Als merkstrateeg & customer journey expert, help ik bedrijven om klanten aan je merk te binden.

Elsa Schaddelee

Om een bedrijf goed te leren kennen, wil je vooral kijken naar de drijvende kracht van het bedrijf. Wie ben ik? Wat drijft mij? Wat is mijn verhaal? Komt dit overeen met wat jullie belangrijk vinden in het bedrijf en in het leven? Belangrijke elementen om een goede beslissing te kunnen maken of wij een match zijn. Let's meet!

Wie is de drijvende kracht achter het bedrijf?

De ondernemers en bedrijven voor wie ik werk hebben een missie die hen drijft om elke dag opnieuw weer aan de slag te gaan. Om met opgewekte moed de nieuwe dag te starten om ook vandaag weer een positieve impact te maken. Op klanten, in het bedrijf en in de samenwerkingen die ze aan gaan. Ondernemen gaat voor hen dieper dan geld verdienen. Het gaat om het verschil maken voor die éne op de plek waar je op dit moment bent.

Deze bedrijven, organisaties en ondernemers maken deze wereld een mooiere plek. En ik doe niets liever dan samen helpen met het neerzetten van een merk- en klantbeleving, waardoor we de doelgroep kunnen raken, inspireren of verrassen. Zodat er verbinding ontstaat tussen het bedrijf en de (potentiële) klant.

Verbinden van mens en bedrijf

de missie

neem contact op →

Aangenaam kennis te maken

Vanuit mijn helikopterview heb ik oog voor alle zaken die belangrijk zijn voor een optimale klantbeleving. Vanuit mijn ervaring in de zowel aansturende, als uitvoerende rol, weet ik voor jou te vertalen naar de uitvoerende partij wat jij voor ogen hebt. En het belangrijkste: vanuit mijn hart voor jou en jouw klant, bedenken we samen concepten die ook echt bij jóu passen en het gevoel vertalen dat jij aan jouw klanten mee wilt geven. Jouw signature, jouw saus. Zodat jouw klanten voelen dat deze livedag, event, campagne of lancering jóu ademt en dat jij hen echt ziet.


Ik ben Elsa Schaddelee en ik help jou graag om vanuit rust en plezier (samenwerking)campagnes, live-dagen, evenement en lanceringen te runnen. Mijn reis en kennis als ondernemer is enorm divers en dat maakt dat ik geloof dat ik de schakel ben die jij nodig hebt.

Als meisje van 17 organiseerde ik samen met mijn vader concerten en evenementen met bezoekersaantallen variërend tussen de 2.000 en 7.000 man, een concertreis van 10 dagen in Canada met 350 man en we organiseerde meerdere concerten per jaar in Nederland.

Op mijn 19e starte ik met mijn eigen bedrijf en nu, 10 jaar later ben ik zes bedrijven verder, waarvan drie bedrijven zijn verkocht.

De afgelopen 12 jaar zijn mijn verschillende activiteiten samen te vatten onder deze hoed: ik ben een kei in het bedenken en uitrollen van creatieve concepten, verbinding leggen tussen verschillende spelers en het aansturen van projecten om een optimale klantbeleving te realiseren.

Mijn ervaring en kennis varieert van het uitdenken en  realiseren van livedagen, een succesvol podcast concept uiteenzetten, grote- en kleinschalige evenement organiseren, een online academy en online programma's opzetten, meer dan 75 bruiloften fotograferen, coachen van zzp'ers, uitzetten van marketingcampagnes voor mijn eigen bedrijven én die van de ondernemers die ik heb gecoacht. Maar ook het schrijven en lanceren van mijn boek ('Geroepen voor Gods plan met jou') en het spreken voor christelijke vrouwen geeft mij ervaringen en inzichten mee die mij helpen om concepten uit te denken die de doelgroep raken, inspireren of verrassen. 

Graag zet ik deze ervaring en kennis en ervaring in om jou te helpen. Met het uitdenken en uiteenzetten van een creatief concept óf het totaal pakket waarin ik ook de hele aansturing voor jou uit handen neem. Wat een verademing! ;)

Concepten die verrassen, raken of inspireren, bewerken connectie in het hart van de doelgroep.

neem contact op →

I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

Maya Angelou

Wil jij ook een sprankelend merk, waarover gepraat wordt?

Laten we samen om tafel zitten om een merkbeleving uit te werken, dat jouw doelgroep zal raken.

ik wil graag kennismaken