online groepsprogramma voor christelijke ondernemers

Ondernemen kan
je leren

Niet langer het gevoel hebben dat je maar wat doet, maar in tien weken samen met een groep gemotiveerde ondernemers groeien in je ondernemerschap en (weer) grip op en zelfvertrouwen in je bedrijf ervaren.

Wil jij:

Gods richting en leiding ervaren in je bedrijf?

Je eindelijk écht ondernemer voelen ?

De kennis in huis hebben om een winstgevend bedrijf neer te zetten?

je hoeft er geen jaren over te doen om het ondernemerschap goed onder de knie te hebben

Laten we samen aan de slag gaan!

In de afgelopen negen jaar als ondernemer heb ik door vallen en opstaan het ondernemerschap vanuit verschillende hoeken leren kennen. Ik weet hoe overweldigend het ondernemerschap kan zijn. Er komt zoveel op je af en er is zoveel dat 'moet'. Ik gun het je om rust te krijgen in het ondernemerschap. Ik wil dat je vertrouwen in jezelf en je bedrijf ervaart, omdat je eindelijk echt weet wat je aan het doen bent. Maar wat ik je vooral wil mee geven, is om je bedrijf echt sámen met God te gaan bouwen en vanuit je relatie met God je bedrijf strategisch te gaan laten groeien vanuit het persoonlijke plan dat je gaat ontwikkelen tijdens dit programma.

Hoe het werkt

eerst dit

Maak bewust de keuze of dit programma voor jou op dit moment de juiste keuze is. Neem jezelf, je bedrijf en je tijd serieus. Je kunt je tijd maar een keer besteden.

daarna dit

Heb je de knoop doorgehakt om je te committeren aan dit programma?  Wat tof, gefeliciteerd! Klik dan nu hier en meld jezelf aan.

en dan volgt dit

Na je aanmelding ontvang je de factuur. En na het betalen van de factuur ga je officieel mee op avontuur. (Yeah!)

waarom ben ik de juiste persoon om je te helpen?

I know how to help!

Ook mijn ondernemersreis verliep niet vlekkeloos. En precies dat is mijn kracht.

Inmiddels ben ik zelf negen jaar ondernemer en heb in deze negen jaar tijd vijf bedrijven gehad, waarvan er drie zijn doorverkocht. Maar laat je niet om de tuin leiden. Ook mijn ondernemersreis verliep niet vlekkeloos. 

Ik heb momenten gekend van financiële voorspoed en momenten dat ik geen idee had of ik volgende maand wel salaris had. Ik heb momenten gehad waarop ik heel strategisch aan het bouwen was (soms ook te. ;)) en momenten waarop ik ‘go with the flow’ werkte, zonder dat ik een idee had wat ik eigenlijk aan het doen was.

Ik ken periodes waarin ik maar ging Netflixen omdat ik het heel moeilijk vond om me te concentreren én ik ken periodes waarop ik bijna dagelijks productieve dagen en voldoende rust had.

Ik heb momenten gehad waarop ik het heel moeilijk vond om te weten wat ik nou eigenlijk moest delen en momenten waarbij de ideeën niet op raakten.

Ik heb momenten gehad waarop ik vol spanning mijn prijs omhoog gooide en me afvroeg of ik ooit nog wel een klant zou aantrekken en momenten waarop ik me besefte dat we het financieel heel goed hadden door de winst die mijn onderneming (dankzij God!) realiseerde. 

Ik ken beide kanten van de medaille en ik weet ook dat dit niet altijd een lineaire lijn omhoog is. Ondernemen verloopt via een hobbelige route. Maar als ondernemerschap jouw hart trekt en de uitdaging van het risico ook bij jouw karakter past, dan kan ik je een ding beloven: het is een van de mooiste reizen die je jezelf kunt geven.

herken je dit?

voel je frustratie...

Omdat je niet de resultaten ziet waar je op had gehoopt? Blijven klanten of de omzet waar je op had gehoopt uit?

WEET JE NIET ZEKER...

Of je jouw onderneming op de juiste manier aanvliegt? Twijfel je bijvoorbeeld of je jouw tijd investeert in de juiste onderdelen van je bedrijf?

baal je omdat...

