ronde 3 start 29 nov - online groepsprogramma + 3 live dagen (nieuw!)

The Abundance Business Program

Ontdek de kern van je bestaan én bouw in 5 maanden vanuit je relatie met God en je persoonlijke fundament, een winstgevende bedrijfsstrategie die je richting én resultaat geeft.

gemiddeld cijfer:

9,2

vertel meer

ik doe mee!

Abundance

[ /əˈbʌnd(ə)ns/ ]

the state or condition of having a copious quantity of something; plentifulness. • plentifulness of the good things of life • overflowing

Mijn visie

[ /əˈbʌnd(ə)ns/ ]

Ondernemen met God betekent niet dat alles voor de wind gaat, dat je nooit meer fouten maakt, dat je vanaf nu af aan exact weet wat je moet doen of dat het geld je spontaan om de oren vliegt. Daar geloof ik daar niet in. Waar ik wél in geloof? Hierin:

Overvloed betekent voor mij: weten dat je op de juiste plek bent. Rust hebben in de keuzes die je maakt. Een goed leven waar je van kunt genieten. God de eer geven. Het leven en je bedrijf zien vanuit Zíjn perspectief. Bouwen aan een toekomst van je bedrijf die er toe doet. Voor jou. Voor je omgeving. Voor je klanten. En voor anderen die je kan zegenen met de zegen die uit jouw bedrijf voortkomt. Overvloed betekent voor mij vrijheid. Genieten. Ontdekken. Zijn. Geven. Geloven. Vertrouwen. Overvloed is voor mij samen met God bouwen aan een stukje van Zijn Koninkrijk hier op aarde. Met jouw bedrijf. Om Hem te eren, met de creativiteit en passie die Hij in je heeft gelegd.

You have what you need, to live a beautiful story.

[ Morgan Harper Nichols ]

Ben jij er klaar voor om uit je comfortzone te stappen en deze passie & creativiteit die God je heeft gegeven, serieus te nemen? Het is tijd om niet langer op safe te spelen, maar je angsten aan te kijken. Het is tijd om je bedrijf te gaan zien als een écht bedrijf.

Ja, dit wil ik!

Wil jij:

Gods richting en leiding ervaren en vanuit rust en vertrouwen keuzes maken  in je bedrijf,

De touwtjes van je bedrijf (weer) in handen nemen en je onderneming serieus nemen,

Een bedrijf bouwen vanuit jouw kern - vanuit hoe God jou gemaakt heeft.

Dan is dit programma voor jou.

Om vanuit daar een winstgevende bedrijfsstrategie (specifiek voor jou bedrijf) te ontwikkelen

- amy noort

Ik vind het programma inhoudelijk echt heel, heel goed in elkaar zitten. Ik word echt stap voor stap meegenomen in een ondernemersavontuur met God. Ik bouw een stevig fundament. En dat is onwijs waardevol. 

cijfer: 9

negenentwintig ondernemers gingen je voor

- annora poppe

Het programma brengt mij echt heel veel. Dingen die ik al wist worden weer even op scherp gezet. Heel bewust keuzes maken, God hierin betrekken, reflectie. Het is voor mij echt bijzonder waardevol. Soms is het nog een beetje onwennig, maar het geeft elke keer weer zoveel rust als ik God vraag om mij te helpen bij de keuzes en het bij Hem neer te leggen. 

cijfer: 9

- Lisanne van eijk

Ik vind het stap voor stap meegenomen worden in de ondernemerswereld echt heel fijn. Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik echt weet waar ik mee bezig ben.

cijfer: 10

Hoe het werkt

eerst dit

Maak bewust de keuze of dit programma voor jou op dit moment de juiste keuze is. Neem jezelf, je bedrijf en je tijd serieus. Je kunt je tijd maar een keer besteden.

daarna dit

Heb je de knoop doorgehakt om je te committeren aan dit programma?  Je maakt de juiste stap. Klik nu hier en claim jouw plek.

en dan volgt dit

Na betaling ontvang je direct de welkomstvideo (niet binnen? Check je spam of reclame inbox.). In de week voor 29 november ontvang je het werkboek en toegang tot het programma.

ik wil graag een kennismakingscall

ik ben er over uit, ik doe mee!

waarom ben ik de juiste persoon om je te helpen?

