Creatieve concepten die tot in de puntjes zijn uitgedacht en uitgevoerd om je klant en warme volgers te verassen, raken of inspireren.

Elsa Schaddelee

Groepsprogramma voor de creatieve ondernemer die zichzelf een gezond fundament voor haar bedrijf gunt.

The Abundance Business Program

Bouw in 5 maanden een winstgevende bedrijfsstrategie die je richting én resultaat geeft, vanuit je relatie met God en alles wat jou jou maakt.

gemiddeld cijfer:

9,2

vertel meer

ik doe mee!

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

jij hebt talent en ambitie & je wilt van je bedrijf een succes maken.

Alleen heb je soms het gevoel alsof je huidige succes je allemaal een beetje overkomt. Alsof je maar gewoon iets doet, zonder concreet te weten hoe je je bedrijf nou écht stabiel & gezond kunt opbouwen. En daar ben je klaar mee. Het is tijd voor een sterk fundament. Als dat is wat jij jezelf én je bedrijf gunt, dan ben je hier op de juiste plek.

Review

Alyn, interieurstylist - ronde 3

"Ik ben alweer een aantal maanden onderweg met the Abundance Business Program en wat heeft het me al veel gebracht. Dankzij het enthousiasme en de kennis van Elsa heb ik out of the box leren denken in mijn onderneming. Ik heb weer durven dromen om mijzelf te ontwikkelen en er echt voor te gaan. Het leuke aan dit programma is dat je dit samen met andere ondernemers doet. Ondanks dat we totaal verschillende bedrijven hebben is het heel fijn om met elkaar te kunnen overleggen, elkaar op te bouwen en de leuke en lastige dingen met elkaar te kunnen delen. Het is ontzettend waardevol om dit alles vanuit de basis met God te kunnen doen."

Veel mensen ervaren de angst om verkeerde keuzes te maken en blijven daardoor zitten waar ze zitten, in afwachting tot ze (door God) van hun stoel gesleurd worden. Zodat ze dan écht zeker weten dat ze de juiste stap nemen. Wat ik steeds meer ontdek is dat ik geloof dat God zo (liever) niet werkt. Hij woont in je hart, Hij kent je hart en Hij heeft je het verlangen voor jouw business gegeven om als een goed rentmeester voor zorg te dragen en op in te zetten. Om je talenten (die Hij je gegeven heeft!) te gebruiken en mee in actie te komen. Omdat je als ondernemer zoveel te geven hebt op zóveel verschillende vlakken. God wil met jou sámen aan de slag in je bedrijf, maar daar heeft Hij jou wil om te groeien en ontwikkelen ook voor nodig. Blijf niet hangen waar je nu bent; maar strek je uit naar wat kan zijn! Hij nodigt je uit om moedige keuzes te maken.

Wees een rentmeester voor de talenten die God je heeft gegeven

wat brengt het jou als je instapt?

ja, dit is wat ik nodig heb

The Abundance Business Program draait voor de laatste keer.

wacht niet tot het te laat is

Omdat ik binnenkort een nieuw aanbod aan mijn bedrijf ga toevoegen, kies ik ervoor om TAB na deze vierde ronde voor onbepaalde tijd te sluiten. Zodat ik met volle focus met deze nieuwe richting in mijn bedrijf aan de slag kan.

Omdat dit programma te goed is om jou niet nog een kans te gunnen om deze lift voor jouw bedrijf mee te pakken. Ronde 4 heeft álles wat ik jou gun en meer. Op naar een ijzersterk fundament voor je bedrijf. De vraag is niet óf het zich gaat uitbetalen, maar wanneer.

maar niet voor ik nog één keer de allerbeste ronde van the abundance business program so far ga neer zetten.

Ben jij klaar met het gevoel maar wat te doen en wil jij zelfverzekerd kunnen ondernemen? Dan is dit de juiste stap.

beslis of dit is wat je nodig hebt

Stap 1

Hoe werkt het?