Je het gevoel hebt dat je alleen maar aan het aanmodderen bent? Wat je ook probeert, jouw bedrijf lijkt niet van de grond te komen...

The results

Hoe zou het voor je zijn als je na de cursus...

vertrouwen in jezelf en je bedrijf hebt, omdat je weet wat je aan het doen bent?

elke week precies weet wat je moet doen om potentiële klanten aan te trekken?

vol enthousiasme bouwt aan je bedrijf omdat je voelt dat je echt een verschil kunt maken voor jouw klant?

JEZELF KUNT TRAKTEREN OP EEN lekker (THUIS- ;)) DINER, OMDAT JE EEN EERSTE OF NIEUWE KLANT HEBT?

o ja, dit wil ik

- hanna

"Elsa kent de ondernemerswereld op haar duimpje. Daardoor snapt ze precies waar je doorheen gaat en weet ze welke stappen je moet zetten om vooruit te gaan."

SUCCESS STORIES

Leonie ging van maker naar ondernemer

"Ik heb mijn ondernemersknop helemaal gevonden"

“Ik voelde me eerst meer een maker dan een ondernemer. Inmiddels heb ik de ondernemersknop ook helemaal gevonden, wat ik onder andere te danken heb aan Elsa. Ze prikkelt, inspireert en ze duwt, iets wat ik heel prettig vind.”

Hanna heeft van haar beroep haar bedrijf gemaakt

"De stap van werknemer naar eigen baas is groot! Jij bent als een gids voor mij."

"Ik ben enorm gegroeid als persoon. De stap van werknemer naar eigen baas is groot! Jij bent als een gids voor mij. Ik heb mede dankzij jou veel belangrijke keuzes gemaakt. En die keuzes brengen mij sneller bij mijn einddoel."

This could be you....

Mirjam haar omzet groeide in drie maanden met 531%

"Mijn investering in jouw hulp is zich dubbel en dwars aan het terug verdienen! Dankjewel!"

"Ik heb ontzettend veel geleerd in korte tijd. Ik voel me nu minder onzeker en meer een ondernemer! Mijn bedrijf is in de afgelopen paar maanden echt gegroeid en professioneler geworden. Ik heb van Elsa de handvatten gekregen om deze groei door te zetten het komende jaar. De plannen liggen al klaar!"

Wat ga je leren?

Onderwerp

Wie is God? - in verhouding tot jou en jouw bedrijf

God is de ultieme ondernemer. Dat inzicht gaf het boek ‘Called to Create’ van Jordan Raynor mij. In de afgelopen anderhalf jaar heb ik God mogen leren kennen als de CEO van mijn bedrijf. Een, voor mij, compleet nieuwe manier van ondernemen. Niet langer 'zelluf-doen', maar echt samen met God richting bepalen en bouwen aan dit bedrijf. Met vallen en opstaan Hem steeds meer leren vertrouwen, juist ook business wise. Dát is waar je deze module mee aan de slag gaat.

ONDERWERP

Wie ben jij als ondernemer?

Jij als ondernemer bent de spil, de basis van je bedrijf. Elke stap die je zet, elke keuze die je maakt, is afhankelijk van jou. Samen denken we na over wie jij bent als persoon, we krijgen op tafel welke dromen er in jouw hart leven, gerelateerd aan je bedrijf. We denken o.a. na over het verschil dat je wilt maken, wat jouw prioriteiten in het leven zijn en wat 'succes' nou eigenlijk volgens jou betekent. In dit hoofdstuk zetten we de lijnen uit die voor jou belangrijk zijn om goed te kunnen ondernemen.

ONDERWERP

Wie wil je dienen?

In deze module denken we na over de persoon of het soort bedrijf dat jij, met jouw bedrijf, wilt dienen. Voor welke doelgroep heb jij een zwak? Waar zou jij graag het verschil maken? En wie is die persoon dan precies? Wat houdt hem of haar bezig, waar jouw bedrijf het antwoord op gaat zijn? In dit hoofdstuk denk je na over je ideale klant en ga je ook daadwerkelijk onderzoek doen naar deze klant, zodat je hem of haar zo goed mogelijk kunt begrijpen en daarmee dus ook zo goed mogelijk kunt dienen door je bedrijf heen.