I know how to help!

Ook mijn ondernemersreis verliep niet vlekkeloos. En precies dat is mijn kracht.

In mijn negen jaar ondernemerschap heb ik vijf bedrijven gehad, waarvan er drie zijn doorverkocht. Maar laat je niet om de tuin leiden. Ook mijn ondernemersreis verliep niet vlekkeloos. Ondernemen gaat namelijk altijd met vallen en opstaan.

Ik heb momenten gekend van financiële voorspoed en momenten dat ik geen idee had of ik volgende maand wel salaris had. Ik heb momenten gehad waarop ik heel strategisch aan het bouwen was (soms ook te. ;)) en momenten waarop ik ‘go with the flow’ werkte, zonder dat ik een idee had wat ik eigenlijk aan het doen was.

Ik ken periodes waarin ik maar ging Netflixen omdat ik het heel moeilijk vond om me te concentreren én ik ken periodes waarop ik bijna dagelijks productieve dagen en voldoende rust had.

Ik heb momenten gehad waarop ik het heel moeilijk vond om te weten wat ik nou eigenlijk moest delen en momenten waarbij de ideeën niet op raakten.

Ik heb momenten gehad waarop ik vol spanning mijn prijs omhoog gooide en me afvroeg of ik ooit nog wel een klant zou aantrekken en momenten waarop ik me besefte dat we het financieel heel goed hadden door de winst die mijn onderneming (dankzij God!) realiseerde. 

Ik ken beide kanten van de medaille en ik weet ook dat dit niet altijd een lineaire lijn omhoog is. Ondernemen verloopt via een hobbelige route. Maar als ondernemerschap jouw hart trekt en de uitdaging van het risico ook bij jouw karakter past, dan kan ik je een ding beloven: het is een van de mooiste reizen die je jezelf kunt geven.

incl. 3 livedagen

deze ronde nieuw

Elkaar in de ogen kijken en dit avontuur sámen aangaan. Elkaar er doorheen helpen. Niet anders kunnen dan de focus op het hier en nu. Werken aan je bedrijf zoals je het niet vaak mee maakt.

Januari - dag een, in de week van 10 januari
April - tweedaagse, waarschijnlijk 27&28 april

- Elisabeth van der welle

"Het is een meer dan compleet programma om te doorlopen als je net start, maar ook als je al even bezig bent. Je bouwt echt het fundament van je bedrijf." 

cijfer: 10

Wat ga je leren?

module 1

Wie is God? - in verhouding tot jou en jouw bedrijf

God is de ultieme ondernemer. Dat inzicht gaf het boek ‘Called to Create’ van Jordan Raynor mij. In de afgelopen jaren, maar zeker de afgelopen anderhalf jaar heb ik God mogen leren kennen als de CEO van mijn bedrijf. Een, voor mij, compleet nieuwe manier van ondernemen. Niet langer 'zelluf-doen', maar echt samen met God richting bepalen en bouwen aan dit bedrijf. Met vallen en opstaan Hem steeds meer leren vertrouwen, juist ook business wise. Dát is waar je deze module mee aan de slag gaat.

module 2

Wie ben jij als ondernemer?

Jij als ondernemer bent de spil, de basis van je bedrijf. Elke stap die je zet, elke keuze die je maakt, is afhankelijk van jou. Samen denken we na over wie jij bent als persoon, we krijgen op tafel welke dromen er in jouw hart leven, gerelateerd aan je bedrijf. We denken o.a. na over het verschil dat je wilt maken, wat jouw prioriteiten in het leven zijn en wat 'succes' nou eigenlijk volgens jou betekent. In dit hoofdstuk zetten we de lijnen uit die voor jou belangrijk zijn om goed te kunnen ondernemen.

Foto: Studio Lin Maakt

module 3

Een concrete richting

In deze module ga je het bedrijfsidee wat je hebt concretiseren. Dat kan betekenen dat je na deze module eindelijk écht weet welke richting je op wilt met je bedrijf of dat je nog sterker voor jezelf weet waarom je eigenlijk hebt gekozen om te gaan doen wat je vandaag de dag doet. En precies dat, jou 'waarom', is hetgeen wat jouw verhaal onderscheid van anderen. En dat niet alleen; jouw waarom is ook een enorm belangrijke 'steen' in het fundament wat je wilt leggen. Want op een sterk fundament kan je goed gaan bouwen. Ook als je dus al bekend bent met wat je wilt gaan doen, wil je deze module niet overslaan.