Beste resultaat samen = verlangen + klik + eerlijk kunnen zijn. Laten we samen bellen om kennis te maken of investeer direct.

plan een call of claim je ticket

Stap 2

Kies voor optie één of twee en claim je plek. Betalen kan in één keer of in 3 of 5 termijnen. Na betaling is je deelname defintief!

maak je keuze definitief

Stap 3

ja, dit is wat ik nodig heb

Review

ilse, fotograaf - ronde 3

"Inmiddels zit ik op de helft van The Abundance Program, en wow wat een feest! Het heeft mij nu al zoveel gebracht. Ik krijg steeds meer duidelijkheid in wat ik nou precies wil met mijn bedrijf en hoe ik dat dan kan aanpakken. De opdrachten in The Abundance Business program zijn fijne handvatten voor een goed bedrijf (zeker ook voor op de lange termijn), ik was hier anders zelf nooit opgekomen. Ik zit nog maar op de helft, en nu is het resultaat al zichtbaar! Ik voel me zelfverzekerder doordat ik nu goed weet waar ik aan werk en er komen meer opdrachten op mijn pad. Ik kijk uit naar de rest van het programma!!"

[ /əˈbʌnd(ə)ns/ ]

Ondernemen met God betekent voor mij niet dat alles voor de wind gaat, dat je nooit meer fouten maakt, dat je vanaf nu af aan exact weet wat je moet doen of dat het geld je spontaan om de oren vliegt. Wat betekent het dan wel?

Overvloed betekent voor mij: weten dat je op de juiste plek bent. Rust hebben in de keuzes die je maakt. Een goed leven waar je van kunt genieten. God de eer geven. Het leven en je bedrijf zien vanuit Zíjn perspectief. Bouwen aan een toekomst van je bedrijf die er toe doet. Voor jou. Voor je omgeving. Voor je klanten. En voor anderen die je kan zegenen met de zegen die uit jouw bedrijf voortkomt. Overvloed betekent voor mij vrijheid. Genieten. Ontdekken. Zijn. Geven. Geloven. Vertrouwen. Overvloed is voor mij samen met God bouwen aan een stukje van Zijn Koninkrijk hier op aarde. Met jouw bedrijf. Om Hem te eren, met de creativiteit en passie die Hij in je heeft gelegd.

Mijn visie op overvloed

Abundance

[ /əˈbʌnd(ə)ns/ ]

the state or condition of having a copious quantity of something; plentifulness. • plentifulness of the good things of life • overflowing

- Elisabeth van der welle - ronde 1

"Het is een meer dan compleet programma om te doorlopen als je net start, maar ook als je al even bezig bent. Je bouwt echt het fundament van je bedrijf." 

cijfer: 10

module 1

Wie is God? - in verhouding tot jou en jouw bedrijf

God is de ultieme ondernemer. Dat inzicht gaf het boek ‘Called to Create’ van Jordan Raynor mij. In de afgelopen jaren, maar zeker de afgelopen anderhalf jaar heb ik God mogen leren kennen als de CEO van mijn bedrijf. Een, voor mij, compleet nieuwe manier van ondernemen. Niet langer 'zelluf-doen', maar echt samen met God richting bepalen en bouwen aan dit bedrijf. Met vallen en opstaan Hem steeds meer leren vertrouwen, juist ook business wise. Dát is waar je deze module mee aan de slag gaat.

module 2

Wie ben jij als ondernemer?

Jij als ondernemer bent de spil, de basis van je bedrijf. Elke stap die je zet, elke keuze die je maakt, is afhankelijk van jou. Samen denken we na over wie jij bent als persoon, we krijgen op tafel welke dromen er in jouw hart leven, gerelateerd aan je bedrijf. We denken o.a. na over het verschil dat je wilt maken, wat jouw prioriteiten in het leven zijn en wat 'succes' nou eigenlijk volgens jou betekent. In dit hoofdstuk zetten we de lijnen uit die voor jou belangrijk zijn om goed te kunnen ondernemen.