ONDERWERP

Bedrijfsidee

In deze module ga je het bedrijfsidee wat je hebt concretiseren. Dat kan betekenen dat je na deze module eindelijk écht weet waar je je met je bedrijf op wilt gaan richten of dat je nog sterker voor jezelf weet waarom je eigenlijk hebt gekozen om te gaan doen wat je vandaag de dag doet. En precies dat, is hetgeen wat jouw verhaal onderscheid van anderen. Ook als je dus al bekend bent met wat je wilt gaan doen, wil je deze module niet overslaan.

ONDERWERP

Aanbod & prijzen

Nu we de ‘achterkant’ van je bedrijf getackeld hebben, is het tijd om na te denken over wat je aanbod en je prijzen gaan worden. Welk resultaat bied je jouw klanten en op welke manier? En voor welk bedrag?  Wat zegt de Bijbel eigenlijk over geld verdienen en wat kan je daarvan leren als ondernemer? No worries, ik ga je stap voor stap helpen om te ontdekken hoe jij dit, vanuit wie je bent en waar je voor staat, het beste aan kan vliegen.

ONDERWERP

Klantreis

Vanaf het moment dat een potentiele klant zich bewust is van jouw bedrijf, start er een 'klantreis'. Dat betekent dat een klant in een korte of lange periode, een aantal fases doorloopt. Wanneer je je daar bewust van bent, kan je je potentiële klant nog beter helpen om de juiste keuzes te maken. Want marketing voeren en verkopen is een proces van dienstbaar zijn. Beschikbaar zijn voor de persoon die jij echt kunt helpen of kunt bieden waar ze naar zoeken.

ONDERWERP

Strategie

Als ondernemer gaat het je enorm veel rust geven om je werken vanuit een eigen, persoonlijke bedrijfs-strategie. En nee, ik ga je niet een 'doe dit en dan is X het gevolg' plan geven. In deze module leer ik je wat er nodig is voor een goede strategie én geef ik je verschillende voorbeelden van de invulling van zo'n strategie. Om vervolgens met alle handvatten die ik je geef, nu eindelijk echt je eigen persoonlijke strategie te kunnen gaan vormen. Let's make some magic happen!

ONDERWERP

Zichtbaarheid en je communicatie plan

Met zichtbaarheid en consistente communicatie valt of staat je bedrijf. Waarom is communicatie zo belangrijk? En hoe kan je als ondernemer op een goede manier communiceren? Welke communicatiemiddelen passen bij jouw bedrijf? Hoe kan je zorgen dat je bijvoorbeeld betrouwbaar overkomt? Wat moet je eigenlijk delen om mensen enthousiast te maken over je bedrijf? En hoe moet je er mee omgaan als je eigenlijk helemaal niet houdt van zichtbaar zijn op de manier die je bij anderen ziet voorbij komen?

ONDERWERP

Verbinding is de sleutel

In deze laatste module gaat het over misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van ondernemerschap: verbinding. Verbinding is de sleutel naar enthousiaste klanten, goede service en ambassadeurschap - zelfs van mensen die misschien nog wel nooit klant zijn geweest. Verbinding is ook de plek waar jij als christelijke ondernemer een verschil kunt maken. Ben jij klaar voor dit ondernemers avontuur?

ja, dit is wat ik nodig heb

Hoe ziet het tienweekse programma er uit?

Het programma start op maandag 29 maart en loopt tot en met 4 juni.

Belangrijke data voor programma:
Start: 29 maart om 19.45u
Toegang module 1: 30 maart + daaropvolgende dinsdagen*
*week van 19-23 april is een inhaalweek
*week van 17-21 mei is een inhaalweek
Einde programma: 4 juni

Q&A 1: 29 april om 19.45
Q&A 2 + afsluiting: woensdag 2 juni om 19.45

Tijdens deze tien weken is er een besloten Facebookgroep waar per module een aantal opdrachten in worden geplaatst en waar jullie elkaar ook kunnen aanmoedigen en verder helpen.

Tijdens de Q&A beantwoord ik vooraf ingestuurde vragen en aanvullende vragen daarop. Ook hebben jullie een online incheckmoment met elkaar in kleine groepen.

PS: Wil je ook de mogelijkheid om 1-op-1 met mij te kunnen sparren? Dat kan.
Kies dan hieronder voor optie twee. (Let op: beperkt plek)

i'm in!