Foto: Inge Kooiman

[nieuw] module 4

Heldere, uitdagende & haalbare doelen stellen

Doelen stellen, je houdt ervan of je nekharen gaan recht overeind staan. In deze module leer ik je dat resultaat-doelen (zoveel € omzet) simpelweg het gevolg zijn van veel belangrijkere doelen. Wat voor doelen dat zijn en waarom ze cruciaal (en ook veel leuker) zijn voor jouw bedrijf leer ik je in deze module. En uiteraard houden we het niet bij de theorie, maar ga je zelf aan de slag met het stellen van heldere, uitdagende én haalbare doelen (HUH-doelen) en ga je er achter komen dat jij het 100% in je hebt om je doelen te halen.

module 5

Wie kan jij dienen?

In deze module denken we na over de persoon of het soort bedrijf dat jij, met jouw bedrijf, wilt dienen. Je doet wat je doet omdat je er van geniet. Maar je onderneemt om een ander echt verder te helpen. Voor wie zou jij graag een verschil maken? Wat houdt hem of haar bezig, waar jouw bedrijf en/of je aanbod het antwoord op gaat zijn? In dit hoofdstuk denk je na over je ideale klant en ga je ook daadwerkelijk onderzoek doen naar deze klant, zodat je hem of haar zo goed mogelijk kunt begrijpen en daarmee dus ook zo nog beter kunt dienen door je bedrijf heen.

module 6

Financieel overzicht

Weet jij waarom je de prijzen rekent die je rekent? Weet je wat je per jaar / kwartaal en per maand nodig hebt? En waarom je dat eigenlijk precies nodig hebt? Ben je een buffer aan het opbouwen of leef je bij de dag? Heb je je pensioen al geregeld? De financiële kant van ons bedrijf vinden veel creatieve ondernemers, vaak best een uitdaging. Misschien heb jij dat ook wel. Het overweldigt je en je weet gewoon niet goed waar je moet beginnen. En dan komt er ook nog eens het christelijke aspect om de hoek kijken. Hoe kan je als ondernemer op een goede manier met je geld omgaan? In deze module neem ik je mee in het onderwerp 'Geld & de bijbel' en ga je stap voor stap aan de slag om financieel overzicht te creëren. Zodat je als ondernemer grip hebt op je cijfers!

module 7

Aanbod

Nu we de ‘achterkant’ van je bedrijf getackeld hebben, is het tijd om na te denken over je aanbod (en de daarbij behorende prijzen). Met alle informatie uit eerdere modules op zak, en dus ook waar je klant behoefte aan heeft en welk probleem of verlangen jij door je bedrijf kunt oplossen, kan je gaan nadenken over een sterk aanbod. Je aanbod bestaat uit verschillende producten of diensten die jij aanbiedt. Afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt, is meestal: less is more. (Maar er zijn uitzonderingen) Met elkaar ontwikkelen we een sterk aanbod dat aansluit bij de (verschillende) verlangens van je klanten.

incl. bonus van paperdork over alles wat je wilt weten over je boekhouding

Foto: Studio Lin Maakt

Foto: Share fotografie

[nieuw] module 8

Een winstgevende marketingstrategie ontwikkelen

Het klinkt mooi - een winstgevende bedrijfsstrategie - maar hoe maak je dat? In deze module werken vanuit de richting die je door alle andere modules hebt ontvangen, en gaan we een strategie ontwikkelen die deze richting ook daadwerkelijk om gaat zetten in resultaat. Geen quick fix, wel alle handvatten die jij nodig hebt om een stabiel en goedlopend bedrijf te bouwen. Want laten we wel wezen, we zijn ondernemer geworden om ook daadwerkelijk anderen te helpen met dat wat jij te brengen hebt.

