online groepsprogramma voor christelijke ondernemers

Ondernemen kan
je leren

Wil jij niet langer het gevoel hebben dat je maar wat doet, maar in vijf maanden samen met een groep gemotiveerde ondernemers groeien in je ondernemerschap en (weer) grip op, en zelfvertrouwen in, je bedrijf ervaren?

gemiddeld cijfer:

9,2

Ronde 3: start najaar 2021

ik wil op de wachtlijst!

Wil jij:

Gods richting en leiding ervaren in je bedrijf?

Je eindelijk écht ondernemer voelen ?

Een sterk fundament hebben staan met je bedrijf in alle facetten van het ondernemerschap?

Dan is dit programma voor jou.

Grip hebben op je cijfers en je klantenstroom?

Tweeëntwintig ondernemers gingen je voor

- Wendy de jong

Dit programma is precies waar ik naar op zoek was. Om vanuit de basis mijn bedrijf op te bouwen en zo langzaam maar zeker richting te bepalen voor de toekomst. (Dat vond ik trouwens ook een mooi inzicht, dat het ook iets mag zijn voor dit seizoen, en dus niet meteen voor de rest van mijn carrière. Dat laatste gaf af en toe een beklemmend gevoel namelijk.)

Het programma zit daarnaast ook goed in elkaar, de afwisseling tussen video, tekst en opdrachten is heel fijn.

cijfer: 9

- leanne diepenhorst

Het programma heeft me tot nu toe al ZOVEEL gebracht. Mijn relatie met God en van daaruit de relatie met mezelf en ook mijn dromen hebben zoveel meer fundament en rust gekregen. Ik heb écht de bevestiging in het is oke en we gaan samen wandelen, wat het ook gaat zijn, stap voor stap en vanuit relatie met hem. En trust me, we lopen echt! We staan niet meer stil!

Stiekem heb ik dit ook al een paar keer eerder aan je laten weten, maar ik ben je ONWIJS dankbaar voor wie je bent en wat je op mijn pad hebt gebracht met je programma en stralende persoonlijkheid. Veel herkenning in wie/hoe je bent en een mooi voorbeeld!

cijfer: 10

- hanna nap

Ik ben gewoon heel blij met het programma! Het is compleet, precies goed. Precies wat ik op dit moment nodig heb. Jij (of ik aan mezelf) stelt de juiste vragen en dat triggert een heleboel goede en soms ook lastige dingen. Maar daar hou ik van :-)

cijfer: 9

- judith nagtegaal

Ik ben heel erg enthousiast over dit programma. Ik vind het goed opgezet. De volgorde klopt, de vragen volgen elkaar goed op. Je wordt echt aan het denken gezet en gemotiveerd. 

De vragen en inzichten zijn erg tof. Zelfs dingen die je al vaker gehoord of gedaan hebt, geven nu weer net een nieuwe kijk op dingen. Ik vind het echt bijzonder dat het programma speciaal voor mij lijkt. Dat God precies weet welke inzichten ik mag krijgen door dit programma. Heel bijzonder :) 

cijfer: 10

herken je dit?

voel je frustratie...

Omdat je niet de resultaten ziet waar je op had gehoopt? Blijven klanten of de omzet waar je op had gehoopt uit?

WEET JE NIET ZEKER...

Of je jouw onderneming op de juiste manier aanvliegt? Twijfel je bijvoorbeeld of je jouw tijd investeert in de juiste onderdelen van je bedrijf?

baal je omdat...

Je het gevoel hebt dat je alleen maar aan het aanmodderen bent? Wat je ook probeert, jouw bedrijf lijkt niet van de grond te komen...

je hoeft er geen jaren over te doen om het ondernemerschap goed onder de knie te hebben

Laten we samen aan de slag gaan!

Ik gun het je om rust te krijgen in het ondernemerschap. Ik wil dat je vertrouwen in jezelf en je bedrijf ervaart, omdat je eindelijk echt weet wat je aan het doen bent. Maar wat ik je vooral wil mee geven, is om je bedrijf echt sámen met God te gaan bouwen en vanuit je relatie met God je bedrijf strategisch te gaan laten groeien vanuit het persoonlijke plan dat je gaat ontwikkelen tijdens dit programma.

ja, dit heb ik nodig

Hoe het werkt

eerst dit

Maak bewust de keuze of dit programma voor jou op dit moment de juiste keuze is. Neem jezelf, je bedrijf en je tijd serieus. Je kunt je tijd maar een keer besteden.

daarna dit

Heb je de knoop doorgehakt om je te committeren aan dit programma?  Wat tof, gefeliciteerd! Klik dan nu hier en meld jezelf aan. (De betaling kan ook in 2 of 4 termijnen)

en dan volgt dit

Direct na je aanmelding ontvang je een welkomstmail van mij inclusief voorbereidende vragenlijst. En dan is het aftellen tot 21 juni!

waarom ben ik de juiste persoon om je te helpen?

