Soms zijn een
               paar ogen precies wat je nodig hebt

1-op-1 consult

Soms zijn een         paar ogen precies wat je nodig hebt

extra

Blijf jij tegen een uitdaging in je bedrijf aanlopen en weet je niet hoe je het kunt fixen? Hoe zou het voor je zijn als we samen kijken hoe je deze uitdaging het beste kan aanpakken? Soms heb je een extra paar ogen nodig om de oplossing te kunnen zien.

mijn expertise

visie

Wat wil je? Wat wil je écht? Ik help je graag om dat helder te krijgen.

strategie

Niet wat 'moet', maar wat klopt. Ieder bedrijf heeft een eigen strategie nodig.

persoonlijkheid

Wie jij bent is dé sleutel in het overbrengen van jouw boodschap en het leggen van verbinding.

waarom ben ik de juiste persoon om je te helpen?

I know how to help!

Ook mijn ondernemersreis verliep niet vlekkeloos. En precies dat is mijn kracht.

Inmiddels ben ik zelf 9 jaar ondernemer en heb in deze negen jaar tijd vijf bedrijven gehad, waarvan er drie zijn verkocht. Maar laat je niet om de tuin leiden. Ook mijn ondernemersreis ging niet vlekkeloos. 

Ik heb momenten gekend van financiële voorspoed en momenten dat ik geen idee had of ik volgende maand wel salaris had. Ik heb momenten gehad dat ik heel strategisch aan het bouwen was én momenten dat ik gewoon 'go-with-the-flow' werkte.

Ik weet wat het is om een nieuw product te lanceren. Soms was ik compleet overdonderd door het resultaat, soms behoorlijk teleurgesteld omdat het niet was wat ik hoopte. 

Ik ken beide kanten van de medaille op veel verschillende vlakken én ik weet ook dat ondernemen niet altijd een lineaire lijn omhoog is. Ondernemen gaat via een hobbelige route. Beide kanten zijn nodig om te leren, te groeien en om uit te vogelen wat voor jou bedrijf de juiste aanvlieg route is. Maar dat neemt niet weg dat die hobbelige route vaak een stuk korter duurt als je samen met iemand werkt die je is voor gegaan in dit proces en de ervaring heeft om je hier en daar bij te sturen. Als jij twee paar extra ogen nodig hebt, dan help ik je met liefde verder.

Enkel consult

Heb je een specifieke uitdaging waar je tegenaan loopt? Wil je eens sparren met iemand die het ondernemerschap snapt? Soms zijn een paar extra ogen net wat je nodig hebt om jezelf weer in beweging te krijgen.

vertel me meer

- sifra denneboom

"In Elsa heb ik een sparringpartner en coach gevonden die vanuit haar kennis, ervaring maar bovenal vanuit de wijsheid en inzichten die God haar geeft, naast me staat. Waardoor ik volledig kan zijn wie ik ben." 

Mentor traject

Heb je al eerder met mij samen gewerkt? En heb je behoefte aan iemand die voor langere tijd met je meeloopt? Iemand aan wie je regelmatig vragen kan stellen, waarmee je kan sparren en lastige situaties voor kan leggen? Dan is een mentor traject de juiste stap.

vertel me meer

Success Stories

"Ik vind het fijn dat er iemand over mijn schouders meekijkt en hier en daar bijstuurt. Iemand die ook het grote plaatje van mijn bedrijf kent. En dat heb ik bij Elsa gevonden."

- Ruchama, structief

Inbox friends!

Direct in je inbox

Wil je een persoonlijke mail ontvangen als er een nieuwe podcast online staat of wil jij het als eerste weten als ik een product of nieuwe cursus lanceer? Let’s be inbox friends!

TOP RESOURCES

Zonder focus, geef je de pen van jouw leven uit handen. Waar wil je dit jaar in groeien, zowel geestelijk, privé als professioneel? 

TOP RESOURCES

Een eerlijke podcast over mijn hobbelige jaar: 2020. In de podcast deel ik o.a. waarom we besloten The Confetti Collective te verkopen en ik deel waarom ik besloot om met een persoonlijke coach aan de slag te gaan.

luister de podcast →

luister de podcast →

You made the right choice

verstuur

Na het versturen van dit formulier neem ik binnen 48 uur contact met je op en bellen we samen om kennis te maken.

Liefs, Elsa

@elsaschaddelee

Hey! Tof dat je stappen wilt zetten voor de groei van je bedrijf. Vul hieronder het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Hey! Tof dat je stappen wilt zetten voor de groei van je bedrijf. Vul hieronder het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakings-gesprek.

Boek een call

eenmalig consult

Enkele sessie

In een sessie van zo'n twee uur kan er al veel gebeuren. En soms is dat alles wat je nodig hebt om weer gefocust verder te kunnen werken aan de doelen die je hebt. Deze sessie is volledig op maat en gaat in op dat waar jij op dit moment behoefte aan hebt. De afspraak is in Gouda.

plan een kennismakingsgesprek

€349,-

excl. BTW  

half jaar mentor traject

Mentor traject

Heb je al eerder met mij samen gewerkt? Dan kom je in aanmerking voor een mentor traject. Maandelijks hebben we een meeting. De ene maand een korte meeting online, en de andere maand een meeting van ca. een half dagdeel offline. Tussendoor heb je mij op speed dial voor al je ondernemersvragen.

laten we even bellen

€2500,-

excl. BTW

half jaar