[nieuw] module 9

Reflecteren, keuzes maken & doorgaan

Als ondernemer ben je constant in beweging. Jij als persoon groeit, je bedrijf groeit of er gebeuren dingen waardoor je keuzes moet maken. Zowel grote als kleine keuzes. In deze module help ik je om te reflecteren op je doelstellingen om vanuit daar goede keuzes te maken en door te gaan. 

Foto: Ilse van Dijk

Foto: Raisa Zwart

is dit programma ook voor mij?

als je eerlijk bent heb je (nog steeds) het gevoel 'maar wat te doen' in je onderneming

Je bent goed in wat je doet en je vindt het fantastisch om anderen te helpen met dat waar jij passie voor hebt. Maar het ondernemerschap zelf (b)lijkt een behoorlijke uitdaging.

Je wilt samen met god ondernemen

Jouw geloof is voor jouw de bron van je leven en identiteit. Daarom wil je ook graag ondernemen sámen met God. Je verlangt ernaar om Gods richting en leiding te ervaren in je bedrijf.

je bent gedreven en klaar om de inzichten en lessen met beide handen aan te pakken

Je kijkt ernaar uit om nu écht aan de slag te gaan met je bedrijf en deze droom waar te maken. Je bent een doorzetter en slaat geen opdracht over. Als jij jezelf committeert, dan ga je er ook met honderd procent voor. 

Je wilt een sterke strategie voor je bedrijf

Je zoekt naar een sterke en persoonlijke bedrijfs-strategie die echt past bij wie jij bent en waar God je voor roept in dit seizoen. Dat, samen met dat het plan ook echt aansluit op de behoefte van jouw klant.

even een check... >

- judith nagtegaal

Ik ben heel erg enthousiast over dit programma. Ik vind het goed opgezet. De volgorde klopt, de vragen volgen elkaar goed op. Je wordt echt aan het denken gezet en gemotiveerd. 

De vragen en inzichten zijn erg tof. Zelfs dingen die je al vaker gehoord of gedaan hebt, geven nu weer net een nieuwe kijk op dingen. Ik vind het echt bijzonder dat het programma speciaal voor mij lijkt. Dat God precies weet welke inzichten ik mag krijgen door dit programma. Heel bijzonder :) 

cijfer: 10

- hanna nap

Ik ben gewoon heel blij met het programma! Het is compleet, precies goed. Precies wat ik op dit moment nodig heb. Jij (of ik aan mezelf) stelt de juiste vragen en dat triggert een heleboel goede en soms ook lastige dingen. Maar daar hou ik van :-)

cijfer: 9

- Wendy de jong

Dit programma is precies waar ik naar op zoek was. Om vanuit de basis mijn bedrijf op te bouwen en zo langzaam maar zeker richting te bepalen voor de toekomst. (Dat vond ik trouwens ook een mooi inzicht, dat het ook iets mag zijn voor dit seizoen, en dus niet meteen voor de rest van mijn carrière. Dat laatste gaf af en toe een beklemmend gevoel namelijk.)

Het programma zit daarnaast ook goed in elkaar, de afwisseling tussen video, tekst en opdrachten is heel fijn.

cijfer: 9

- leanne diepenhorst

Het programma heeft me ZOVEEL gebracht. Mijn relatie met God en van daaruit de relatie met mezelf. Ook mijn dromen hebben zoveel meer fundament en rust gekregen. Ik heb écht de bevestiging in het is oké en we gaan samen wandelen, wat het ook gaat zijn, stap voor stap en vanuit relatie met hem. En trust me, we lopen echt! We staan niet meer stil!

Stiekem heb ik dit ook al een paar keer eerder aan je laten weten, maar ik ben je ONWIJS dankbaar voor wie je bent en wat je op mijn pad hebt gebracht met je programma en stralende persoonlijkheid. Veel herkenning in wie/hoe je bent en een mooi voorbeeld!

cijfer: 10

Belangrijke data 

Start The Abundance Business
Program: 29 november

De eerste module is vanaf dit moment open.

Dinsdag 30 november om 20.00u trappen we het programma met elkaar af in een gezamenlijke zoom-meeting

Week van 10 januari - livedag 1 > de exacte datum volgt nog.

