LATEST POST

Samen met Pieter Struik, Jan-Willem de Koning schoof ik recent aan bij host Dennis Grasdijk, die ons voor de podcast Stadspoort interviewde. In aflevering #7 bespreken we het thema: begin. Waarom begin je een bedrijf? Hoe start je een bedrijf? Hoe kan je succesvol zijn met je bedrijf? Wat betekent succesvol zijn met je bedrijf […]

REad post

Welkom op de blog

Ik wil je inspireren en aanvuren om stappen vooruit te zetten. Om jezelf te ontwikkelen. Om te groeien in karakter en skills. Om jou, door God gegeven talenten te omarmen, en daarmee anderen te dienen.

alle recente posts:

Voorgestelde post

Marije van den Berg (1986) krijgt in 2018 een heftig ongeluk, gevolgd door vijf ziekenhuisopnames en drie bloedvergiftigingen. Een intense tijd. Toch gelooft Marije...

VOORGESTELDE POST

Samen bespreken de praktische kant van leven als christen, met onderwerpen als geld, groot dromen, het leven en hoe we kijken naar onszelf en nog veel meer.

Christen, mama van twee, ondernemer & gepassioneerd om mensen stappen vooruit te laten zetten. 

Hi, ik ben Elsa.
Een christelijke coach voor ondernemers

Ik help vrouwelijke ondernemers die vanuit hun geloof wil groeien in visie, persoonlijk leiderschap en strategische kennis, zodat ze de dromen in haar hart met kwaliteit kan realiseren. Daarnaast creëer ik met liefde toffe producten en diensten die vrouwen een stap verder helpen in het leven.

vertel meer

Start here:

Called for Greatness podcast

Jij en ik, wij zijn geroepen om Gods grootheid te weerspiegelen. Dit doen wij door met liefde te omarmen hoe Hij jou en mij uniek maakte. Dit doen wij door het uitdragen van onze talenten vol passie en kracht, tot opbouw van anderen en glorie van God.

LISTEN >

Programma voor startende ondernemers

Niet langer zomaar iets doen, maar in acht weken samen met een groep gemotiveerde, startende ondernemers een stabiel fundament creëren voor je bedrijf, zodat je het kunt uitbouwen en je jouw eerste klanten aantrekt. 

vertel me meer >

Start in maart

Inbox friends!

Direct in je inbox

Wil je een persoonlijke mail ontvangen als er een nieuwe podcast online staat of wil jij het als eerste weten als ik een product of nieuwe cursus lanceer? Let’s be inbox friends!