I know how to help!

Ook mijn ondernemersreis verliep niet vlekkeloos. En precies dat is mijn kracht.

In mijn negen jaar ondernemerschap heb ik vijf bedrijven gehad, waarvan er drie zijn doorverkocht. Maar laat je niet om de tuin leiden. Ook mijn ondernemersreis verliep niet vlekkeloos. Ondernemen gaat namelijk altijd met vallen en opstaan.

Ik heb momenten gekend van financiële voorspoed en momenten dat ik geen idee had of ik volgende maand wel salaris had. Ik heb momenten gehad waarop ik heel strategisch aan het bouwen was (soms ook te. ;)) en momenten waarop ik ‘go with the flow’ werkte, zonder dat ik een idee had wat ik eigenlijk aan het doen was.

Ik ken periodes waarin ik maar ging Netflixen omdat ik het heel moeilijk vond om me te concentreren én ik ken periodes waarop ik bijna dagelijks productieve dagen en voldoende rust had.

Ik heb momenten gehad waarop ik het heel moeilijk vond om te weten wat ik nou eigenlijk moest delen en momenten waarbij de ideeën niet op raakten.

Ik heb momenten gehad waarop ik vol spanning mijn prijs omhoog gooide en me afvroeg of ik ooit nog wel een klant zou aantrekken en momenten waarop ik me besefte dat we het financieel heel goed hadden door de winst die mijn onderneming (dankzij God!) realiseerde. 

Ik ken beide kanten van de medaille en ik weet ook dat dit niet altijd een lineaire lijn omhoog is. Ondernemen verloopt via een hobbelige route. Maar als ondernemerschap jouw hart trekt en de uitdaging van het risico ook bij jouw karakter past, dan kan ik je een ding beloven: het is een van de mooiste reizen die je jezelf kunt geven.

The results

Hoe zou het voor je zijn als je na de cursus...

vertrouwen in jezelf en je bedrijf hebt, omdat je weet wat je aan het doen bent?

je wekelijks weet wat je moet doen en waar de aandacht in je bedrijf naar toe moet gaan

vol enthousiasme bouwt aan je bedrijf omdat je voelt dat je echt een verschil kunt maken voor jouw klant?

je straks terugkijkt op dit proces en je met een dikke glimlach op je gezicht, je realiseert hoeveel er eigenlijk is gebeurd

dit is wat ik nodig heb

- Elisabeth van der welle

"Het is een meer dan compleet programma om te doorlopen als je net start, maar ook als je al even bezig bent. Je bouwt echt het fundament van je bedrijf." 

cijfer: 10

Wat ga je leren?

module 1

Wie is God? - in verhouding tot jou en jouw bedrijf

God is de ultieme ondernemer. Dat inzicht gaf het boek ‘Called to Create’ van Jordan Raynor mij. In de afgelopen jaren, maar zeker de afgelopen anderhalf jaar heb ik God mogen leren kennen als de CEO van mijn bedrijf. Een, voor mij, compleet nieuwe manier van ondernemen. Niet langer 'zelluf-doen', maar echt samen met God richting bepalen en bouwen aan dit bedrijf. Met vallen en opstaan Hem steeds meer leren vertrouwen, juist ook business wise. Dát is waar je deze module mee aan de slag gaat.

module 2

Wie ben jij als ondernemer?

