Podcast

#11 De link tussen emotie, brein en ons hart – Tessa van Olst

De link tussen emotie, ons brein en ons hart met Tessa van Olst
Aangenaam!

Vanuit mijn passie voor klantbeleving, neem ik je graag mee in een wereld waar groeiende resultaten en de klant voorop blijven zetten samen gaan.

Bekijk de gratis masterclass

bekijk direct

Strategie bepaald je koers

TOp categories

Klantbeleving is nauw verbonden met marketing

Een blik achter de schermen

Hoe je écht verschil maakt

Jaaaaa lieve mensen! De – op 1,5 meter afstand – podcast met Tessa van Olst van o.a. de Godfluencer.podcast staat online. Maak je klaar voor een podcast vol mega waardevolle inzichten rondom je brein, hart en emoties, tijdens een persoonlijk en eerlijk gesprek samen met Tessa. Of je nou een vrouw of man bent – dit gesprek wil je luisteren.

Zo haalt Tessa bijvoorbeeld aan: “De Bijbel spreekt over dat we ons denken kunnen vernieuwen (o.a. Romeinen 12:2, Efeze 4:23) en altijd in de vrede van God kunnen zijn, door Jezus Christus en wat Hij heeft gedaan voor ons.” Klinkt mooi! Maar hoe werkt dat dan? Tessa legt het, onder anderen aan de hand van haar persoonlijke verhaal, uit! GO LISTEN!

Luister de podcast hierboven & abonneer je via Spotify (Klik op de afbeelding hierboven, zoek op ‘Called for Greatness’ of klik hier) of via de Podcast app (iTunes)🤞🏻

Heeft de podcast jouw geraakt en wil je dat meer mensen hem gaan luisteren? Dat kan je o.a. doen door een review achter laten via Itunes, hieronder in de comments of door mij een PB te sturen via Instagram. Je kan natuurlijk ook de link van de podcast (of deze pagina) doorsturen aan iemand voor wie jij denkt dat het waardevol is om dit te luisteren óf de podcast delen op je social media. Want als we samen de boodschap verspreiden, komen we een stuk verder!

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

  1. Johanna Krijgsman says:

    Wauw, deze podcast raakt me echt. Bedankt voor deze rake woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Als er iets is waar mijn hart sneller van gaat kloppen, dan zijn dat organisaties en bedrijven die ook daadwerkelijk doen wat ze beloven en mij als klant daarmee echt zien. Integriteit wordt ook bij bedrijven steeds belangrijker. Zeg je het een en doe je het ander? Klanten prikken daar steeds sneller doorheen. 

In de afgelopen 11 jaar als ondernemer heb ik diverse kwaliteiten mogen ontwikkelen, waardoor ik inmiddels een brede kijk heb op het gebied van klantbeleving en marketing. Daarnaast is leiderschap een persoonlijke passie van mij, wat je in zekere mate zal kunnen proeven in de manier waarop ik graag samenwerk met mijn klanten. 

ondek meer

© ElsaSchaddelee 2023. All rights reserved. | Legal

@ElsaSchaddelee

Doelgericht de merk- & klantbeleving en de marketing opzetten of optimaliseren. We werken samen vanuit het hart van de organisatie en continu met de klant voor ogen.

De foto's op deze website zijn gemaakt door Studio Lin Maakt

home

Strategie & advies

uitvoering

over

cases

contact

Elsa Schaddelee

kennismaken