Creatieve concepten die tot in de puntjes zijn uitgedacht en uitgevoerd om je klant en warme volgers te verassen, raken of inspireren.

Elsa Schaddelee

Podcast

24: Jouw droom doet ertoe

Dit is wat ik voor jou kan doen

Ik ben Elsa Schaddelee en ik help jou graag om vanuit rust en plezier (samenwerking)campagnes, live-dagen, evenement en lanceringen te runnen.

Door creatieve (marketing) concepten die tot in de puntjes zijn uitgedacht en uitgevoerd om je klant en warme volgers te verassen, raken of inspireren.

‘Je hoeft toch niet zo groot te dromen?’ Het is een opmerking die christelijke ondernemers regelmatig naar hun hoofd geslingerd krijgen als ze vertellen wat voor dromen ze hebben. Een dooddoener, als je het mij vraagt.


Daarnaast werkt het ook nog eens ontzettend ontmoedigend. Stel: je hebt al jaren een droom of een idee voor een eigen onderneming waar je hart sneller van gaat kloppen. Er is een probleem: je durft niet. Er zijn meerdere redenen waarom je geen stappen durft te zetten richting je droom – de spreekwoordelijke glazen muur. Je wordt ontmoedigd door je partner, vrienden, familie of andere christelijke ondernemers, omdat zij jouw droom bijvoorbeeld te groot of te spannend vinden. Door hun mening raak je ontmoedigd en durf je geen stappen te zetten richting die droom en daarmee, richting persoonlijke groei. Je vraagt je af: kan ik dit wel? Is dit wel mijn droom?

Kleine en grote dromen
Ja, jij kunt dit! Daarvan ben ik overtuigd. Ik geloof namelijk niet in kleine of grote dromen. Ik geloof dat iedere droom waardevol is; deze droom leeft in jouw hart en daarom doet hij ertoe. Met deze droom mag jij een ander dienen, op jouw manier, met jouw talenten en daarom doet hij ertoe. Daarom wil ik je aanmoedigen en niet ontmoedigen, om vandaag nog de eerste stappen te zetten.

Dat betekent niet dat de weg richting jouw droom makkelijk is. Wat betekent het dan wel? Je moet de glazen muur doorbreken. Al die redenen die je vertellen waarom je jouw dromen niet moet realiseren en al die redenen waarom je geen persoonlijke groei mag doormaken moet je achterwege laten. Dat doe je door Gods liefdevolle hand te pakken. Hij biedt ons Zijn helpende hand aan. Durven wij vol vertrouwen Zijn hand te pakken en simpelweg de volgende stap te zetten? Durven wij de meningen van anderen los te laten? Durven wij aan de hand van God, Hem te vertrouwen als het gaat om het volgen van onze dromen?

Dromen betekent kiezen om God te vertrouwen
Dromen betekent kiezen om God te vertrouwen. Zet je stappen richting je droom, maar verloopt het niet volgens plan? Houd vol. Iedere droom kent struggles. Vertrouw in Zijn plan met jou. Dat betekent dat je er dus ook op mag vertrouwen dat Hij voor jou zorgt, in goede en in slechte tijden. Waarom? Omdat jij kostbaar voor God bent!


Om over na te denken

1. Heb jij een droom?
2. Durf jij Gods hand te pakken of heb jij een glazen muur?
3. Welke stappen kun jij deze maand zetten in de richting van jouw droom?

Audio key moments

1.56: Het verschil tussen grote en kleine dromen?
2.35: Wat is een glazen muur?
3.43: Elsa’s beeld tijdens een visualisatietraining & de glazen muur
06.04: Hoe vertrouw je erop dat God deze droom ondersteunt?
07.00: Door de uitvoering van je droom dien je een ander.
10.00: Welke stap zet je bij dromen voor een ander seizoen?

Foto: Raisa Zwart

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aangenaam kennis te maken

Vanuit mijn helikopterview heb ik oog voor alle zaken die belangrijk zijn voor een optimale klantbeleving. Vanuit mijn ervaring in de zowel aansturende, als uitvoerende rol, weet ik voor jou te vertalen naar de uitvoerende partij wat jij voor ogen hebt. En het belangrijkste: vanuit mijn hart voor jou en jouw klant, bedenken we samen concepten die ook echt bij jóu passen en het gevoel vertalen dat jij aan jouw klanten mee wilt geven. Jouw signature, jouw saus. Zodat jouw klanten voelen dat deze livedag, event, campagne of lancering jóu ademt en dat jij hen echt ziet.


lees verder →

Ik ben Elsa Schaddelee en ik help jou graag om vanuit rust en plezier (samenwerking)campagnes, live-dagen, evenement en lanceringen te runnen. Mijn reis en kennis als ondernemer is enorm divers en dat maakt dat ik geloof dat ik de schakel ben die jij nodig hebt.