik een nieuwe dienst uitgewerkt en het op social media gedeeld, en de eerste deelnemer mogen verwelkomen! Want met een plan dat klopt, qua inhoud, stappen, vorm én timing is het uitvoeren ervan niet meer ingewikkeld.

Petra heeft weer grip op haar bedrijf

Het is de investering méér dan waard.

Coaching door Elsa is absoluut de investering méér dan waard. Ze neemt de tijd voor je en geeft je veel meer dan waar je om vraagt. Ze draait nergens om heen, maar durft te zeggen waar het op staat. Ze helpt je om de controle over je bedrijf weer te herpakken en met visie en hernieuwde moed aan de slag te gaan. Tijdens onze sessie gaf Elsa me de concrete tips waar ik naar op zoek was. Maar de sessie was veel meer dan dat: ze heeft in een paar vragen de kern uit mijn bedrijf gepakt, waardoor ik nu veel meer sturing heb in de onderwerpen van mijn content en waar het nu echt om draait. Bij elke blog die ik schrijf, pak ik Elsa haar verslag er nog eens bij. En tot slot hielp ze me nog gauw even met mijn 1:1 traject, de online modules en het e-book, terwijl eigenlijk de tijd al voorbij was. Hierbij hielp ze me een grote bos kluwen ontwarren en bracht ze structuur in de chaos in mijn hoofd. En dat vanuit een warme persoonlijkheid en oprechte aandacht.

Petra van Petra Imara

Petra van Puur bij Petra

waarom ben ik de juiste persoon om je te helpen?

Ook mijn ondernemersreis verliep niet vlekkeloos. En precies dat is mijn kracht.

Inmiddels ben ik zelf 9 jaar ondernemer en heb in deze negen jaar tijd vijf bedrijven gehad, waarvan er drie zijn verkocht. Maar laat je niet om de tuin leiden. Ook mijn ondernemersreis ging niet vlekkeloos. 

Ik heb momenten gekend van financiële voorspoed en momenten dat ik geen idee had of ik volgende maand wel salaris had. Ik heb momenten gehad dat ik heel strategisch aan het bouwen was én momenten dat ik gewoon 'go-with-the-flow' werkte.

Ik weet wat het is om een nieuw product te lanceren. Soms was ik compleet overdonderd door het resultaat, soms behoorlijk teleurgesteld omdat het niet was wat ik hoopte. 

Ik ken beide kanten van de medaille op veel verschillende vlakken én ik weet ook dat ondernemen niet altijd een lineaire lijn omhoog is. Ondernemen gaat via een hobbelige route. Beide kanten zijn nodig om te leren, te groeien en om uit te vogelen wat voor jou bedrijf de juiste aanvlieg route is. Maar dat neemt niet weg dat die hobbelige route vaak een stuk korter duurt als je samen met iemand werkt die je is voor gegaan in dit proces en de ervaring heeft om je weer lekker op weg te helpen. Ik ben er voor je.

Ik help je graag verder

- sifra denneboom

"In Elsa heb ik een sparringpartner en coach gevonden die vanuit haar kennis, ervaring maar bovenal vanuit de wijsheid en inzichten die God haar geeft, naast me staat. Waardoor ik volledig kan zijn wie ik ben." 

laten we van goed, naar beter gaan.

Online sessie

- Zoom sessie
- Duur: 1,5 uur
- Incl. huiswerk vooraf

In 1,5 uur tijd duiken we samen jouw bedrijf én hoofd in, en ontwarren we de boel. Zodat het plaatje weer klopt en je weer vooruit kan. Want jij weet: als het plaatje klopt, dan is bij jou de weg weer vrij om te gaan.

Dit wil ik!

€297,-

excl. BTW  

Kies de optie die voor jou werkt. Online of offline, het kan allebei.

Als je op deze link klikt, stuur je me een mail. Vanuit daar plannen we samen een moment voor onze sessie en stuur ik je de factuur toe. De factuur moet voor de sessie plaats vindt worden betaald.

half jaar mentor traject

Mentor traject

Heb je al eerder met mij samen gewerkt? Dan kom je in aanmerking voor een mentor traject. Maandelijks hebben we een meeting. De ene maand een korte meeting online, en de andere maand een meeting van ca. een half dagdeel offline. Tussendoor heb je mij op speed dial voor al je ondernemersvragen.

laten we even bellen

€2500,-

excl. BTW

half jaar

Offline sessie

- Live sessie in omgeving Gouda 
- Duur: geen 1,5 maar ca. 2-3 uur
- Incl. huiswerk vooraf + hapjes en drankjes

Weet jij dat het effect bij jou groter is als je live met iemand zit? Tof, daar word ik ook blij van. In twee tot drie uur tijd (locatie: Gouda), duiken we samen in jouw bedrijf én hoofd, en ontwarren we de boel. Zodat het plaatje weer klopt en je weer vooruit kan. Is er nog tijd over? (Meestal wel) Dan gaan we samen ook aan de slag om een begin te maken aan je bedrijfsstrategie. Hier kan je vervolgens zelf verder mee aan de slag, a.d.v. de masterclass die je erbij krijgt.

Dit wil ik!

€399,-

excl. BTW  

Als je op deze link klikt, stuur je me een mail. Vanuit daar plannen we samen een moment voor onze sessie en stuur ik je de factuur toe. De factuur moet voor de sessie plaats vindt worden betaald.

half jaar mentor traject

Mentor traject

Heb je al eerder met mij samen gewerkt? Dan kom je in aanmerking voor een mentor traject. Maandelijks hebben we een meeting. De ene maand een korte meeting online, en de andere maand een meeting van ca. een half dagdeel offline. Tussendoor heb je mij op speed dial voor al je ondernemersvragen.

laten we even bellen

€2500,-

excl. BTW

half jaar