Creatieve concepten die tot in de puntjes zijn uitgedacht en uitgevoerd om je klant en warme volgers te verassen, raken of inspireren.

Elsa Schaddelee

ervaring

Nationale Muziekdag

Ervaring: event organisatie

De Nationale Muziekdag: 7.000 bezoekers, 85 concerten, meerdere koren en ruim 20 verschillende muzikanten. De concerten vonden plaats op verschillende locaties in Zeist: Slot Zeist, Hotel Figi, De prachtige witte kerk van de Broedergemeente en de Oude Kerk werden allemaal afgehuurd. Muzikanten verplaatsen op de fiets van concert naar concert en de bezoekers konden een divers scala aan concerten beleven. Zeist bruiste. In de tuin van Slot Zeist konden ze hun hart ophalen op de gezellige beurs vol met kwalitatieve ondernemers.

Mijn rol hierin: mijn vader ondersteunen in de voorbereidingen, aansturen van vrijwilligers op Slot Zeist en het in goede banen leiden van de beurs. 

2010

Wil jij ook een sprankelend concept, waarover gepraat wordt?

Laten we samen om tafel zitten om een verassend en compleet concept uit te werken, wat jouw doelgroep zal raken. Wil je ook graag dat de gehele organisatie en realisatie van het bedachte concept uit handen wordt genomen? Ook dit is mogelijk.

ik wil graag kennismaken