Jij als ondernemer bent de spil, de basis van je bedrijf. Elke stap die je zet, elke keuze die je maakt, is afhankelijk van jou. Samen denken we na over wie jij bent als persoon, we krijgen op tafel welke dromen er in jouw hart leven, gerelateerd aan je bedrijf. We denken o.a. na over het verschil dat je wilt maken, wat jouw prioriteiten in het leven zijn en wat 'succes' nou eigenlijk volgens jou betekent. In dit hoofdstuk zetten we de lijnen uit die voor jou belangrijk zijn om goed te kunnen ondernemen.

module 3

Bedrijfsidee

In deze module ga je het bedrijfsidee wat je hebt concretiseren. Dat kan betekenen dat je na deze module eindelijk écht weet waar je je met je bedrijf op wilt gaan richten of dat je nog sterker voor jezelf weet waarom je eigenlijk hebt gekozen om te gaan doen wat je vandaag de dag doet. En precies dat, jou 'waarom', is hetgeen wat jouw verhaal onderscheid van anderen. En dat niet alleen; jouw waarom is ook een enorm belangrijke 'steen' in het fundament wat je wilt leggen. Want op een sterk fundament kan je goed gaan bouwen. Ook als je dus al bekend bent met wat je wilt gaan doen, wil je deze module niet overslaan.

module 4

Wie kan jij dienen?

In deze module denken we na over de persoon of het soort bedrijf dat jij, met jouw bedrijf, wilt dienen. Je doet wat je doet omdat je er van geniet. Maar je onderneemt om een ander echt verder te helpen. Voor wie zou jij graag een verschil maken? Wat houdt hem of haar bezig, waar jouw bedrijf en/of je aanbod het antwoord op gaat zijn? In dit hoofdstuk denk je na over je ideale klant en ga je ook daadwerkelijk onderzoek doen naar deze klant, zodat je hem of haar zo goed mogelijk kunt begrijpen en daarmee dus ook zo nog beter kunt dienen door je bedrijf heen.

module 5

Financieel overzicht

Weet jij waarom je de prijzen rekent die je rekent? Weet je wat je per jaar / kwartaal en per maand nodig hebt? En waarom je dat eigenlijk precies nodig hebt? Ben je een buffer aan het opbouwen of leef je bij de dag? Heb je je pensioen al geregeld? De financiële kant van ons bedrijf vinden veel creatieve ondernemers, vaak best een uitdaging. Misschien heb jij dat ook wel. Het overweldigt je en je weet gewoon niet goed waar je moet beginnen. En dan komt er ook nog eens het christelijke aspect om de hoek kijken. Hoe kan je als ondernemer op een goede manier met je geld omgaan? In deze module neem ik je mee in het onderwerp 'Geld & de bijbel' en ga je stap voor stap aan de slag om financieel overzicht te creëren. Zodat je als ondernemer grip hebt op je cijfers!

module 6

Aanbod

Nu we de ‘achterkant’ van je bedrijf getackeld hebben, is het tijd om na te denken over je aanbod (en de daarbij behorende prijzen). Met alle informatie uit eerdere modules op zak, en dus ook waar je klant behoefte aan heeft en welk probleem of verlangen jij door je bedrijf een kunt oplossen, kan je gaan nadenken over een sterk aanbod. Je aanbod bestaat uit verschillende producten of diensten die jij aanbiedt. Afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt, is meestal: less is more. (Maar er zijn uitzonderingen) Met elkaar ontwikkelen we een sterk aanbod dat aansluit bij de (verschillende) verlangens van je klanten.

incl. bonus van paperdork over alles wat je wilt weten over je boekhouding

module 7

Klantreis en alles wat daar bij hoort

Deze module is anders dan alle anderen. Waarom? In deze module ga je kennis maken met de klantreis waar élke klant - of ze er nou lang of kort over doen - doorheen gaat. Deze module gaat je veel inzicht geven in de 'sleutelposities' waar jij als ondernemer aan kunt draaien om bijvoorbeeld meer klanten aan te trekken, om betere verkoop resultaten te krijgen of om te zorgen dat jouw klanten over jouw bedrijf gaan vertellen. Maar dat niet alleen; binnen module 7 vallen eigenlijk ook weer drie modules, kijk maar:

module 7a

Branding, marketing & communicatie

Branding, marketing en communicatie zijn de drie pijlers voor het aantrekken van klant. Branding is de basis: daarmee duik je in op de achterkant van je bedrijf. Waarom doe je wat je doet? Wat is jouw visie voor je bedrijf en je klanten? Welk gevoel wil jij je klanten mee geven en hoe wil je dat bereiken en nog zoveel meer. Marketing gaat over de manier waarop jij deze boodschap (die je hebt bepaald bij branding) aan het licht gaat brengen. En je communicatie skills zorgen dat je over kunt brengen wat je wilt zeggen.