Foto: Studio Lin Maakt

module 3

Een concrete richting

In deze module ga je het bedrijfsidee wat je hebt concretiseren. Dat kan betekenen dat je na deze module eindelijk écht weet welke richting je op wilt met je bedrijf of dat je nog sterker voor jezelf weet waarom je eigenlijk hebt gekozen om te gaan doen wat je vandaag de dag doet. En precies dat, jou 'waarom', is hetgeen wat jouw verhaal onderscheid van anderen. En dat niet alleen; jouw waarom is ook een enorm belangrijke 'steen' in het fundament wat je wilt leggen. Want op een sterk fundament kan je goed gaan bouwen. Ook als je dus al bekend bent met wat je wilt gaan doen, wil je deze module niet overslaan.

Foto: Inge Kooiman

module 4

Heldere, uitdagende & haalbare doelen stellen

Doelen stellen, je houdt ervan of je nekharen gaan recht overeind staan. In deze module leer ik je dat resultaat-doelen (zoveel € omzet) simpelweg het gevolg zijn van veel belangrijkere doelen. Wat voor doelen dat zijn en waarom ze cruciaal (en ook veel leuker) zijn voor jouw bedrijf leer ik je in deze module. En uiteraard houden we het niet bij de theorie, maar ga je zelf aan de slag met het stellen van heldere, uitdagende én haalbare doelen (HUH-doelen) en ga je er achter komen dat jij het 100% in je hebt om je doelen te halen.

module 5

Wie kan jij dienen?

In deze module denken we na over de persoon of het soort bedrijf dat jij, met jouw bedrijf, wilt dienen. Je doet wat je doet omdat je er van geniet. Maar je onderneemt om een ander echt verder te helpen. Voor wie zou jij graag een verschil maken? Wat houdt hem of haar bezig, waar jouw bedrijf en/of je aanbod het antwoord op gaat zijn? In dit hoofdstuk denk je na over je ideale klant en ga je ook daadwerkelijk onderzoek doen naar deze klant, zodat je hem of haar zo goed mogelijk kunt begrijpen en daarmee dus ook zo nog beter kunt dienen door je bedrijf heen.

module 6

Financieel overzicht

Weet jij waarom je de prijzen rekent die je rekent? Weet je wat je per jaar / kwartaal en per maand nodig hebt? En waarom je dat eigenlijk precies nodig hebt? Ben je een buffer aan het opbouwen of leef je bij de dag? Heb je je pensioen al geregeld? De financiële kant van ons bedrijf vinden veel creatieve ondernemers, vaak best een uitdaging. Misschien heb jij dat ook wel. Het overweldigt je en je weet gewoon niet goed waar je moet beginnen. En dan komt er ook nog eens het christelijke aspect om de hoek kijken. Hoe kan je als ondernemer op een goede manier met je geld omgaan? In deze module neem ik je mee in het onderwerp 'Geld & de bijbel' en ga je stap voor stap aan de slag om financieel overzicht te creëren. Zodat je als ondernemer grip hebt op je cijfers!

incl. bonus van paperdork over alles wat je wilt weten over je boekhouding

module 7

Aanbod

Nu we de ‘achterkant’ van je bedrijf getackeld hebben, is het tijd om na te denken over je aanbod (en de daarbij behorende prijzen). Met alle informatie uit eerdere modules op zak, en dus ook waar je klant behoefte aan heeft en welk probleem of verlangen jij door je bedrijf kunt oplossen, kan je gaan nadenken over een sterk aanbod. Je aanbod bestaat uit verschillende producten of diensten die jij aanbiedt. Afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt, is meestal: less is more. (Maar er zijn uitzonderingen) Met elkaar ontwikkelen we een sterk aanbod dat aansluit bij de (verschillende) verlangens van je klanten.