Zoomcall 2 - dinsdag 25 januari om 20.00u
Zoomcall 3 - woensdag 9 maart om 20.00u
Zoomcall 4 - dinsdag 5 april om 20.00u

Week van 25 april - Tweedaagse (waarschijnlijk 27&28 april) > definitieve datum laat ik nog weten.

ik wil graag een kennismakingscall

ik ben er over uit, ik doe mee!

Aan het eind van dit programma:
- Heb je richting en heb je een sterke intrisieke motivatie om je bedrijf tot een succes te maken.
- Het fundament van je bedrijf staat en jij voelt je zelfverzekerd in wat je doet.
- Je ziet hoe alle puzzelstukjes in elkaar vallen en je hebt grip op je onderneming
- Je weet dat je de juiste stappen zet en ziet de eerste resultaten van het harde werk terug in je onderneming.
- En het allerbelangrijkste: je bent begonnen aan een proces van God leren vertrouwen in je onderneming & je bent deze reis echt sámen met God aan het lopen.

Wat levert dit programma jou op?

Nog even kort, maar krachtig...

Investering

Is dit wat jij nodig hebt? Dan ben je hier op de juiste plek. Kies hieronder welke van de twee opties het beste bij jou past en investeer in een sterk fundament voor je bedrijf en voor jezelf.

Instappen kan tot en met 24 november.

Optie 1

- Toegang tot het online
   programma voor een jaar
- [nieuw] 3 livedagen (offline)
- 4 x Q&A met groep via Zoom
- Koppeling aan twee/drie buddies

yes! ik ga voor optie 1!

€1788,-*

* excl. BTW. Betalen in twee of vijf termijnen is ook mogelijk.  Klik op de button en kies wat jou goed past.

Optie 2

- Alles van optie 1

YES! Ik ga voor optie 2!

€2697,-*

* excl. BTW. Betalen in twee of vijf termijnen is ook mogelijk. Klik op de button en kies wat jou goed past. (1 termijn = 1 maand)

+ samen (1:1) trappen we onze samenwerking af een met offline sessie van 2 uur in Gouda
+ drie keer 1:1 call van ca 30-45 min
+ We sluiten de  samenwerking af met opnieuw een offline sessie (1:1) van ca 1,5 uur
+ mogelijkheid om tussendoor te sparren via telegram of mail, gedurende de vijf maanden.

The Abundance Business program met 1 op 1 coaching

Zowel online
áls offline. Een complete ervaring.

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door: Studio Lin Maakt, Ilse van Dijk, Inge Kooiman, Share Fotografie, Julia Winkler of eigen beeld.

PS: Heb je het liefste dat alle sessies samen offline zijn? Bij optie 2+ worden de drie korte calls vervangen door twee volwaardige offline sessies. Optie 2+ aanschaffen kan hier.

FAQ

Heb jij een brandende vraag? Check even of hij hieronder staat. En zo niet, je kan me mailen via hello@elsaschaddelee.nl. 

kan ik ook in termijnen betalen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

Heb jij een brandende vraag? Check even of hij wellicht al hierbij staat. En zo niet, dan kan je me altijd even mailen via hello@elsaschaddelee.nl.

kan ik ook in termijnen betalen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, zowel optie 1 als 2 kan je zowel in een keer als in twee of vijf termijnen betalen. Geef bij het forumlier even aan wat je voorkeur heeft. Één termijn is één maand.

Optie 1 in 1x = €1788,- | 2x = €894,- | 5x = €358,- per keer.
Optie 2 in 1x = €2697,- | 2x = €1348,5 | 5x = €539,40 per keer.

i'm in!!

FAQ

Heb jij een brandende vraag? Check even of hij wellicht al hierbij staat. En zo niet, dan kan je me altijd even mailen via hello@elsaschaddelee.nl.

kan ik ook in termijnen betalen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

Zeker. Stuur me via onderstaande button of via hello@elsaschaddelee.nl een mail, dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Gooi je tijwfels en vragen gewoon maar op tafel, dan kunnen we samen kijken wat voor jou het juiste besluit is om te maken. (Als ik denk dat het niet past, dan zeg ik je dat uiteraard ook eerlijk. :))

stuur een e-mail

FAQ

- Sean Bean

Sometimes all you need is a big leap of faith