module 7b

Verkopen vanuit verbinding

Vraag: welke associatie heb jij als je nadenkt over het woord 'verkopen'? Zou je dat eens voor jezelf willen opschrijven? Pak er even een blaadje bij en maak een kleine mindmap. Schrijf het woord verkopen in het midden op en schrijf op welke woorden er bij jou opkomen als je aan het woord verkopen denkt. Gedaan? Top! Zijn de meeste associaties positief of negatief? Ik ben ervan overtuigd dat verkopen dienstbaar (& ontzettend leuk!) is. Waarom? Omdat je simpelweg dat wat jij voor een ander kunt betekenen aanbiedt aan iemand die opzoek is naar wat jij doet! Jij lost een probleem of oplossing voor iemand op. En als het iets is waar we echt mee geholpen zijn; dan geven we daar graag geld aan uit. Nu is het alleen nog aan jou om te weten hoe je zo'n verkoopgesprek vanuit verbinding kunt realiseren. Dat en meer behandelen we in deze module!

module 7C

Klantbinding

In dit laatste gedeelte van module 7 gaan we het hebben over de sleutel naar enthousiaste klanten en ambassadeurschap (mensen die uit zichzelf over jou gaan vertellen): klantbinding. Jij als ondernemer speelt namelijk een ontzettend belangrijke rol in het creëren van ambassadeurs. Hoe? Door oprechte betrokkenheid en verbinding; ongeacht het soort bedrijf dat je hebt. Maar ook de manier waarop je service is ingericht en hoe je omgaat met problemen zijn ontzettend belangrijke elementen in deze fase van de klantreis. Het maakt het verschil tussen een klant die stilletjes haar eigen weg gaat, een klant die vaker terugkomt of zelfs een klant die voor jou klanten voor je bedrijf binnenbrengt. En dat laatste: dat is waar je naar toe wilt.

module 8

Go-go-go

Een sterk fundament in je ondernemerschap is wat mij betreft onmisbaar om te kunnen groeien. Maar echt groeien kan alleen als je ook gaat. Gedurende dit programma wordt je al in beweging gezet; maar tijdens de periode van deze module krijg je het laatste zetje om het niet alleen bij fantastische strategieen en plannen te houden, maar om echt te zorgen dat je GAAT. Met hoofdletters ja; want stil zitten is geen optie meer. :) De enige weg naar je doelen is stap voor stap. Hoe eerder je gaat lopen, hoe eerder je bij je bestemming bent. En vergeet niet van de route onderweg te genieten! Want niet het eindpunt maar de route, is wat het ondernemerschap zo mooi maakt.

dit is wat ik nodig heb

is dit programma ook voor mij?

als je eerlijk bent heb je (nog steeds) het gevoel 'maar wat te doen' in je onderneming

Je bent goed in wat je doet en je vindt het fantastisch om anderen te helpen met dat waar jij passie voor hebt. Maar het ondernemerschap zelf (b)lijkt een behoorlijke uitdaging.

Je wilt samen met god ondernemen

Jouw geloof is voor jouw de bron van je leven en identiteit. Daarom wil je ook graag ondernemen sámen met God. Je verlangt ernaar om Gods richting en leiding te ervaren in je bedrijf.

je bent gedreven en klaar om de inzichten en lessen met beide handen aan te pakken

Je kijkt ernaar uit om nu écht aan de slag te gaan met je bedrijf en deze droom waar te maken. Je bent een doorzetter en slaat geen opdracht over. Als jij jezelf committeert, dan ga je er ook met honderd procent voor. 

Je wilt een sterke strategie voor je bedrijf

Je zoekt naar een sterke en persoonlijke bedrijfs-strategie die echt past bij wie jij bent en waar God je voor roept in dit seizoen. Dat, samen met dat het plan ook echt aansluit op de behoefte van jouw klant.

even een check... >

- amy noort

Ik vind het programma inhoudelijk echt heel, heel goed in elkaar zitten. Ik word echt stap voor stap meegenomen in een ondernemersavontuur met God. Ik bouw een stevig fundament. En dat is onwijs waardevol. 

cijfer: 9

- annora poppe

Het programma brengt mij echt heel veel. Dingen die ik al wist worden weer even op scherp gezet. Heel bewust keuzes maken, God hierin betrekken, reflectie. Het is voor mij echt bijzonder waardevol. Soms is het nog een beetje onwennig, maar het geeft elke keer weer zoveel rust als ik God vraag om mij te helpen bij de keuzes en het bij Hem neer te leggen. 

cijfer: 9

- Lisanne van eijk

Ik vind het stap voor stap meegenomen worden in de ondernemerswereld echt heel fijn, de titel 'ondernemen kan je leren' dekt ook echt wel de lading. Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik weet waar ik mee bezig ben ;-)

cijfer: 10

Belangrijke data + info

De lanceerdatum van ronde 3 wordt later dit jaar bekend gemaakt.