Foto: Studio Lin Maakt

module 8

Een winstgevende marketingstrategie ontwikkelen

Het klinkt mooi - een winstgevende bedrijfsstrategie - maar hoe maak je dat? In deze module werken vanuit de richting die je door alle andere modules hebt ontvangen, en gaan we een strategie ontwikkelen die deze richting ook daadwerkelijk om gaat zetten in resultaat. Geen quick fix, wel alle handvatten die jij nodig hebt om een stabiel en goedlopend bedrijf te bouwen. Want laten we wel wezen, we zijn ondernemer geworden om ook daadwerkelijk anderen te helpen met dat wat jij te brengen hebt.

module 9

Reflecteren, keuzes maken & doorgaan

Als ondernemer ben je constant in beweging. Jij als persoon groeit, je bedrijf groeit of er gebeuren dingen waardoor je keuzes moet maken. Zowel grote als kleine keuzes. In deze module help ik je om te reflecteren op je doelstellingen om vanuit daar goede keuzes te maken en door te gaan. 

Foto: Ilse van Dijk

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Is het gezegde dat pleit voor dingen samen doen. Ook (juist!) als ondernemer.

Inmiddels ben ik zelf zover dat ik zou willen zeggen; samen ga je ook sneller. Soms kom je namelijk op een punt als ondernemer dat je alleen vooral vast loopt, in rondjes blijft draaien óf dat ene doel steeds vooruit blijft schuiven omdat er ook andere to-do's zijn die belangrijk zijn. Samen leren we; trekken we elkaar omhoog en pushen we om onze dromen achter na te gaan en te dóen. Ontdek de kracht van samen tijdens The Abundance Business Program.

Let's make your dream reality!

dit én meer

Kick-off + Stand Up Honey Event + Live Q&A

Deze voorlopig en misschien wel de allerlaatste keer van The Abundance Business Program wil ik afsluiten met een knaller. Daarom bestaat deze ronde niet alleen uit het online programma, maar starten we maandag 9 mei met een Kick-off van 13.00 - 17.00u op een leuke locatie (n.t.b.) én ontvang je toegang tot het 'Stand Up Honey' event op donderdag 20 oktober (overdag, exacte tijd volgt nog). 

Daarnaast is er 4x een live Q&A via Zoom.
Data: 13 juni, 6 juli, 18 aug en 21 september om 20.00u.

- amy noort - ronde 1

Ik vind het programma inhoudelijk echt heel, heel goed in elkaar zitten. Ik word echt stap voor stap meegenomen in een ondernemersavontuur met God. Ik bouw een stevig fundament. En dat is onwijs waardevol. 

cijfer: 9

- annora poppe - ronde 2

Het programma brengt mij echt heel veel. Dingen die ik al wist worden weer even op scherp gezet. Heel bewust keuzes maken, God hierin betrekken, reflectie. Het is voor mij echt bijzonder waardevol. Soms is het nog een beetje onwennig, maar het geeft elke keer weer zoveel rust als ik God vraag om mij te helpen bij de keuzes en het bij Hem neer te leggen. 

cijfer: 9

- Lisanne van eijk - ronde 1

Ik vind het stap voor stap meegenomen worden in de ondernemerswereld echt heel fijn. Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik echt weet waar ik mee bezig ben.

cijfer: 10

33 ondernemers gingen je voor

is dit programma ook voor mij?

als je eerlijk bent heb je (nog steeds) het gevoel 'maar wat te doen' in je onderneming

Je bent goed in wat je doet en je vindt het fantastisch om anderen te helpen met dat waar jij passie voor hebt. Maar het ondernemerschap zelf (b)lijkt een behoorlijke uitdaging.

Je wilt samen met god ondernemen

Jouw geloof is voor jouw de bron van je leven en identiteit. Daarom wil je ook graag ondernemen sámen met God. Je verlangt ernaar om Gods richting en leiding te ervaren in je bedrijf.

je bent gedreven en klaar om de inzichten en lessen met beide handen aan te pakken

Je kijkt ernaar uit om nu écht aan de slag te gaan met je bedrijf en deze droom waar te maken. Je bent een doorzetter en slaat geen opdracht over. Als jij jezelf committeert, dan ga je er ook met honderd procent voor. 