Voor wie is dit programma?

je wil een eigen bedrijf starten of je bent al even ondernemer maar je hebt het gevoel 'maar wat te doen'.

Je bent goed in wat je doet en je vindt het fantastisch om anderen te helpen met dat waar jij passie voor hebt. Maar het ondernemerschap zelf (b)lijkt een behoorlijke uitdaging.

Je wilt samen met god ondernemen

Jouw geloof is voor jouw de bron van je leven en identiteit. Daarom wil je ook graag ondernemen sámen met God. Je verlangt ernaar om Gods richting en leiding te ervaren in je bedrijf.

je bent gedreven en klaar om de inzichten en lessen met beide handen aan te pakken

Je kijkt ernaar uit om nu écht aan de slag te gaan met je bedrijf en deze droom waar te maken. Je bent een doorzetter en slaat geen opdracht over. Als jij jezelf committeert, dan ga je er ook met honderd procent voor. 

Je wilt een sterke strategie voor je bedrijf

Je zoekt naar een sterke en persoonlijke bedrijfs-strategie die echt past bij wie jij bent en waar God je voor roept in dit seizoen. Dat, samen met dat het plan ook echt aansluit op de behoefte van jouw klant.

Aan het eind van dit programma heb je helder wat je aan het doen bent, staat het fundament van je bedrijf en voel jij je een stuk zelfverzekerder in wat je doet. Je ziet hoe alle puzzelstukjes in elkaar vallen en je hebt (weer) grip op je bedrijf.

Wat levert dit programma jou op?

Investering

Is dit wat jij nodig hebt? Dan start ik graag samen met jou op 29 maart dit tienweekse avontuur. Kies hieronder welke van de twee opties het beste bij jou past.

Optie 1

- toegang tot het online
   programma voor een jaar
- online start + 2 x Q&A met groep
   via Zoom
- mogelijkheid voor een buddy
- community via Facebook

ja, dit is wat mijn bedrijf nodig heeft

€543,-*

* excl. BTW

Optie 2

- toegang tot het online
   programma voor een jaar
- online start + 2 x Q&A met groep
   via Zoom
- mogelijkheid voor een buddy
- community via Facebook

Ja, dit is wat mijn bedrijf nodig heeft

€759,-*

* excl. BTW

+ twee keer 1-op-1 call van 30-45 min
+ mogelijkheid om tussendoor te sparren via de mail, gedurende de 10 weken

Let op: nog maar twee plekken vrij

You made the right choice

verstuur

Psst. Na het versturen van dit formulier ontvang je binnen 48 uur een bevestiging + de factuur. Laten we er acht mooie weken van maken!

Liefs, Elsa

@elsaschaddelee

Hey! Wat een toffe stap. Gefeliciteerd! Ik weet zeker dat deze acht weken je gaan helpen om je bedrijf een goede start te geven. Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan. Vul het formulier hieronder in om je aan te melden en geef ook even aan of je voor optie 1 of optie 2 wilt gaan.

Yes! Ik doe mee!

FAQ

Heb jij een brandende vraag? Check even of hij hieronder staat. En zo niet, je kan me mailen via hello@elsaschaddelee.nl. 

kan ik ook in termijnen betalen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

Heb jij een brandende vraag? Check even of hij wellicht al hierbij staat. En zo niet, dan kan je me altijd even mailen via hello@elsaschaddelee.nl.

kan ik ook in termijnen betalen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, zowel optie 1 als 2 kan je in drie of vier termijnen betalen. Geef dit even aan bij het aanmeldformulier.


oké, ik doe mee

FAQ

Heb jij een brandende vraag? Check even of hij wellicht al hierbij staat. En zo niet, dan kan je me altijd even mailen via hello@elsaschaddelee.nl.

kan ik ook in termijnen betalen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

Zeker. Stuur me via onderstaande button of via hello@elsaschaddelee.nl een mail, dan plannen we een kennismakingsgesprek in, zodat jij je twijfels en vragen op tafel kan gooien en zodat ik je kan helpen om het juiste besluit te maken. 

stuur een e-mail

FAQ

- Sean Bean

Sometimes all you need is a big leap of faith