Vrouwen met daadkracht en ambitie, stimuleren en inspireren met Gods woord als fundament.

Podcast

#9 Rauw en hoopvol, het levenverhaal van Esther – deel 1

Hi, ik ben Elsa

Host en founder van Called For Greatness. Luister interviews met inspirerende gasten, of losse afleveringen via jouw favoriete hosting kanaal. 

Elke eerste dinsdag van de maand (met uitzondering van juni), is er een online Evening Gathering. In een workshop van ca. 1,5 uur start je de maand samen met mij en andere vrouwen aan de voeten van Jezus.

Luister je graag naar Called For Greatness? Dan ben ik op zoek naar jou! Door middel van een kort onderzoek (paar minuten) ontdek ik graag wat onderwerpen zijn waar jíj graag meer over zou willen horen en hoe jij over de CFG podcast denkt. Jouw antwoorden zijn enorm helpend voor de toekomst van CFG. Alvast bedankt!

"Heeft God een specifiek plan voor mijn leven? Zo ja, hoe werkt dat dan? Kan ik dat plan ook missen?" Een paar van de vele vragen die ik had, waardoor ik het boek: 'Geroepen voor Gods plan met jou' schreef.

Anders dan anders, luisteren we deze keer naar een heel levensverhaal. Het rauwe, maar ook hoopvolle verhaal van Esther (37). Op school wordt ze als 9 jarig meisje mishandeld en in haar tienertijd komt ze in aanraking met occultisme. Eenzaamheid, bindingsangst en er niet bijhoren zijn onder andere thema’s waar ze haar hele jeugd en nog lang daarna mee worstelt. En wanneer ze vervolgens op haar 30e tot de ontdekking komt dat ze als jong meisje in een seksueel onveilige situatie leefde, staat haar wereld op zijn kop. Maar tegelijkertijd valt er op ditzelfde moment ook enorm veel op z’n plek.. Stuk voor stuk gebeurtenissen, die een groot effect hebben op haar leven. En toch mag ze door alles heen weten: God is goed.

Inmiddels is haar leven in rustiger vaarwater en is ze – hoe spannend ze het ook vind – klaar om haar verhaal te delen; tot bemoediging en aansporing van vrouwen die zich herkennen in (onderdelen) van haar leven.

Luisteren kan nu. De podcast met deze mooie vrouw staat online.

En blijft er tijdens het luisteren van de podcast steeds iemand in je gedachten hangen? Stuur de podcast dan door als bemoediging.

En mocht je geraakt zijn, dan wil Esther je met liefde te woord staan. Ze praat graag samen met je verder over haar verhaal. Stuur mij even een PB of een mail, dan breng ik jullie met elkaar in contact.

Wat raakt jouw in dit eerste deel? Laat het weten in de comments.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

 1. Es says:

  ❤️

 2. Rebek. says:

  Lieve Esther wat een verhaal, maar ook een bemoediging voor velen dat God er altijd is om je op te vangen en je bij je hand te pakken als je je naar hem uitstrekt, in wat voor situatie je ook bevindt. Samen met God ben je er sterker uit gekomen en mag je alles bij hem neerleggen. Wees trots op jezelf en wees jezelf je bent een mooi persoon.

 3. Lisa de Boer says:

  Zo ik krijg nu al trillingen over je meester op de basisschool, doet me denken aan mn kleine zusje… die zit ook ongeveer rond die leeftijd, ahw
  Hee wat heb jij veel meegemaakt!! Weten je kids dit ook? Of zijn ze nog een beetje jong voor de harde waarheid? Ik ben benieuwd naar deel 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *