This page is under construction.
To contact me, please send an 
e-mail to info@elsaschaddelee.nl

my clients

on a adventure

>>

love to go 

and full of love

are dreamers

>>

<<

my clients

mediterranean

love the 

>>

<<

lifestyle

my clients

diners

love long

>>

<<

with friends

my clients

little

enjoy the

>>

<<

things in life

my clients

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Het is zo fijn om weg te dromen bij alle heerlijke ideeën die jullie hebben voor deze bijzondere dag. Een dag of weekend vol liefde, emotie, geluk, persoonlijke woorden en lekker eten. Deze dag vieren jullie de liefde. Het is de start van jullie nieuwe leven samen.

Het maakt mij ontzettend blij om deze herinneringen voor jullie vast te leggen. Herinneringen waar je jaren later met een glimlach en kippenvel op zult terugkijken. Momenten en herinneringen die je wilt delen met je kinderen, misschien zelfs later met je kleinkinderen. (Dat klinkt gek hé?) Foto’s die het verhaal vertellen van jullie liefde. 

Ik kan niet wachten om jullie verhalen te horen en om jullie beter te leren kennen. Samen te onderzoeken of ik de juiste persoon ben om deze prachtige dag voor jullie vast te leggen. Ik geloof dat het belangrijk is dat jullie je comfortabel voelen bij je fotograaf. Alleen dan kun je jezelf te zijn – en dat is de allermooiste versie van wie je bent. Ik kan niet wachten om met elkaar te genieten van jullie bruiloft, terwijl ik de liefde die ik zie en voel vastleg op beeld.

€1595,-
for 6 hours

the wedding collection starts at

p.s. I hope you feel beautiful today!

we want you on our 
adventure of love >>

Yay!

Wedding investment

destination wedding

Dromen jullie er van om in het buitenland te trouwen en gaan jullie die droom waarmaken? Of willen jullie graag een prachtige loveshoot in het buitenland? Ik kan de schoonheid van Nederland ontzettend waarderen, maar mijn hart begint een paar tikjes harder te slaan wanneer ik op het vliegtuig stap om naar een nieuwe plek te gaan. Wat is het dan heerlijk om mijn liefde voor bruiloften en mijn hart voor reizen te combineren in het fotograferen van destinations bruiloften! Willen jullie mij mee hebben op jullie avontuur? Yay!
Laat een berichtje achter en vertel me alles over jullie plannen!

let's go on a adventure togehter

i want to tell you all about our adventure >>

De liefde is zó mooi en bijzonder. Een gezin dat gek op elkaar is - een plek waar volwassenen en kinderen zichzelf kunnen zijn. Familie. Vriendinnen die elkaar door dik en dun steunen. Een stel dat in verwachting is, voor het eerst of als ouders opnieuw. Een kindje dat net geboren is. Jullie liefde voor elkaar als stel. Er zijn zoveel soorten liefde in de wereld, zoveel soorten relaties. Zoveel kostbare momenten in een leven, die het verdienen om gevierd te worden. Dit vast mogen leggen voor jullie, daar geniet ik van. Zijn jullie opzoek naar een fotograaf? Stuur een bericht via het contact formulier & ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Fotoshoot investment

> 1 - 1,5 uur fotografie 
> 40 bewerkte foto's in hoge resolutie
> Sneak peek binnen een week via online gallery
> Binnen 3 weken ontvang je de foto's op USB

De pakketten zijn incl. BTW en excl. reiskosten van €0,25 per km vanaf Gouda.

// 1 tot 6 personen // Meer? Stuur een berichtje.

we want you
to capture these
moments for us >>

Lifestyle shoot

€375,-

let's create
new moments
together