Vrouwen met daadkracht en ambitie, stimuleren en inspireren met Gods woord als fundament.

called for greatness podcast

Jij bent geroepen om een verschil te maken.

Jij en ik, we zijn geroepen om Gods grootheid te weerspiegelen, door zelf ten volle te omarmen wat God in ons heeft gelegd en dit vol passie en kracht uit te dragen. Tot opbouw van anderen en glorie van God!

luister Op ITUNES

luister via de website

luister op SPOTIFY

WELKOM BIJ DE CALLED FOR GREATNESS PODCAST

De christelijke podcast voor vrouwen die geestelijk, zakelijk en privé willen groeien.

Met deze podcast wil ik jou inspireren om dat te doen waarvoor ik geloof dat God ons roept, namelijk: opstaan en een krachtig en moedig leven leiden. Ik geloof dat Hij ons roept om ook echt iets te gaan doen met de dromen en verlangens in ons hart. Ik geloof dat je juist daardoorheen Gods liefde en karakter kan laten zien aan de mensen om je heen.

FEATURED EPISODES

25: Een carrière samen met God, met Sifra Denneboom

Al 12 jaar is Sifra Denneboom een christelijke ondernemer. En niet zomaar een, deze vrouw heeft een sterke relatie met God – ze betrekt Hem bij elke beslissing

LISTen NOW

FEATURED EPISODES

AFL 42: We hebben elkaar nodig met Nadine de Vos (Arise)

Mannen en vrouwen zijn complementair aan elkaar. We hebben elkaar nodig. Dat is waar Nadine de Vos van Arise (de vrouwenbeweging van 4M) en ik onder anderen over in gesprek zijn. Deze aflevering is een aanrader!

LISTen NOW

FEATURED EPISODES

AFL 41: Wees je bewust welke gedachten je voor waar aanneemt

Alles wat je aandacht geeft groeit… Dat weten we. Toch laten we vaak gedachten toe als 'waarheid', die niet opbouwend, waar en/of goed voor ons zijn. In deze aflevering doen we een oefening om te ontdekken welke gedachten er bij jou ruimte in nemen.

LISTen NOW

Deze podcast is de podcast voor jou als:

Je wil groeien in je relatie met God

Je verlangt naar werk waarbij je voelt dat je een verschil kan maken

Je daagt jezelf graag uit om te groeien, reflecteren en nieuwe dingen te leren

Je geniet van open en eerlijke gesprekken, waarbij je herkenbaarheid vindt

In een tijdperk waarin succes 'om de hoek' lijkt te liggen en 'kom in beweging' boodschappen je om de oren vliegen, wil ik je bemoedigen om vanuit rust en ontspanning te ontdekken waar God jou in wil uitdagen om te ontwikkelen en groeien. Ja, ik geloof in dromen en in actie komen. Maar wel vanuit Gods rust. Met de wetenschap dat je vandaag precies bent waar je moet zijn.

you're in the right place.

wat anderen zeggen

"Elsa maakt zo'n fijne podcast! Kwetsbaar en krachtig. Persoonlijk en een diversiteit aan onderwerpen. Een warme host met een hart voor Jezus."

- Bien

wat anderen zeggen

"Ik geniet altijd zo van deze podcasts! Er zijn weinig podcasts waar ik mijn aandacht zo lang bij kan houden, maar hier voelt het alsof ik er zelf bij zit."

- Mirjam

wat anderen zeggen

"De gesprekken die Elsa voert met andere vrouwen inspireren me. Ze zetten me aan het denken over mijn eigen geloofsleven en moedigen me aan om hier weer stappen in te zetten."

- Myrthe

wat anderen zeggen

"Ik heb alle afleveringen gedownload, zodat ik ze op vakantie nog eens kan luisteren! Ik ben zo dankbaar voor deze podcast!"

- Elise

wat anderen zeggen

"De podcast gaat over essentiële onderwerpen. Het zet me aan het denken en bouwt me op."

- Marlinde