mogelijkheden

Ben je klaar voor groei?

Of je nou een starter bent en je wil graag gaan ondernemen met vertrouwen of dat het tijd is om je bedrijf een transformatie te geven... Je bent hier op de juiste plek. Heb je vooral behoefte aan iemand die meekijkt met een specifieke uitdaging waar jij in je bedrijf tegenaan blijft lopen? Dan is een 1-op-1 sessie is voor jou de juiste keuze.

vertel me meer!

Het kostte me jaren proberen en aanpassen voor de puzzelstukjes op hun plaats vielen

Uren, dagen en jaren nam ik de tijd om het ondernemen eigen te maken. De lessen die ik leerde in die tijd en de lessen die mij ook echt verder hielpen, kan ik nu met jou delen – in een veel kortere tijd. Nu ik mama ben, ben ik blij dat ik niet meer in die ratrace zit, maar dat ik weet wat ik aan het doen ben. Dat ik precies weet welke stappen ik wel, maar ook niet wil gebruiken voor de groei van mijn bedrijf, omdat ik ook weet welke strategieën bij mij passen. Het geeft me de mogelijkheid om te focussen op dat wat ik het allerliefste doe, namelijk: jou helpen. En dat gun ik jou andersom ook. Met een sterk fundament kan je je beter focussen op jouw specialiteit, waardoor je jouw klanten optimaal kan helpen.

hoe kan ik jou helpen?

Starters

Het is jouw passie om anderen te helpen door het werk dat je doet. En daar ben je goed in! Maar dat ondernemen... Dat blijkt een stuk ingewikkelder

Ondernemen is een vak apart. Maar dat het een vak is, is iets goeds; het betekent namelijk dat je het kunt leren. :) In deze cursus ‘Ondernemen kan je leren’ gaan we met een groep gemotiveerde christelijke ondernemers aan de slag om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten. Ook gaan we aan de slag met je profilering, zodat nieuwe klanten jou goed weten te vinden.

DIT HEB IK NODIG

Start in maart

Het te verwachten resultaat van ‘Ondernemen kan je leren’:

een bedrijfsfundament dat klaar is voor groei;

vertrouwen in je communicatie aanpak;

je eerste klant(en).

3-daagse retraite

Staat de basis van jouw bedrijf en heb je voldoende klanten, maar is je bedrijf meer van jou afhankelijk dan je zou willen?

Weet je niet meer hoe je jouw klanten 1-op-1 zo goed mogelijk kan blijven bedienen zonder zelf in te moeten leveren op tijd met je gezin of andere prioriteiten? Dan is het tijd voor de volgende stap, namelijk om te ontdekken op welke manier jij jouw bedrijf kan opschalen terwijl je de ervaring voor je klant beter maakt.

dit is wat ik zoek

- hanna

"Elsa kent de ondernemerswereld op haar duimpje. Daardoor snapt ze precies waar je doorheen gaat en weet ze welke stappen je moet zetten om vooruit te gaan."

Mirjams

omzet is in 3 maanden 531% gestegen

“Mijn bedrijf is in de afgelopen maanden gegroeid en professioneler geworden.”

“Ook heb ik de handvatten gekregen om deze groei door te zetten het komende jaar. De plannen liggen al klaar! Dus Elsa, dankjewel voor alles! Ik heb ontzettend veel geleerd in korte tijd. Ik voel me nu minder onzeker en meer een ondernemer!”

REMEMBER:

Be the reason

seen,

welcomed,

heard, valued

loved and

supported

1-op-1 consulting

Soms zijn een extra paar ogen precies wat je nodig hebt

Blijf jij tegen een uitdaging in je bedrijf aanlopen en weet je niet hoe je het kan fixen? Hoe zou het voor jou zijn als we samen kijken hoe je deze uitdaging het beste kan aanpakken? Soms heb je gewoon even een extra paar ogen nodig om de oplossing te zien.

vertel me meer

but first

Vind je het fijn om eerst kort kennis te maken voor je in een van de programma’s stapt of wil je weten of ik jou 1-op-1 kan helpen met de uitdaging waar je in je bedrijf tegenaan loopt? Laten we even bellen!

maak een belafspraak