Masterclass

Oeh vertel meer!

Ambitieus & God, hoe werkt dat?

Tijdens deze masterclass duiken we samen aan de hand van de Bijbel in op verschillende vraagstukken rondom dit onderwerp; zoals: 'ambitieus & Christen, hoe werkt dat?' 'Mag ik grote dromen hebben voor mijn leven?' 'Bescheiden en nederig zijn vs mijn potentieel verwezelijken' 'Hoe weet ik of ik in Gods plan voor mijn leven loop'? Ik heb niet de waarheid in pacht, maar ik kijk er wel naar uit om de inzichten die ik de afgelopen tijd heb opgedaan met je te delen. Niet vanuit mijn waarheid, maar vanuit wat God tegen ons zegt door de Bijbel heen.

Deelname aan deze masterclass kost €27,50 en je ontvangt een replay die tot maandag 4 mei (ca. twee weken na dato) nog te bekijken is. (Je aanmelding is definitief nadat je hebt betaald, het betaalscherm volgt nadat je je hieronder hebt aangemeld.)

"Een sterke vrouw, wie zal haar vinden? Zij is meer waard dan edelstenen." (Spreuken 31:10)

xo Elsa

Wat kan ik verwachten?

donderdag 23 april om 20.00 uur

    De afgelopen maanden ben ik intensief aan de slag gegaan met vragen als 'hoe werkt dat, ambitieus & christen zijn?' 'Hoe kijkt God naar werk?' 'Kan je een sterke vrouw zijn en God volgen?' 'Hoe weerhoudt mijn werk zich tot mijn geloof?' 'LEVEN, hoe werkt dat als Christen?' 'Waar draait het allemaal om in het leven?' 'Kan ik ook genieten of moet ik vooral dienen?' Het zijn vragen die in allerlei fases van mijn leven, in verschillende vormen steeds naar boven komen en waar ik maar niet uit leek te komen. Ik voelde dat ik mijn vragen niet langer wilde beantwoorden met 'ik denk...' of 'die zei...', maar echt wilde ontdekken wat God in Zijn woord hierover zegt en wat ik daar voor vandaag de dag uit kan halen. 

    Als ik ergens induik, dan doe ik dat graag goed :) En zo heb ik de laatste maanden uren gespendeerd aan Bijbel lezen, boeken lezen, podcasts luisteren, cursussen volgen, preken luisteren en blogs lezen. Keer op keer deed ik verschillende nieuwe inzichten op en dat samen zorgde voor steeds meer duidelijkheid en inzichten over dit onderwerp. 

Waarom host ik deze masterclass?

    Tegelijkertijd voelde ik me vaak alleen in deze vragen. Het leek wel alsof ik de enige was die met dit soort 'dagelijkse' vragen worstelde. Misschien herken je dat wel. Alsof de rest van de wereld iets volledig snapt waarvan jij het gevoel hebt dat het een groot vraagstuk voor je is. 

    Ik besloot via mijn instagram account eens te kijken of ik inderdaad de enige was met dit soort vragen. En wat bleek (zoals eigenlijk altijd wanneer je denkt alleen te zijn in iets.. ;)), er waren heel veel vrouwen die zich in deze zoektocht herkende. 

    Dat raakte me en ik zou heel graag, aan de hand van de Bijbel, samen met je opzoek gaan. Ik heb niet overal antwoorden op, maar ik deel wel heel graag de lessen met je waar ik de afgelopen tijden veel van heb geleerd en die mij hebben geholpen hier steeds meer mijn weg in te vinden. Als jij je herkent in deze vragen, dan kijk ik er naar uit om je digitaal te ontmoeten en samen in de Bijbel te duiken.

vraag

Heb je een vraag, twijfel je bijvoorbeeld of de masterclass ook wat voor jou is of is er iets anders wat je kwijt wilt; vul dan onderstaand formulier in en dan kom ik er z.s.m. bij je op terug. (Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en hier en daar een avond i.v.m. Corona. Mogelijk kan het dus een dag of twee/drie duren voor ik je kan antwoorden, maar het antwoord volgt!)