Je wilt een sterke strategie voor je bedrijf

Je zoekt naar een sterke en persoonlijke bedrijfs-strategie die echt past bij wie jij bent en waar je voor staat. Dat, samen met dat het plan ook echt aansluit op de behoefte van jouw klant.

even een check... >

- judith nagtegaal - ronde 1

Ik ben heel erg enthousiast over dit programma. Ik vind het goed opgezet. De volgorde klopt, de vragen volgen elkaar goed op. Je wordt echt aan het denken gezet en gemotiveerd. 

De vragen en inzichten zijn erg tof. Zelfs dingen die je al vaker gehoord of gedaan hebt, geven nu weer net een nieuwe kijk op dingen. Ik vind het echt bijzonder dat het programma speciaal voor mij lijkt. Dat God precies weet welke inzichten ik mag krijgen door dit programma. Heel bijzonder :) 

cijfer: 10

- hanna nap - ronde 1

Ik ben gewoon heel blij met het programma! Het is compleet, precies goed. Precies wat ik op dit moment nodig heb. Jij (of ik aan mezelf) stelt de juiste vragen en dat triggert een heleboel goede en soms ook lastige dingen. Maar daar hou ik van :-)

cijfer: 9

- Wendy de jong - ronde 1

Dit programma is precies waar ik naar op zoek was. Om vanuit de basis mijn bedrijf op te bouwen en zo langzaam maar zeker richting te bepalen voor de toekomst. (Dat vond ik trouwens ook een mooi inzicht, dat het ook iets mag zijn voor dit seizoen, en dus niet meteen voor de rest van mijn carrière. Dat laatste gaf af en toe een beklemmend gevoel namelijk.)

Het programma zit daarnaast ook goed in elkaar, de afwisseling tussen video, tekst en opdrachten is heel fijn.

cijfer: 9

- leanne diepenhorst - ronde 1

Het programma heeft me ZOVEEL gebracht. Mijn relatie met God en van daaruit de relatie met mezelf. Ook mijn dromen hebben zoveel meer fundament en rust gekregen. Ik heb écht de bevestiging in het is oké en we gaan samen wandelen, wat het ook gaat zijn, stap voor stap en vanuit relatie met hem. En trust me, we lopen echt! We staan niet meer stil!

Stiekem heb ik dit ook al een paar keer eerder aan je laten weten, maar ik ben je ONWIJS dankbaar voor wie je bent en wat je op mijn pad hebt gebracht met je programma en stralende persoonlijkheid. Veel herkenning in wie/hoe je bent en een mooi voorbeeld!

cijfer: 10

Belangrijke info 

Start The Abundance Business
We starten maandag 9 mei met de Kick-Off van 13.00-17.00u. Op deze dag ontvang je ook je werkboek en toegang tot het programma. Het programma loopt tot 7 oktober 2022. Je houdt toegang tot The Abundance Business Program tot feb 2023.

Coaching
Het programma (zowel de modules, de kick-off, Q&A's en het 'Stand Up Honey' event kan je volgen mét (optie 2) of zonder één op één coaching (optie 1). In onze kennismakingscall zullen we samen bespreken wat voor jou de meest helpende optie is; zodat je daarna zelf hierin je keuze kunt maken.

Stand Up Honey Event
Op donderdag 20 oktober (overdag) is het Stand Up Honey Event. Een evenement dat gaat over het uitleven en zichtbaar maken van je missie, je podium durven pakken en jezelf op een krachtige (bij jou passend) manier presenteren.

ja, dit is wat ik nodig heb

Aan het eind van dit programma:
- Heb je richting en heb je een sterke intrisieke motivatie om je bedrijf tot een succes te maken.
- Het fundament van je bedrijf staat en jij voelt je zelfverzekerd in wat je doet.
- Je ziet hoe alle puzzelstukjes in elkaar vallen en je hebt grip op je onderneming
- Je weet dat je de juiste stappen zet en ziet de eerste resultaten van het harde werk terug in je onderneming.
- En het allerbelangrijkste: je bent begonnen aan een proces van God leren vertrouwen in je onderneming & je bent deze reis echt sámen met God aan het lopen.

