Vrouwen met daadkracht en ambitie, stimuleren en inspireren met Gods woord als fundament.

Podcast

#11 De link tussen emotie, brein en ons hart – Tessa van Olst

De link tussen emotie, ons brein en ons hart met Tessa van Olst
Hi, ik ben Elsa

Host en founder van Called For Greatness. Luister interviews met inspirerende gasten, of losse afleveringen via jouw favoriete hosting kanaal. 

Elke eerste dinsdag van de maand (met uitzondering van juni), is er een online Evening Gathering. In een workshop van ca. 1,5 uur start je de maand samen met mij en andere vrouwen aan de voeten van Jezus.

Luister je graag naar Called For Greatness? Dan ben ik op zoek naar jou! Door middel van een kort onderzoek (paar minuten) ontdek ik graag wat onderwerpen zijn waar jíj graag meer over zou willen horen en hoe jij over de CFG podcast denkt. Jouw antwoorden zijn enorm helpend voor de toekomst van CFG. Alvast bedankt!

"Heeft God een specifiek plan voor mijn leven? Zo ja, hoe werkt dat dan? Kan ik dat plan ook missen?" Een paar van de vele vragen die ik had, waardoor ik het boek: 'Geroepen voor Gods plan met jou' schreef.

Jaaaaa lieve mensen! De – op 1,5 meter afstand – podcast met Tessa van Olst van o.a. de Godfluencer.podcast staat online. Maak je klaar voor een podcast vol mega waardevolle inzichten rondom je brein, hart en emoties, tijdens een persoonlijk en eerlijk gesprek samen met Tessa. Of je nou een vrouw of man bent – dit gesprek wil je luisteren.

Zo haalt Tessa bijvoorbeeld aan: “De Bijbel spreekt over dat we ons denken kunnen vernieuwen (o.a. Romeinen 12:2, Efeze 4:23) en altijd in de vrede van God kunnen zijn, door Jezus Christus en wat Hij heeft gedaan voor ons.” Klinkt mooi! Maar hoe werkt dat dan? Tessa legt het, onder anderen aan de hand van haar persoonlijke verhaal, uit! GO LISTEN!

Luister de podcast hierboven & abonneer je via Spotify (Klik op de afbeelding hierboven, zoek op ‘Called for Greatness’ of klik hier) of via de Podcast app (iTunes)🤞🏻

Heeft de podcast jouw geraakt en wil je dat meer mensen hem gaan luisteren? Dat kan je o.a. doen door een review achter laten via Itunes, hieronder in de comments of door mij een PB te sturen via Instagram. Je kan natuurlijk ook de link van de podcast (of deze pagina) doorsturen aan iemand voor wie jij denkt dat het waardevol is om dit te luisteren óf de podcast delen op je social media. Want als we samen de boodschap verspreiden, komen we een stuk verder!

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

  1. Johanna Krijgsman says:

    Wauw, deze podcast raakt me echt. Bedankt voor deze rake woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *