Creatieve concepten die tot in de puntjes zijn uitgedacht en uitgevoerd om je klant en warme volgers te verassen, raken of inspireren.

Elsa Schaddelee

Podcast

#11 De link tussen emotie, brein en ons hart – Tessa van Olst

De link tussen emotie, ons brein en ons hart met Tessa van Olst
Dit is wat ik voor jou kan doen

Ik ben Elsa Schaddelee en ik help jou graag om vanuit rust en plezier (samenwerking)campagnes, live-dagen, evenement en lanceringen te runnen.

Door creatieve (marketing) concepten die tot in de puntjes zijn uitgedacht en uitgevoerd om je klant en warme volgers te verassen, raken of inspireren.

Jaaaaa lieve mensen! De – op 1,5 meter afstand – podcast met Tessa van Olst van o.a. de Godfluencer.podcast staat online. Maak je klaar voor een podcast vol mega waardevolle inzichten rondom je brein, hart en emoties, tijdens een persoonlijk en eerlijk gesprek samen met Tessa. Of je nou een vrouw of man bent – dit gesprek wil je luisteren.

Zo haalt Tessa bijvoorbeeld aan: “De Bijbel spreekt over dat we ons denken kunnen vernieuwen (o.a. Romeinen 12:2, Efeze 4:23) en altijd in de vrede van God kunnen zijn, door Jezus Christus en wat Hij heeft gedaan voor ons.” Klinkt mooi! Maar hoe werkt dat dan? Tessa legt het, onder anderen aan de hand van haar persoonlijke verhaal, uit! GO LISTEN!

Luister de podcast hierboven & abonneer je via Spotify (Klik op de afbeelding hierboven, zoek op ‘Called for Greatness’ of klik hier) of via de Podcast app (iTunes)🤞🏻

Heeft de podcast jouw geraakt en wil je dat meer mensen hem gaan luisteren? Dat kan je o.a. doen door een review achter laten via Itunes, hieronder in de comments of door mij een PB te sturen via Instagram. Je kan natuurlijk ook de link van de podcast (of deze pagina) doorsturen aan iemand voor wie jij denkt dat het waardevol is om dit te luisteren óf de podcast delen op je social media. Want als we samen de boodschap verspreiden, komen we een stuk verder!

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

  1. Johanna Krijgsman says:

    Wauw, deze podcast raakt me echt. Bedankt voor deze rake woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aangenaam kennis te maken

Vanuit mijn helikopterview heb ik oog voor alle zaken die belangrijk zijn voor een optimale klantbeleving. Vanuit mijn ervaring in de zowel aansturende, als uitvoerende rol, weet ik voor jou te vertalen naar de uitvoerende partij wat jij voor ogen hebt. En het belangrijkste: vanuit mijn hart voor jou en jouw klant, bedenken we samen concepten die ook echt bij jóu passen en het gevoel vertalen dat jij aan jouw klanten mee wilt geven. Jouw signature, jouw saus. Zodat jouw klanten voelen dat deze livedag, event, campagne of lancering jóu ademt en dat jij hen echt ziet.


lees verder →

Ik ben Elsa Schaddelee en ik help jou graag om vanuit rust en plezier (samenwerking)campagnes, live-dagen, evenement en lanceringen te runnen. Mijn reis en kennis als ondernemer is enorm divers en dat maakt dat ik geloof dat ik de schakel ben die jij nodig hebt.