Creatieve concepten die tot in de puntjes zijn uitgedacht en uitgevoerd om je klant en warme volgers te verassen, raken of inspireren.

Elsa Schaddelee

Raak het hart van je doelgroep.

Want dat is wat jij wilt. Je klanten verrassen, raken of inspireren. Je wilt je klant in beweging krijgen. Als onderdeel van je brand-marketing, zodat de klant je gaat vertrouwen. Of als onderdeel van je direct marketing - zodat de klant kiest voor jouw bedrijf. Omdat ze je al vertrouwen en omdat jouw bedrijf te vertrouwen is.

ik kan je hierbij helpen

 → organisaties en bedrijven

 → coaching + advies voor zzp'ers

Verras. Raak. Inspireer.

Laten we geloven dat we verschil kunnen maken. Intern en extern.
Kies voor impact. Kies voor waardering. Kies voor verbinding. Juist als ondernemer.

Kies ervoor om de vraag en behoefte van je klant te zien en gebruik deze inzichten om een concept uit te denken die raakt.

Zodat je voor jouw klant niet langer 'een van de vele' bent,
 maar dat jouw bedrijf hét bedrijf is waar ze met liefde van kopen.

Naast dat ik graag anderen help met het uitdenken en realiseren van concepten, werk ik ook regelmatig aan eigen concepten. Concepten waarmee ik anderen kan verrassen, inspireren of raken. Hieronder vind je een aantal van deze concepten.

eigen concepten

The Abundance Business Program

Bouw in 5 maanden vanuit je relatie met God en je persoonlijke fundament, een winstgevende bedrijfsstrategie die je richting én resultaat geeft. Een online programma gecombineerd met één op één coaching. Aanrader voor elke zzp'er die niet langer het gevoel wil hebben 'maar wat te doen', maar met visie én strategie aan haar bedrijf wil bouwen.

ontdek meer

programma voor ondernemers

called for greatness podcast

Jij bent geroepen om een verschil te maken.

Jij en ik, we zijn geroepen om Gods grootheid te weerspiegelen, door zelf ten volle te omarmen wat God in ons heeft gelegd en dit vol passie en kracht uit te dragen. Op ons werk en privé. Tot opbouw van anderen en glorie van God!

luister Op ITUNES

luister via de website

luister op SPOTIFY

met deze podcast spring ik in op de behoefte van vrouwen met ambitie om gestimuleerd en geïnspireerd te worden, met gods woord als fundament.

'Geroepen voor Gods plan met jou'

November 2019 kwam, naar aanleiding van mijn podcast 'Called for Greatness', de vraag vanuit Jongbloed of ik een boek wilde schrijven voor mijn generatie. Deze uitdaging heb ik met beide handen aangegrepen om antwoord te zoeken op een vraag die mij veel bezig hield: 'wat is Gods plan voor mijn leven?' En vooral: 'hoe werkt dat in het dagelijkse (praktische!) leven waarbij werk ook een groot onderdeel is van wat we dagelijks doen? In welk ligt moet ik mijn werk zien? Hoe werkt dit?'

koop het boek

auteur van

eerder ontwikkelde concepten bekijken?

Groepsprogramma voor de creatieve ondernemer die zichzelf een gezond fundament voor haar bedrijf gunt.

The Abundance Business Program

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.
Ronde 4 - Start: Maandag 9 mei

Bouw in vijf maanden een winstgevende bedrijfsstrategie die je richting én resultaat geeft, vanuit je relatie met God en alles wat jou jou maakt.

vertel me meer