Tijdens de Q&A beantwoord ik vooraf ingestuurde vragen en aanvullende vragen daarop. Ook hebben jullie een online incheck moment met elkaar in kleine groepen.

PS: Wil je ook de mogelijkheid om 1-op-1 met mij te kunnen sparren? Dat kan.
Kies dan hieronder voor optie twee. 

dit is wat ik nodig heb!

Aan het eind van dit programma heb je helder wat je aan het doen bent. Het fundament van je bedrijf staat en jij voelt je een stuk zelfverzekerder in wat je doet. Je ziet hoe alle puzzelstukjes in elkaar vallen en je hebt (weer) grip op je bedrijf - in alle facetten van het ondernemerschap. Maar misschien wel het allerbelangrijkste: je bent begonnen aan een proces van God leren vertrouwen in je onderneming en je bent deze reis echt sámen met God aan het lopen.

Wat levert dit programma jou op?

Nog even kort, maar krachtig...

Investering

Is dit wat jij nodig hebt? Dan ga ik graag samen met jou op 21 juni dit vijf maanden traject in. Kies hieronder welke van de twee opties het beste bij jou past en investeer in een sterk fundament voor je bedrijf (én voor jezelf!)

Optie 1

- toegang tot het online
   programma voor een jaar
- online gezamenlijke start + 4 x Q&A met groep via Zoom
- mogelijkheid voor een buddy

ik schrijf me in voor de wachtlijst

€895,-*

* excl. BTW. Betalen in twee of vier termijnen is ook mogelijk. Klik op de button en kies wat jou goed past.

Optie 2

- toegang tot het online
   programma voor een jaar
- online gezamenlijke start + 4 x Q&A met groep via Zoom
- mogelijkheid voor een buddy

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE WACHTLIJST

€1297,-*

* excl. BTW. Betalen in twee of vier termijnen is ook mogelijk. Klik op de button en kies wat jou goed past.

+ twee keer 1-op-1 call van ca 30-45 min
+ mogelijkheid om tussendoor te sparren via de mail, gedurende de vijf maanden

Met 1 op 1 coaching

You made the right choice

verstuur

Psst. Na het versturen van dit formulier ontvang je binnen 48 uur een bevestiging + de factuur. Laten we er acht mooie weken van maken!

Liefs, Elsa

@elsaschaddelee

Hey! Wat een toffe stap. Gefeliciteerd! Ik weet zeker dat deze acht weken je gaan helpen om je bedrijf een goede start te geven. Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan. Vul het formulier hieronder in om je aan te melden en geef ook even aan of je voor optie 1 of optie 2 wilt gaan.

Yes! Ik doe mee!

FAQ

Heb jij een brandende vraag? Check even of hij hieronder staat. En zo niet, je kan me mailen via hello@elsaschaddelee.nl. 

kan ik ook in termijnen betalen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

Heb jij een brandende vraag? Check even of hij wellicht al hierbij staat. En zo niet, dan kan je me altijd even mailen via hello@elsaschaddelee.nl.

kan ik ook in termijnen betalen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, zowel optie 1 als 2 kan je zowel in een keer als in twee, drie of vijf termijnen betalen. Klik op de button bij de optie die jij kiest en dan kan je het vervolgens zelf aangeven voor welke optie je wilt gaan. Één termijn is één maand.

i'm in!!

FAQ

Heb jij een brandende vraag? Check even of hij wellicht al hierbij staat. En zo niet, dan kan je me altijd even mailen via hello@elsaschaddelee.nl.

kan ik ook in termijnen betalen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

Zeker. Stuur me via onderstaande button of via hello@elsaschaddelee.nl een mail, dan plannen we een kennismakingsgesprek in, zodat jij je twijfels en vragen op tafel kan gooien en ik je kan helpen om het juiste besluit te maken. (Wat dat besluit ook is. ;))

stuur een e-mail

FAQ

- Sean Bean

Sometimes all you need is a big leap of faith