Wat levert dit programma jou op?

Nog even kort, maar krachtig...

Review

neeltsje, kunstenares - ronde 3

"Super waardevolle en behulpzame inzichten. Elkaar live ontmoeten voegt zoveel toe aan dit ondernemerstraject. Ook het optrekken met anderen daarin, die vergelijkbaar bezig zijn en het achter elkaars schermen mee mogen kijken, betekent heel veel voor mij!"

Investering

Wil jij vanuit zelfvertrouwen, rust én strategie ondernemen? Dan ben je hier op de juiste plek. Kies hieronder welke van de twee opties het beste bij jou past en investeer in een sterk fundament voor je bedrijf en voor jezelf.

Instappen kan tot vrijdag 6 mei 23.59 uur.

Optie 1

- Toegang tot de 9 modules
- Live kick-off samen met andere deelnemers op 9 mei
- 4x Groeps-Q&A via zoom
- Toegang tot het Stand Up Honey Event op 20 oktober
- Buddy systeem

DIT IS WAT IK NODIG HEB.

€2727,-*

* excl. BTW. Betalen kan in een, drie of vijf termijnen.  Klik op de button en kies wat jou goed past.  (1 termijn = 1 maand)

Optie 2

- Alles van optie 1

Dit is wat ik nodig heb.

€3851,-*

* excl. BTW. Betalen kan in een, drie of vijf termijnen. Klik op de button en kies wat jou goed past. (1 termijn = 1 maand)

+ 1:1 live aftrap van 1,5 a 2 uur in Gouda
+ Drie (online) 1:1 sessies van ca 60 min.
+ Mogelijkheid tot 1:1 vragen stellen tussendoor


Haal alles uit het programma door ook te kiezen voor 1:1 advies

Zowel online
áls offline. Een complete ervaring.

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door: Studio Lin Maakt, Ilse van Dijk, Inge Kooiman, Share Fotografie, Julia Winkler of eigen beeld.

ik wil graag even bellen

FAQ

Heb jij een brandende vraag? Check even of hij hieronder staat. En zo niet, je kan me mailen via hello@elsaschaddelee.nl. 

kan ik ook in termijnen betalen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

Heb jij een brandende vraag? Check even of hij wellicht al hierbij staat. En zo niet, dan kan je me altijd even mailen via hello@elsaschaddelee.nl.

kan ik ook in termijnen betalen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, zowel optie 1 als 2 kan je zowel in één keer als in drie of vijf termijnen betalen. Geef bij het forumlier even aan wat je voorkeur heeft. Één termijn is één maand.

Optie 1 in 1x = €2727,- | 3x = €912,- | 5x = €550,- per keer.
Optie 2 in 1x = €3851,- | 3x = €1285 | 5x = €775,- per keer.

i'm in!!

FAQ

Heb jij een brandende vraag? Check even of hij wellicht al hierbij staat. En zo niet, dan kan je me altijd even mailen via hello@elsaschaddelee.nl.

kan ik ook in termijnen betalen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

ik twijfel, kunnen we even bellen?

Zeker. Stuur me via onderstaande button of via hello@elsaschaddelee.nl een mail, dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Gooi je tijwfels en vragen gewoon maar op tafel, dan kunnen we samen kijken wat voor jou het juiste besluit is om te maken. (Als ik denk dat het niet past, dan zeg ik je dat uiteraard ook eerlijk. :))

stuur een e-mail

FAQ

- Sean Bean

Sometimes all you need is a big leap of faith